Ben yakin arkadaslarimla konusurken makul duzeyde kufrederim ya. Şahsa veya ana baci degil tabii ama mesela sktigimin dolmuşu derim ahdhdDevamı da seve seve olsun please, argo kelime duymak istemiyor kulaklarımbu arada gerçek hayatımda argo konuşmayı hiç sevmiyorum hatta flört ilişkilerinde dikkat ettiğim şeylerden biri adamın ağzının bozuk olmaması, sakin bir yapıda olması. Bazıları kendi arkadaş ortamında saydırıyordur belki . Mesela Başak burcu bir sevgilim vardı, bir olayı anlatırken kaba dille konuştuğunu fark ettim, sanki asker arkadaşıyla konuşuyor gibi. Onu uyardım ve benim yanımda küfür ya da argo cümle kullanma lütfen dedim. O günden sonra hep dikkat etti.
Her şeyin fazlası zarar, ben genelde kuzum , kanki falan diyorum :) ortası makbul diyelim ama benim de ortam yok. Ya siyahım ya beyaz. Grinin elli tonu nerdeAşırı sevgi dolu, sürekli yağ çeken, aşkımlı böcekli konuşmalar pek samimi gelmiyor, götünün kılıyız diyen dayılar gibi hissediyorum, böyle ağzıma hiç yakışmıyomuş gibi kekremsi bi tat yada her an borç para isteyecekmiş gibi. Umarım yanlış anlamıyosundur Brandon
Yok yok öyle hissetme, hepimizin kişiliği, fıtratı farklı. Siteyi kullanma amacımız eğlenmek,yeni bilgiler edinmek (mesela straponu bu site sayesinde öğrendim bana bir şey kattı mı peki hayırBen yakin arkadaslarimla konusurken makul duzeyde kufrederim ya. Şahsa veya ana baci degil tabii ama mesela sktigimin dolmuşu derim ahdhd
Senin yaninda kendimi boyle kaba saba, abaza bir emmi gibi hissettim su an absbd
Erkek kadının yanında konuşmasın da kızlar kendi aralarında konuşabilir benceDevamı da seve seve olsun please, argo kelime duymak istemiyor kulaklarımbu arada gerçek hayatımda argo konuşmayı hiç sevmiyorum hatta flört ilişkilerinde dikkat ettiğim şeylerden biri adamın ağzının bozuk olmaması, sakin bir yapıda olması. Bazıları kendi arkadaş ortamında saydırıyordur belki . Mesela Başak burcu bir sevgilim vardı, bir olayı anlatırken kaba dille konuştuğunu fark ettim, sanki asker arkadaşıyla konuşuyor gibi. Onu uyardım ve benim yanımda küfür ya da argo cümle kullanma lütfen dedim. O günden sonra hep dikkat etti.
Aha şuna nah çekesim geldi ama öyle bi emoji eklememişlerAha saat 1.11 olmuş, ne olacak acaba
Beni de yaz kardeşimBen yakin arkadaslarimla konusurken makul duzeyde kufrederim ya. Şahsa veya ana baci degil tabii ama mesela sktigimin dolmuşu derim ahdhd
Senin yaninda kendimi boyle kaba saba, abaza bir emmi gibi hissettim su an absbd
Benim de ortam yok ama insanların kalbini kırmadığım sürece bi sorun yok bence. Benim sevgimi ifade etme şeklim böyle dshdsa kafama kırlent yiycem birazdanHer şeyin fazlası zarar, ben genelde kuzum , kanki falan diyorum :) ortası makbul diyelim ama benim de ortam yok. Ya siyahım ya beyaz. Grinin elli tonu nerde
Hep diyorum beğeni kısmına kusma emojisi de gelmeli mutlaka. Bir de n.h hareketi emoji olsa sitede her tartışmada o emoji kullanılır, kaostan geçilmez burasıErkek kadının yanında konuşmasın da kızlar kendi aralarında konuşabilir bence
Aha şuna nah çekesim geldi ama öyle bi emoji eklememişler
Beni de yaz kardeşim
Benim de ortam yok ama insanların kalbini kırmadığım sürece bi sorun yok bence. Benim sevgimi ifade etme şeklim böyle dshdsa kafama kırlent yiycem birazdan
41 kere maşallah sayfasına geldik kız maşallası bizeHep diyorum beğeni kısmına kusma emojisi de gelmeli mutlaka. Bir de n.h hareketi emoji olsa sitede her tartışmada o emoji kullanılır, kaostan geçilmez burası
Ben şu emojiyi istiyorum, cogu zaman mesajlari okurken kullaniyorum cunku:Hep diyorum beğeni kısmına kusma emojisi de gelmeli mutlaka. Bir de n.h hareketi emoji olsa sitede her tartışmada o emoji kullanılır, kaostan geçilmez burası
Bahar yerine regl koyup dinleBende bu şans varken kesin regl günüme denk gelir görüşmem
Olmayan aşkın acısını, ızdırabını çekiyorum şuanBahar yerine regl koyup dinle
Hadi gerdeğe giriyoruz diye konu açarsın belkiBende bu şans varken kesin regl günüme denk gelir görüşmem
Lan sjsjsjsjsj yere yattım gülmekten al bunu izle de keyfin yerine gelsin bariOlmayan aşkın acısını, ızdırabını çekiyorum şuançocukken ayranım bittikten sonra bardağa su ekleyip içerdim Tv'de filmde gördüğüm rakıya benzetirdim. Şimdi de ayran içesim geldi.
Birimiz sevisince hepimiz sevismis sayilacagiz bu gidisleHadi gerdeğe giriyoruz diye konu açarsın belki
Yeni gelinler gibi utanırım ya ,o kadar da değilHadi gerdeğe giriyoruz diye konu açarsın belki
Keşke sen seviştiğinde ben de hissedebilsem çoktan rahatlamış 2 sene beklemezdimBirimiz sevisince hepimiz sevismis sayilacagiz bu gidisle
Şu kadar yıl sonra buluşmaya gidiyorum diye konuYeni gelinler gibi utanırım ya ,o kadar da değil
Ahahah valla keske elimden gelse de hepinizle paylasabilsem o hissiKeşke sen seviştiğinde ben de hissedebilsem çoktan rahatlamış 2 sene beklemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?