popomu elleyip 4 aylik bebegimin yuzunu yikadi.

Ay bizim evi görseniz ağlarsınız o zaman valla gelir çocuğumu alır çamaşır suyuyla yukarsınız 😂 bizde popoyu bırakın burun karıştırmalardan tut tuvaletten çıkmalar el yıkamadan 😅 yahu hepsini geçtim benim oğlum benim popomu eşimin pipisini ve kendi poposunu elleyip bilerek ağzına sokup kahkahalar atıyor ne yapayım evden mi atayım çocuğu 🤣 ayrıca burnunu karıştırıp sümük diyip yiyorum diyip elini ağzına sokuyor falan🤣 doğduktan 3 saniye sonra da heryere kaka yaptı biz yıkamadık doğalıyla bıraktık bir gün. 4-5 ay sadece suyla yıkadık sabun görmedi. Bi kere bile hasta olmadı ellerini yıkayıp duranların geçirmediği hastalık kalmadı, yuva kapanıyor öğretmenler tüm çocuklar hasta oluyor, bizim oğlan sapasağlam🤣 hiçbişeye de alerjisi oluşmadı çünkü maruz kalmadı temizlik malzemelerine 😜 diyeceğim o ki ne abarttınız ya konu bu muymuş ben de konu açayım bidakka😇
İğrencsiniz ailecek ya
El kadar cocugun yanında anadan üryan dolaşmakta nedir
Hadi cıplaklıgı seviyorsunuz diyelim ne diye elletiyorsunuz kendinizide eşinizin şeyinide bide güle oynaya utanmadan burada yazmıssınız
Yuvadakiler tabiki hasta olur sizin cocugun pisliği yüzünden

Nasıl sapık yetiştirilir başlıklı makalemiz.

Ay bizim evi görseniz ağlarsınız o zaman valla gelir çocuğumu alır çamaşır suyuyla yukarsınız 😂 bizde popoyu bırakın burun karıştırmalardan tut tuvaletten çıkmalar el yıkamadan 😅 yahu hepsini geçtim benim oğlum benim popomu eşimin pipisini ve kendi poposunu elleyip bilerek ağzına sokup kahkahalar atıyor ne yapayım evden mi atayım çocuğu 🤣 ayrıca burnunu karıştırıp sümük diyip yiyorum diyip elini ağzına sokuyor falan🤣 doğduktan 3 saniye sonra da heryere kaka yaptı biz yıkamadık doğalıyla bıraktık bir gün. 4-5 ay sadece suyla yıkadık sabun görmedi. Bi kere bile hasta olmadı ellerini yıkayıp duranların geçirmediği hastalık kalmadı, yuva kapanıyor öğretmenler tüm çocuklar hasta oluyor, bizim oğlan sapasağlam🤣 hiçbişeye de alerjisi oluşmadı çünkü maruz kalmadı temizlik malzemelerine 😜 diyeceğim o ki ne abarttınız ya konu bu muymuş ben de konu açayım bidakka😇

Ay yanlis anladiniz yahuu:) ben oglumu 20 ay emzirdim , goguslerimi bolca gördü ona yapilacak bisey yok. yani bu bahsettigim esimin pipisi hikayeleri falan baya gecmisten , bizim oglan yikanmayi sevmiyordu o sebeple küvete birgun benle birgun babasiyla giriyordu, yasi civariydi, yani bud edigim babasi kismi 1 kereyle bitti cunku adamin seyini kopariyordu :) ben de o sebeple hep mayo giydim küvette. ama söyle bisi var ki evde bahcede falan is yaparken egiliyoruz, o catallar arkadan cikiyor, o sirada yapiyor.

Arkadaşlar konuyla dalga gecmis ama sorun popoyu elleme değil ki, yara var diyor kadin ve sonucunda çocuğu etkilemesi günah değil mj el kadar bebeğe bu kadin bilmiyor mu duştan cikinca poposu temiz ama sonucta aktif bir yara var ve çocuğunun etkilenmesini istemiyor. Gülüp eğlenilmis ama sorun gülünecek birşey değil

Lanet pisliğinizi alenen yazmayın da ortalık sizin gibilerden geçilmiyor zaten örnek oluyorsunuz.
yani zaten defolup gitmişsinizdir ama herkes gibi benimde kanım dondu.
umarım çocuğunuz size benzemezde sağlıklı bir birey olur.

ya arkadaslar konuyu neden hortlattiniz.ben konumu actim yorumlari aldim gecti gitti.
Diğer üyenin yazdıklarından dolayı yorum yapılıyor. Konunuzu kapattırın o zaman.
Buarada bir doktora danıştınız mı bebeğe zarar vermiş midir diye?

Back
X