- 19 Haziran 2025
- 1.337
- 2.519
- 48
Olum bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olum bu
Yok ya khomyuk ya da kudrolabor ile kankiler diye biliyorum. Tam emin değilim hangisiydi. Erkek değil yani rahat ol :)Olum buLyanna Mormont 'u napacaz. Ne sesini attı ne bacağını. Hayır yani erkek çıkarsa bize yapılan büyük bir ayıp var ortada, kaç gece sabahlara kadar yatakta döne döne yazıştım, uğruna burnuma telefon düşürdüm. Yakın zamanda kendisinden bir ekşın bekliyorum artık göt mü olur meme mi kendi karar versin
Ben tanımıyom onları, kendimden başkasına da güvenmemYok ya khomyuk kudrolabor ile kankiler diye biliyorum. Erkek değil yani rahat ol :)
Sen benden daha kaygılı çıktın abooo. Yok onları görmedim de hepsi yorumlarını uzun zamandır okuduğum aktif olan üyelerden.Ben tanımıyom onları, kendimden başkasına da güvenmemBelki onlar da erkek gördüm mü
Belki hepsi asker arkadaşı da bizi tufaya getiriyorlar, aralarından Lya'yı seçtiler belki bizimle sexting yapsın diye, akıllı ol kızım yeme bu oyunlarıSen benden daha kaygılı çıktın abooo. Yok onları görmedim de hepsi yorumlarını uzun zamandır okuduğum aktif olan üyelerden.
Puahahahaha canıma minnetBelki hepsi asker arkadaşı da bizi tufaya getiriyorlar, aralarından Lya'yı seçtiler belki bizimle sexting yapsın diye, akıllı ol kızım yeme bu oyunları![]()
Kudrayla 10 yili gectikYok ya khomyuk ya da kudrolabor ile kankiler diye biliyorum. Tam emin değilim hangisiydi. Erkek değil yani rahat ol :)
Sitede gizli üye erkekler de var, endişeni anlıyorum. Bana da özelden yazan çok erkek olmuştu. Hâlâ da oluyor arada bir. Kendi fotoğrafını özelden kimseye atma gerisini boşver.Belki hepsi asker arkadaşı da bizi tufaya getiriyorlar, aralarından Lya'yı seçtiler belki bizimle sexting yapsın diye, akıllı ol kızım yeme bu oyunları![]()
Ne zaman sexting yaptik la tovbeler olsun.Belki hepsi asker arkadaşı da bizi tufaya getiriyorlar, aralarından Lya'yı seçtiler belki bizimle sexting yapsın diye, akıllı ol kızım yeme bu oyunları![]()
Bak sen görmedin eliylen ayağı yer değiştirdi stresten, alıntıları bozdu mındar etti hepPuahahahaha canıma minnet![]()
![]()
Hahaha zerro kiskandi simdi ozelden erkeklerin yazmasini. Onca anca lezbiyenler yaziyorSitede gizli üye erkekler de var, endişeni anlıyorum. Bana da özelden yazan çok erkek olmuştu. Hâlâ da oluyor arada bir. Kendi fotoğrafını özelden kimseye atma gerisini boşver.
Kız dur şimdi ortalık karışmasın sakin olunnn lenn. Zerro kimseye güvenmiyorsan foto falan atma sorun olmaz
Sıs Sıs ona bakmaya geldim şerefsiz hala sitede
Yok gitmedim bu gece kötü rüyalar gördüm o yüzden o videoyu attım sana
Aaaa ben şok ben vefattttYok gitmedim bu gece kötü rüyalar gördüm o yüzden o videoyu attım sanarüyamda gitmemem gerektiğine dair mesajlar aldım. Pişman olmamak için gitmekten vazgeçtim. Kendimi dağlara taşlara vurup vazgeçtim bu işten. Huzursuz şekilde uyandım kötü bir enerji aldım. Ona da vazgeçtiğimi söyledim. Bana kızar küfreder diye korktum valla. Ama efendiliğini bir kez daha gösterdi bana. Senin canın sağolsun sorun değil dedi şaşırdım. Adam da heves etmişti o kadar
ama sonuç olarak benim huzurum, ruh sağlığım daha önemli şuan. Bu hareketiyle kendisini daha çok sevdim.
Rüyadan etkilendim ya. Huzurlu şekilde uyansaydim bu rüyayı görmesem gidecektim ama içim huzursuz oldu ne bileyim.Aaaa ben şok ben vefatttt
Hayirlisi olsun kuzum.Rüyadan etkilendim ya. Huzurlu şekilde uyansaydim bu rüyayı görmesem gidecektim ama içim huzursuz oldu ne bileyim.