Popüler uyku eğitimi kitabı hakkında

Shusui

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
2.772
8.407
358
Mersin
Merhaba anneler. Uykusuz gecelerime çözüm olur diye şu anda popüler olan bir kitap aldım ama hiç tavsiye etmiyorum. İnternette, instagramda yazan şeylerin aynıları yazıyor. Mesela gündüz uykusu 30-45 dk ise tekrar uyutun diyor. Bu kadar. Uyumazsa ne yapmak gerek, tekrar nasıl uyutulur, çocuk cin kesilmiş uyur mu tekrar falan yok. Uyutun. Bu kadar. Bu şey gibi diyetisyene gidiyorsun, iştahım çok açık diyorsun, yeme diyor. Kitabın verdiği etki bu. Denk gelirsiniz falan boşuna para harcamayın hiç.

Merhaba anneler. Uykusuz gecelerime çözüm olur diye şu anda popüler olan bir kitap aldım ama hiç tavsiye etmiyorum. İnternette, instagramda yazan şeylerin aynıları yazıyor. Mesela gündüz uykusu 30-45 dk ise tekrar uyutun diyor. Bu kadar. Uyumazsa ne yapmak gerek, tekrar nasıl uyutulur, çocuk cin kesilmiş uyur mu tekrar falan yok. Uyutun. Bu kadar. Bu şey gibi diyetisyene gidiyorsun, iştahım çok açık diyorsun, yeme diyor. Kitabın verdiği etki bu. Denk gelirsiniz falan boşuna para harcamayın hiç.
Adını söylememişsiniz, merak ettim.

Ah keşke konunuzu almadan okumuş olsaydım. Ya da kitapçıda şöyle bir göz atıp işe yaramaz olduğunu anlasaydım. Ona vereceğim parayla bebeğime bir kitap bir oyuncak alırdım. Zaten uyku eğitimi bölümü o kadar kısa tutulmuş ki kitabın yarısı beni ilgilendirmiyor. Dediğiniz gibi hiçbir detay yok internette ne yazıyorsa aynısı. Zaten yöntemler de kitap sahibine ait değil . Bari deneyimler detaylı verilseydi de işimize yarasaydı. Devamında ne yapacağımı kestiremediğim için eğitime başlayıp yanlış bir şekilde bebeğimi gereksiz üzmek veya varolan düzenini bozmak istemedim. Hala arayıştayım.

Back
X