- 19 Haziran 2025
- 1.340
- 2.531
- 48
2-3 bişey olur hemen okurum biter diye düşündün dimiAmma konusmussunuz kiz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-3 bişey olur hemen okurum biter diye düşündün dimiAmma konusmussunuz kiz.
Aminnn hepimizinNe kadar da zıt hayatlarımız ve hayallerimiz var aslında. Ben de çocuk sahibi olmak istemiyorum çocuklara doydum mesela. :) Allah gönlüne göre versin karşına iyi birini çıkarsın inşallah
Benim de doğum fobim var ama çocuk istememe sebebim sabrımın kalmamasından.Aminnn hepimizinÇocukları çok severim onlar da beni ama benim çocuk fırtlatma fobim var, kaç yaşıma geldim bu konuda hala tam emin değilim
Umarım 60ıma gelmeden doğru insan çıkar da fikirlerim netleşir, pişman olmam
Beline kuvvet yiğidim.Kaş, bıyık alındı, kollarımı bacaklarımı her yerimi bir güzel cillop gibi yaptım. Tamamen hazırımmm. Sırtıma vura vura gönderin beniLyanna Mormont
Addige
![]()
Ortadoğu: beni bu mentiondan çıkarınOrtadoğu'da kartlar yeniden dağıtılıyor![]()
Kaş, bıyık alındı, kollarımı bacaklarımı her yerimi bir güzel cillop gibi yaptım. Tamamen hazırımmm. Sırtıma vura vura gönderin beniLyanna Mormont
Addige
![]()
Bence de bu kadar uğraşmaya değmez aslında ama benimki tertemiz maşallah beden temizliğine dikkat ediyorBeline kuvvet yiğidim.
Benim gorustugum biri var. Adam gercekten hayatimda gordugum ennn kıllı adam. Normalde kıl sevmem ama gozum gormuyor ehem neyse. Onunla gorusmeye giderken kol bacak tertemiz hazirlaniyorum, bir yandan sövüyorum kıl yumağı adam icin yaptigim hazırlığa bak diye ahshdh
Guzel guzel tadini cikar, son ana kadar degerlendir ahshd yarin gece yazacak halin olmaz herhalde ahshd
Normalde her telden karışık ama bugün gelin sırtı sıvazlamaKanzi olay nedir noldu burda
Gelin neden kaçtıNormalde her telden karışık ama bugün gelin sırtı sıvazlamaKızımızı gelin ediyoruz
Kaçmadı damada gidiyor. Ben de arabasının önünü kesip zarfla para almaya çalışıyorum dashsaGelin neden kaçtı
Kaçmadı damada gidiyor. Ben de arabasının önünü kesip zarfla para almaya çalışıyorum dashsa
Kendim gerdeğe girecekmişim gibi gerildim lanÇocuklar da atlıyor arabanın üstüne. Hemen kap paraları
![]()
Haha ben kendim rahat edemiyorum oyle ama.Bence de bu kadar uğraşmaya değmez aslında ama benimki tertemiz maşallah beden temizliğine dikkat ediyorhalim olur bence ya o kadar da değil:)
Sen unutmussundur bu işleri, ondandır. Ben yolu actim, hope arkamdan geliyor artik darisi basinaKendim gerdeğe girecekmişim gibi gerildim lanBana noluyosa dshsad
Ben de baya heyecanlıyım evin içinde kaç tur attım bilmiyorum dışarı çıkıp yürüyüş de yaptım. Üstüne bir de evde egzersiz,squat falan yaptım. Hâlâ enerjim bitmedi. Uyumadan önce duş alır mis gibi uyurum inşallah sjdkdkfkfKendim gerdeğe girecekmişim gibi gerildim lanBana noluyosa dshsad
Ben de rahat edemem ya, temiz olmak gibisi yok.Haha ben kendim rahat edemiyorum oyle ama.