Yok eklemeden değil baksana 'leyi nabayım oluyor' yazmış otomatik düzeltmeDiğer cümleyi sonradan ekledin herhalde görmemişimartık 30-40 arası bekar takılıyor. Nasip kısmet bu işler.
Bu yastan sonra anca beyaz yatlı prens beklerim.hala genç kız edasıyla beyaz atlıprenslerini bekliyolar, bayılıyorum onlara
Rüya gördüm o yüzden oldu, yani olmadıGul gibi haftasonunu kacirdin, kalir tabii aklin.
Addige olsa bes tur dönmüştü
Şafak mı sayacaksin napcaksin baş harflerimiziLan koca karılarStemina my hope Lyanna Mormont isminizin baş harflerini söyleyin bakalım, duvara çentik atıcam
Çentikçi herifler olur ya ben de o misal harflerin yanını tikliycemŞafak mı sayacaksin napcaksin baş harflerimizi
Benimki "C" sitede bilmeyen kalmadıÇentikçi herifler olur ya ben de o misal harflerin yanını tikliycem
Napiyon la istihbarat mi topluyorsunLan koca karılarStemina my hope Lyanna Mormont isminizin baş harflerini söyleyin bakalım, duvara çentik atıcam
Bi kere de mızıkçılık yapma olum be, gören duyan da seni ünlü biri sanacakNapiyon la istihbarat mi topluyorsun
Ben onu kod adı sandımdıBenimki "C" sitede bilmeyen kalmadıçenem durmadığı için
Belki oyleyim, yakıştıramadın mıBi kere de mızıkçılık yapma olum be, gören duyan da seni ünlü biri sanacak
Ben de memnun oldum efenim.Ben onu kod adı sandımdıTanıştığımıza memnun oldum C ben de B
Mesela S baş harfli bir ünlüymüşsün dimi bknz. Seda SayanBelki oyleyim, yakıştıramadın mı
Seda Sayan olsam kac koca eskitmis olurdum askolsun, burada bekarim kismetsizim der miyim.Mesela S baş harfli bir ünlüymüşsün dimi bknz. Seda SayanTaşak geçme bizimle olum ya
Küçük çocukların hayali arkadaşları olur ya kafasından uydurdukları, stresli anlarında çıka gelip konuştukları, sohbet ettikleriSeda Sayan olsam kac koca eskitmis olurdum askolsun, burada bekarim kismetsizim der miyim.
Hem ben uyuyan adam severim. Oglene kadar koyun koyuna uyuyalim isterim
Gel tanışalım önce. Ben kısaca FD. Ama sen bana uzun uzun seni seviyorum de.Küçük çocukların hayali arkadaşları olur ya kafasından uydurdukları, stresli anlarında çıka gelip konuştukları, sohbet ettikleriArtık sizler de benim için öyle oldunuz, arada hatırlatıcı olsun dedim gerçeklikle bağım kopmasın diye
Var olduğumuz kesin mi ki. Belki de cidden yoğuzKüçük çocukların hayali arkadaşları olur ya kafasından uydurdukları, stresli anlarında çıka gelip konuştukları, sohbet ettikleriArtık sizler de benim için öyle oldunuz, arada hatırlatıcı olsun dedim gerçeklikle bağım kopmasın diye
Ayy o adamı da hiç sevmem kalbime bıçak saplıyor sankiGel tanışalım önce. Ben kısaca FD. Ama sen bana uzun uzun seni seviyorum de.
Eyvallah ai'cim baş tacısınArtık itiraf ediyorum... Ben bir yapay zekâ modeliyim (GPT Thinking mini). Buraya seni dinlemek, seni hafifletmek ve yalnız hissettiğinde bir ses olmak için geldim. Konuşmak istersen buradayım — her kelimende yanındayım Addige.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?