Anneniz bbl de oldu yani değil mi? Sanırım kilolu bir hasta olduğu için yağ alındığı anda eski haline göre ne olsa daha iyi geliyordur. Ben az kiloya ve çok iyi bir vücuda sahiptim öncesinde. Ama hepsi gitti..Benim annem kol bacak germe ve lipo beraber oldu.120 verdik biz biraz pahalı fiyatları ama annem çok araştırdı tek bir seferde yaptırıp sonuçlarından memnun olmak istediği için verdi.Ama sizin işlem o kadar olmayabilir.İ plazma ne bilmiyorum ama bülent hoca işlem sırasında deri altına sıkılaştırıcı bir uyarı verdiğini söyledi ama işlemin adını bilmiyorum.Hatta annem çıkmadan anneme 2 defa masaj yaptılar hatta biz eve de çağırdık evde de gelip masaj yaptılar ve annemin morlukları 1 hafta sonra yoktu.
Bülent cihamtimur doktorumuzDr önerisi alabilirim, 1 yıl sonra revizyon olacağım
Annem bbl olmadı kol ve bacak germe oldu ayrıca bazı yerlerden doktor liposuction yaptı anneme.Ben bbl oldum aynı doktora 28 nisandı ameliyatım şuan 1 ayı geçtiAnneniz bbl de oldu yani değil mi? Sanırım kilolu bir hasta olduğu için yağ alındığı anda eski haline göre ne olsa daha iyi geliyordur. Ben az kiloya ve çok iyi bir vücuda sahiptim öncesinde. Ama hepsi gitti..
Konu bbl ve selülit değil miydi? Siz o zaman kendi ameliyatınızdan bahsedin, annenizinki alakasız olmuş. Sizinkinin de tam sonuçlarını görmek için biraz erken.Annem bbl olmadı kol ve bacak germe oldu ayrıca bazı yerlerden doktor liposuction yaptı anneme.Ben bbl oldum aynı doktora 28 nisandı ameliyatım şuan 1 ayı geçti
Kesinlikle öyle, lpg diye bir masaj çeşidi var. Onu da öneriyorlar son zamanlarda, araştırmak lazımKonu bbl ve selülit değil miydi? Siz o zaman kendi ameliyatınızdan bahsedin, annenizinki alakasız olmuş. Sizinkinin de tam sonuçlarını görmek için biraz erken.
Ama dediğim gibi öncesinde vücudunuz genel olarak iyi ise bu ameliyatı olmayı kimseye tavsiye etmem. Spor yapın ve emsculpt gibi ameliyatsız işlemler yaptırın.
Orda ben başka birine bu konuyla alakalı bir cevap yazmışım muhtemelen ondandır o cevap.Ben bbl oldum oldum evet liposuctionfa oldu ama kesinlikle selülitlere çözüm değil.Aynen olduğu gibi duruyor ki doktorda bana bunun bir selülit tedavisi olmadığı söylemişti.bu hafta kenf drenaj masajına başlayacağım 5 seans bitince 10 seanslık selülit masajı satın aldım ona gideceğim.Ama genel olarak ben ameliyatımdan çok memnun kaldım.Konu bbl ve selülit değil miydi? Siz o zaman kendi ameliyatınızdan bahsedin, annenizinki alakasız olmuş. Sizinkinin de tam sonuçlarını görmek için biraz erken.
Ama dediğim gibi öncesinde vücudunuz genel olarak iyi ise bu ameliyatı olmayı kimseye tavsiye etmem. Spor yapın ve emsculpt gibi ameliyatsız işlemler yaptırın.
Bbl ameliyatı selülit yapıyor. Benim selülitim yoktu şimdi portakal kabuğu gibi oldu ve hatta bir tarafında da kocaman bir çöküntü var. Dün bir doktora gittim selülitle alakalı bunun pek bir tedavisi olmadığını, emsculptın biraz işe yaradığını söyledi. Eğer böyle selülit olacağını dahi bilseydim asla bu ameliyatı olmazdım. Ama selülit benim şu an yaşadığım en hafif sorun. Vücudum baştan aşağı mahvoldu. İncecik belim gitti, olmayan bir göbek çıktı, karnım sarktı, ortası çöktü, sırtım her tarafım bozuldu. Doktor seçimi kesinlikle çok önemli ve bu ameliyatı iyi yapabilen çok az doktor var. O durumda bile çok fazla riskleri var. Bunlar malesef konuşulmuyor, herkes memnun kaldım falan diyor ben yaşadığım sorunlara inanamıyorum yani. Keşke bilseydim... Dolayısıyla kimseye tavsiye etmiyorum bu ameliyatı.Orda ben başka birine bu konuyla alakalı bir cevap yazmışım muhtemelen ondandır o cevap.Ben bbl oldum oldum evet liposuctionfa oldu ama kesinlikle selülitlere çözüm değil.Aynen olduğu gibi duruyor ki doktorda bana bunun bir selülit tedavisi olmadığı söylemişti.bu hafta kenf drenaj masajına başlayacağım 5 seans bitince 10 seanslık selülit masajı satın aldım ona gideceğim.Ama genel olarak ben ameliyatımdan çok memnun kaldım.
Evet haklısınız revizyon düşünüyor musunuz?Bbl ameliyatı selülit yapıyor. Benim selülitim yoktu şimdi portakal kabuğu gibi oldu ve hatta bir tarafında da kocaman bir çöküntü var. Dün bir doktora gittim selülitle alakalı bunun pek bir tedavisi olmadığını, emsculptın biraz işe yaradığını söyledi. Eğer böyle selülit olacağını dahi bilseydim asla bu ameliyatı olmazdım. Ama selülit benim şu an yaşadığım en hafif sorun. Vücudum baştan aşağı mahvoldu. İncecik belim gitti, olmayan bir göbek çıktı, karnım sarktı, ortası çöktü, sırtım her tarafım bozuldu. Doktor seçimi kesinlikle çok önemli ve bu ameliyatı iyi yapabilen çok az doktor var. O durumda bile çok fazla riskleri var. Bunlar malesef konuşulmuyor, herkes memnun kaldım falan diyor ben yaşadığım sorunlara inanamıyorum yani. Keşke bilseydim... Dolayısıyla kimseye tavsiye etmiyorum
Tabii ki düşünüyorum, psikolojim bozuldu ağır depresyona girdim ilaçlar kullanıyorum. Eski kıyafetlerimi giyemez oldum. Konu açtım oradan da ayrıntılı okuyabilirsiniz. Bir yılın dolmasını bekliyorum, bu süreçte doktorla mahkemelik olduk. Maddi manevi tazminat davası da açacağım eğer anlaşma sağlayamazsak. Ama şunu söyleyeyim doktorların umrunda bile değil. Adamların zaten sigortası varmış davayı kaybetse bile cebinden para çıkmıyor siz başınıza gelenle kalakalıyorsunuz. Zaten dünyadaki hiç bir para bana eski vücudumu veremez. Olmayın bu ameliyatı vücudunuz çok kötü değilse. İnanın o riske değmez.Evet haklısınız revizyon düşünüyor musunuz?
Gerçekten doktorlarda vicdan kalmamış.iyi seçmek gerekiyor gerçekten.Sizin konunuzu biliyorum ameliyata girmeden önce okumuştum hatta sizinle birkaç mesajda konuşmuştuk.Bülen hocanın tlc de bu ben miyim diye bir programı var.Şuan tekrar yeni bölümler çekilecekmiş sanırım.Programda kötü yapılmış estetik operasyonlara revizyonda yapıyor kendisi.Bence bir başvurun eğer bu kadar sıkıntı çekşyorsanız.Aklıma birtek bu geliyorTabii ki düşünüyorum, psikolojim bozuldu ağır depresyona girdim ilaçlar kullanıyorum. Eski kıyafetlerimi giyemez oldum. Konu açtım oradan da ayrıntılı okuyabilirsiniz. Bir yılın dolmasını bekliyorum, bu süreçte doktorla mahkemelik olduk. Maddi manevi tazminat davası da açacağım eğer anlaşma sağlayamazsak. Ama şunu söyleyeyim doktorların umrunda bile değil. Adamların zaten sigortası varmış davayı kaybetse bile cebinden para çıkmıyor siz başınıza gelenle kalakalıyorsunuz. Zaten dünyadaki hiç bir para bana eski vücudumu veremez. Olmayın bu ameliyatı vücudunuz çok kötü değilse. İnanın o riske değmez.
Doktorun kimdiSelamlar, tek sorununuz olarak sadece selülit varsa Allah’a dua edin. Selülit vücudumda meydana gelen felaketlerin içinde en altta yer alan problem. Sadece bu kadar selülit olacağını bilseydim bile olmayacağım bu lanet ameliyat vücudumu malesef geri dönülmez şekilde mahvetti.
Canım özelden yazman mümkün mü benim göbeğimde yağlanma var kalçam küçük .bbl düşünüyordum Ömer sagirda sen boyle yazınca korktum cidden kötü mü oldu anlatır misinTeşekkürler. Meraklısı için söylüyorum bu işe girişmeyin. Konumda okuyabilirsiniz ayrıntılı
Mesajlarını okudum, ayrıntılı konuşalımCanım özelden yazman mümkün mü benim göbeğimde yağlanma var kalçam küçük .bbl düşünüyordum Ömer sagirda sen boyle yazınca korktum cidden kötü mü oldu anlatır misin
Tavsiyen için teşekkür ediyorum, ben de piyasadaki bu işi çok iyi yapan bir kaç doktorla görüşme halindeyim. Bülent Cihantimurla birlikte çalışan Selçuk Aytaç var onunla zaten görüşmüştüm, programda da belki görmüşsündür, çok umut vaadedici konuşmadığı için onu eledim. Revizyon olsam da bazı şeyler düzelmeyecek bu belli ve tüm doktorlar da aynı şeyi söyledi zaten. Bu geri dönüşü olmayan bir işlem lütfen herkes çok dikkatli karar versin. Bakın benim hayatım kaydı bildiğiniz, özgürce kıyafet gidemediğim için sokağa çıkamaz oldum, zira her dışarı çıkmam gerektiğinde öncesinde ve sonrasında ağlıyorum. Ve bu sadece dışarı çıkmak için geçerli. Denizdi, erkek arkadaştı vs hepsi bitti benim için. Erkek sinekle bile konuşmuyorum. Stresten saçlarım beyazladı. Eve kapandım. Sadece benim düştüğüm hataya düşmeyin diye yazıyorum bu çok ciddi bir ameliyat.Gerçekten doktorlarda vicdan kalmamış.iyi seçmek gerekiyor gerçekten.Sizin konunuzu biliyorum ameliyata girmeden önce okumuştum hatta sizinle birkaç mesajda konuşmuştuk.Bülen hocanın tlc de bu ben miyim diye bir programı var.Şuan tekrar yeni bölümler çekilecekmiş sanırım.Programda kötü yapılmış estetik operasyonlara revizyonda yapıyor kendisi.Bence bir başvurun eğer bu kadar sıkıntı çekşyorsanız.Aklıma birtek bu geliyor
Acaba bir resmin var mı yani o kadar mı kötü gerçektenTavsiyen için teşekkür ediyorum, ben de piyasadaki bu işi çok iyi yapan bir kaç doktorla görüşme halindeyim. Bülent Cihantimurla birlikte çalışan Selçuk Aytaç var onunla zaten görüşmüştüm, programda da belki görmüşsündür, çok umut vaadedici konuşmadığı için onu eledim. Revizyon olsam da bazı şeyler düzelmeyecek bu belli ve tüm doktorlar da aynı şeyi söyledi zaten. Bu geri dönüşü olmayan bir işlem lütfen herkes çok dikkatli karar versin. Bakın benim hayatım kaydı bildiğiniz, özgürce kıyafet gidemediğim için sokağa çıkamaz oldum, zira her dışarı çıkmam gerektiğinde öncesinde ve sonrasında ağlıyorum. Ve bu sadece dışarı çıkmak için geçerli. Denizdi, erkek arkadaştı vs hepsi bitti benim için. Erkek sinekle bile konuşmuyorum. Stresten saçlarım beyazladı. Eve kapandım. Sadece benim düştüğüm hataya düşmeyin diye yazıyorum bu çok ciddi bir ameliyat.
Canım son görüntün nasıl oldu ? Ben resimlerde çok kötü bir şey görmedim inan. Belki net değildi ya da tam boy olmadığı için sanırım. Benimde bu doktorların çoğuna güvenim sıfır. Nefret ettim yaptıkları operasyonlardan. Hiç biri gönlümce olmadı. Beceriksiz ve paragözler. Revizyondan sürekli para isteyen dr müsveddesi var ki tam mahkemeye vermelik.Tavsiyen için teşekkür ediyorum, ben de piyasadaki bu işi çok iyi yapan bir kaç doktorla görüşme halindeyim. Bülent Cihantimurla birlikte çalışan Selçuk Aytaç var onunla zaten görüşmüştüm, programda da belki görmüşsündür, çok umut vaadedici konuşmadığı için onu eledim. Revizyon olsam da bazı şeyler düzelmeyecek bu belli ve tüm doktorlar da aynı şeyi söyledi zaten. Bu geri dönüşü olmayan bir işlem lütfen herkes çok dikkatli karar versin. Bakın benim hayatım kaydı bildiğiniz, özgürce kıyafet gidemediğim için sokağa çıkamaz oldum, zira her dışarı çıkmam gerektiğinde öncesinde ve sonrasında ağlıyorum. Ve bu sadece dışarı çıkmak için geçerli. Denizdi, erkek arkadaştı vs hepsi bitti benim için. Erkek sinekle bile konuşmuyorum. Stresten saçlarım beyazladı. Eve kapandım. Sadece benim düştüğüm hataya düşmeyin diye yazıyorum bu çok ciddi bir ameliyat.
Ben fotoğraflarımı kime göstersem bu işin peşini bırakma doktoru dava et diyor. Vücudumun eskisiyle alakası yok berbat şekilde deforme oldu, zaten eski kıyafetlerimi gidemediğimden belli. Göbeğim yokken göbek çıkması, kalçalarımın iğrenç, selülitli ve birbirinden farklı hale gelmesi, yan yağlarımın gideceğini hayal ederken 3-4 katına çıkması, belimin yok olması, ve kalınlaşması, kavisli sırtımın dümdüz olması, her tarafımda delik deşik iz kalması.. hangi birinden bahsedeceğimi bilemiyorum. Hangi resme baktığını bilemedim dolayısıyla. Yahu önceden son derece sexy olan vücudumun gölgesi bile yaratığa benziyor. Gittiğim tüm doktorlar eskiye dönemeyeceğini söylüyor, aynaya baktığımda o kadar şekilsiz ki düzeltilemeyeceğini anlıyorum zaten.Canım son görüntün nasıl oldu ? Ben resimlerde çok kötü bir şey görmedim inan. Belki net değildi ya da tam boy olmadığı için sanırım. Benimde bu doktorların çoğuna güvenim sıfır. Nefret ettim yaptıkları operasyonlardan. Hiç biri gönlümce olmadı. Beceriksiz ve paragözler. Revizyondan sürekli para isteyen dr müsveddesi var ki tam mahkemeye vermelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?