sporu sadece zayıflamak için değil, hep yapmalısın, güzel kalçalar düzenli sporla olur, haftada en az 4 kez, en uygunu günlük, çok kendini yormadan, bir spor salonuna yazıl ya da kendin düzenli yap, mucize hareketlerle 3 ayda 5 ayda egzersiz programlarından uzak dur, sporu bi yaşam şekli, günlük yeme içme uyuma gibi, günlük (sabah kalktığında kahvaltı yapmadan en uygunudur) uygula, şimdiden başarılar dilerim..
başladım zaten spora canım bi tane popo çalıştıran egzersiz vardı bacağını geriye doğru ağırlık takıp kaldırıon. popomu yakıodu yaparken anladım küçülücek. benim ki zaten küçük. istemediğim için yapmadım. basen bacak egzersizleri falan yapıorm yürürüş bisiklet merdiven. bunlar işe yarar mı acebb
o egzersizle popon toparlanır, ağırlıkla bacağını arkaya doğru kaldırdığın hareket, poponu kaldırıp basket topu gibi yapar, resimlerdeki gibi olur,
ama hep yapmalısın, istediğin şekle gelince bırakmadan
1- belli bir bölgeni küçültmek veya inceltmek için sık ve ağırlıksız zorlamadan tempolu hareketler yapmalısın (cardio), sen küçültmek istemiyorsun
2- yavaş, hareketi yaparken nefes verdiğin bırakırken aldığın, ağırlık kaldırdığın, yavaşça yaparken fazla efor sarfettiğin hareketler de (strength) poponu daha diri gösterecektir, incelmeyecek tam tersi güzel bir dolgunlukta şişecek
böyle kalçaları olsun kim istemez ki...
soru cevap bölümünede açtm ama burası daha doğru olur ssanırım
ay böyle yuvarlak pürüzsüz bi popo istiorum. pantolonun içinde iyi de , çıplakken berbattt yuvarlakda deil ters tarafdan bakınca ikiz kenar üçgen mi diim piramit mi diim saçma bi şekli var ayrıca selülitli göçük göçük ve sol lobda tam ortada 4 parmak kadar bi düzlük var offffffff
buraya açtım konuyu düzeltmek için egzersiz bilmemne ameliyat falan var mı acabaa?? konuyu başka bi yere açmamı da önerebilirsiniz gızlaarr
Eki Görüntüle 227475 Eki Görüntüle 227476
o egzersizle popon toparlanır, ağırlıkla bacağını arkaya doğru kaldırdığın hareket, poponu kaldırıp basket topu gibi yapar, resimlerdeki gibi olur,
ama hep yapmalısın, istediğin şekle gelince bırakmadan
1- belli bir bölgeni küçültmek veya inceltmek için sık ve ağırlıksız zorlamadan tempolu hareketler yapmalısın (cardio), sen küçültmek istemiyorsun
2- yavaş, hareketi yaparken nefes verdiğin bırakırken aldığın, ağırlık kaldırdığın, yavaşça yaparken fazla efor sarfettiğin hareketler de (strength) poponu daha diri gösterecektir, incelmeyecek tam tersi güzel bir dolgunlukta şişecek
anam anam popoya bak :)):)
ne kadar sıkı ve şekilli duruyorlar yahuu , ben spor yaptığım dönemlerde epey toparlamıştım , sporu gerçekten bir hayat stili olarak benimsemekten başka çare yok ...
Tabii bazıları genetik olarak doğuştan şanslı ..... Biz değiliz napalım :))
canım sen bilir kişi ye benzion:)) bu 2. maddeyi arştrdım da pek biiş bulamadım yaraarlı olacağını düşündüğün bi iki örnek verebilir misin?
senin bacağına ağırlık takıp bacağını da arkaya doğru kaldırdığın hareket strength'e giriyor, yavaş yapılan, yaparken nefes tekniklerine dikkat ettiğin ve zorlayıcı (genelde ağırlıklarla yapılan) hareketler bu gruba girer 2. maddeye..
spor salonlarındaki aletli çalışmalar da bu gruba girer. ama senin yaptığın hareket eğer evde yapacam diyorsan yeterli
dimi dimi dimi özellikle 2. resim harika çok isterdiim öyle kalçalarım olsun
çok hoşsun yaaa..Bende görünce öyle dedim bende de popo yok ..imrendim valla:))
aslında doğru söylüyorsunuz spor yaşam tarzımız olmalı. Hayatımızın bir parçası olmalı işte..
bende de popo var maşallah ama sıkı değilgeçenlerde bi yazı okudum birkaç hareket var düzenli yapılması gereken onları yaparsanız bır sure sonra kalcada sıkılasma görüyosunuz. bi de duşta bellı bı süre vücudu soğuk suda tutmak da sıkılaştırıyo bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?