• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poponun yağ ile biçimlendirilmesi

Merhaba jalecan;
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım arzu ettiğin sonuca ulaşmışsındır ve bu kalıcı olur. :). Bende östrojen hormonu az androjen hormonu fazla salgılanıyor. Doğal olarak omuzlarım geniş belim kalın kalın alt bölgem ince. Bende bu ameliyatı olup daha dişil hatlara sahip olmak istiyorum. Fakat klasik yağ enjeksiyonu zamanla eriyor diye biliyorum. Sizinki klasik miydi yoksa kök hücreden zenginleştirilmiş yağ transferimiydi. İkinci sorum sırtımdan yağ alındı dediniz sırt bölgenizde bazenleri oranla incelme oldumu.? Tesekkurler

Gecmisnolsun hayirli olsun :) ben de dusunuyodum ama fiyatlari duyunca vazgectim squata devam :)))

bir anda 2 y içinde kocaman olan kalçalarım eridi.psikolojim çok kötü.doktor araştırıyorum bir yandan.silikonla yağ enjeksiyonu arasında karar vermeye çalışıyorum.çok silikon yaptıran yok.bir kişi gördüm şimdiye kadar sitede. T tektas J jalecan123 beni de izlemeye alırsanız çok sevinirim.

Kizlar selamlar! Bende 2.5 ay once ameliyat oldun karindan ve sirttan alinan yaglar popoya eklendi. Kobuyla ilgili detayli bir konu actim ve resim ekledim. Profilimden ulasabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa ozeldende ulasabilirsiniz.

Arkadaşlar liposuction+kalçaya yağ enjeksiyonu hakkında fiyat araştırmasındayım.krediyi çektim fiyat için gezemiyorum zaman yok çalışıyorum deliricem

Kizlar selamlar! Bende 2.5 ay once ameliyat oldun karindan ve sirttan alinan yaglar popoya eklendi. Kobuyla ilgili detayli bir konu actim ve resim ekledim. Profilimden ulasabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz olursa ozeldende ulasabilirsiniz.
Büyük geçmiş olsun işlemlerin için beş altı ay olmuş. Şimdi nasılsın, memnunmusun? Beni izlemeye alabilirmisin fotonu görmek isterim. Bende revizyon olacağım popomu beğenmiyorum yağ enjeksiyonu düşünüyorum. Teşekkürler

Büyük geçmiş olsun işlemlerin için beş altı ay olmuş. Şimdi nasılsın, memnunmusun? Beni izlemeye alabilirmisin fotonu görmek isterim. Bende revizyon olacağım popomu beğenmiyorum yağ enjeksiyonu düşünüyorum. Teşekkürler
izledim sizi ama sanirim beni izleyince goruyorsunuz resimleri. Hersey yolunda, popomda erime olmadi. Profilimde konum acik belirli araliklarla girip guncelleme yapiyorum. Ordan takip edebilirsiniz. Sevgiler

esmamaist merhaba. aradan bayagi bir zaman gecti. poponda herhangi bir erime oldu mu? cunku bir miktar yag eriyor diyorlar. gercekten eriyor mu

Laserlipo. Levent beyin en ust teknolojiyi kullandigini dusuyorum. Ayrica kendisi dedikleri gibi hayran olunmayacak gibi degil. Bir heykeltrasin elinden ciktim sanki. Hala sisliklerim var ama sonuctan cok memnunum.
Popomu buytmek ustiorum ben de. Simdi nasil? Yag kaybi var mi 2sene gecmis

Back
X