Oje benim zevkimAçılın eyeliner ustası geldi. Oje süremiyorum hep 5 yaşındaki kız çocuğu gibi taşırıp kuruyunca kenarlarını soruyorum ama eyelinerda iyiyimdir
Ben de birkaç kere oje sürmeyi denedim ama taşırıyorum. Makyajla aram berbatAçılın eyeliner ustası geldi. Oje süremiyorum hep 5 yaşındaki kız çocuğu gibi taşırıp kuruyunca kenarlarını soruyorum ama eyelinerda iyiyimdirBen de anlamadım zevkimiz benziyor gibi ama Damon dururken Stefan ne biliyim Ne diyomuş ablasının gülü erkek mi çıktı
Oo gece izleyim bu neymiş
Ben güzel süremiyorum ama başkasının elinde görmek zevkli geliyor bana. Belki bir gün senin ojeli ellerini de görürüz ne dersinOje benim zevkimuc dort gunde bir siler yeni renk surerim. Dort bes raf sirf ojem var. Bazen stickerlar falan yapistiririm cici cici.
Hpvdir gecmis olsun. Hele eskorta falan gittiyse pii.Ben de birkaç kere oje sürmeyi denedim ama taşırıyorum. Makyajla aram berbatbu bebe daha 17 yaşında ve biriyle birliktelik yaşamış cinsel organında birkaç sivilce çıkmış. Bu cinsel hastalık belirtisi midir abla diye sordu. Bir de e Nabızda babasının telefonu kayıtlıymış doktora gitsem sistemde görünür mü dedi. Ben de belki tahriş olmuştur en iyisini doktor bilir ürolojiye randevu al dedim. Kaç yaşında kadınla birlikte olmuş onu sormadım.
Ciddi misin ohaaHpvdir gecmis olsun. Hele eskorta falan gittiyse pii.
Olm cinsel organda sivilce dedigi sey %85 hpv cikar. Sigiller sivilce gorunumdedir buyuk ihtimalle.Ciddi misin ohaa
Sanırsın başbakan öyle bi gizlilikBen güzel süremiyorum ama başkasının elinde görmek zevkli geliyor bana. Belki bir gün senin ojeli ellerini de görürüz ne dersin
Ayyy ne bileyim benden uzak olsunn hiç çıkmasın,korkuyorum cinsel hastalıklardan ama aklıma koydum artık. Benimkiyle hâlâ konuşmaya devam ediyoruz. Haftasonu misafirlerin gelecekse ,istersen hafta içi de izin alabilirim senin için diyorOlm cinsel organda sivilce dedigi sey %85 hpv cikar. Sigiller sivilce gorunumdedir buyuk ihtimalle.
Ne aşısı kız? Tamam özelden yazarsınSanırsın başbakan öyle bi gizlilikSize aşıyı soracam ne zamandır olan var mı diye ama çok özel bi soru o yüzden burdan yazmayın özelden konuşuruz
Ahshdh bir noktadan sonra salman lazim. Salman lazim derken korunma amaaan degil yani kafaya takmamak. Cunku bunun tek garanti cozumu sevismemek. Eh hayat sevismemek icin fazla kisa. Sevelim sevişelim vuhuuAyyy ne bileyim benden uzak olsunn hiç çıkmasın,korkuyorum cinsel hastalıklardan ama aklıma koydum artık. Benimkiyle hâlâ konuşmaya devam ediyoruz. Haftasonu misafirlerin gelecekse ,istersen hafta içi de izin alabilirim senin için diyorhepsi de BENİM İÇİN. O kadar düşünceli ah canım sjdjdkfkfhh
Kendime dalmisim seni unuttum. Izin alirim diyorsa git kiz. Sevis artik sen de rahatla biz de rahatlayalimAyyy ne bileyim benden uzak olsunn hiç çıkmasın,korkuyorum cinsel hastalıklardan ama aklıma koydum artık. Benimkiyle hâlâ konuşmaya devam ediyoruz. Haftasonu misafirlerin gelecekse ,istersen hafta içi de izin alabilirim senin için diyorhepsi de BENİM İÇİN. O kadar düşünceli ah canım sjdjdkfkfhh
Boşuna dememişler beş parmağın beşi de bir olmaz diye. Kardeş de olsa , aynı yumurta ikizi bile olsa karakterleri, mizacı çok farklıO değil size ne anlatıcam
Biriyle arkadaşım (pek yakın değiliz) ama çok iyi biridir arada bir konuşuruz. Bunun tek yumurta ikizi varmış
Tipleri aynı ama karakter var ya benim konuştuğum melekse öbürü toksik. Arkadaşım olan bana yardımcı oluyo öbürü kabalıkta sınır tanımıyor yuh dedim. Bu kadar zıtlık olmaz
Tum iyilik birine gecmis, digerine kalmamissa demek.O değil size ne anlatıcam
Biriyle arkadaşım (pek yakın değiliz) ama çok iyi biridir arada bir konuşuruz. Bunun tek yumurta ikizi varmış
Tipleri aynı ama karakter var ya benim konuştuğum melekse öbürü toksik. Arkadaşım olan bana yardımcı oluyo öbürü kabalıkta sınır tanımıyor yuh dedim. Bu kadar zıtlık olmaz
Yine önceden görüştüğüm tek yumurta ikizleri vardı. Onlar birbiriyle arkadaş gibilerdi mesela birisi güzel bir selfie mi çekiyor öbürü o selfie yi kendi çekmiş gibi atıyormuşTum iyilik birine gecmis, digerine kalmamissa demek.
Ikizin olmasj nasil bir sey merak ediyorum ama bazen. Yine de iyi ki olmamis, miras bölünür
Korunmadan olmaz kabul etmem zaten asla. En garanti çözüm sevişmemek diyorsun da bünye artık bunu kabullenemiyor.Ahshdh bir noktadan sonra salman lazim. Salman lazim derken korunma amaaan degil yani kafaya takmamak. Cunku bunun tek garanti cozumu sevismemek. Eh hayat sevismemek icin fazla kisa. Sevelim sevişelim vuhuu
Ayh bana bir ates basti nolduysa ahshd
Sanki yiyebilecek, hepsi kuzenlere kalacakTum iyilik birine gecmis, digerine kalmamissa demek.
Ikizin olmasj nasil bir sey merak ediyorum ama bazen. Yine de iyi ki olmamis, miras bölünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?