- 19 Haziran 2025
- 1.337
- 2.520
- 48
Cugaraya başlicam galibakederlendim. Getirin bana fişne suyumu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cugaraya başlicam galibakederlendim. Getirin bana fişne suyumu
![]()
Tamam kanki haber ederim merak etme sen
Şimdi bakmak istemediğim, arşive kaldırdığım mesajlara baktım benim 3 yılı geçmiş ya lanNe ara o kadar olmuş
Ben açım diyom sen önümde tavuk çevirme yapıyonO esnada 4 gun olmuş ben ahshd neyse nazar degmesin Allah daha cok versin ahshd
Açın halinden aç olan anlar gel sarılalım...Ben açım diyom sen önümde tavuk çevirme yapıyon![]()
Sarılalım karşim o Lya gadınını da dışlayalım almayalım aramızaAçın halinden aç olan anlar gel sarılalım...![]()
Ben bu konuya niye etiketlendim hic anlamadim sdjsnxksmd
İçimden geldi size de bi kıyak yapıyım dedimBen bu konuya niye etiketlendim hic anlamadim sdjsnxksmd![]()
Ahahahaha yine uykum geldi sanırımİçimden geldi size de bi kıyak yapıyım dedimÇok pardon uyku sersemliğiyle
matmazelli arkadaşımı etiketliycektim şeyin şeyi şey olmuş kusura bakmayın
![]()
Matmazelli yerine sizi etiketlemisim üzüntüden yanlışlık oldu zjdkdkfkf kusura bakmayınBen bu konuya niye etiketlendim hic anlamadim sdjsnxksmd![]()
Ortalık 56 oldu bacımMatmazelli yerine sizi etiketlemisim üzüntüden yanlışlık oldu zjdkdkfkf kusura bakmayın
O ne demek gizzOrtalık 56 oldu bacım
Böyle 69 gibi bişiO ne demek gizz
Anladimmm. Ben de çay demledim amcam ve yengem geldi tatlı da getirmişler iyi ki gelmiş hoş gelmişler yaBöyle 69 gibi bişi
69 dan çaya ne zaman geldik. Ben de geleyim miiiiAnladimmm. Ben de çay demledim amcam ve yengem geldi tatlı da getirmişler iyi ki gelmiş hoş gelmişler ya![]()
69 dan çaya ne zaman geldik. Ben de geleyim miiiiNe tatlısı getirmişler?? Tatlıyla birlikte bana gönder hepsini dshdhs
Kafam karıştı kız tam olarak ne yapmam gerekiyor şuvan
Bir de bebeklerini getirmişler onu da göndereyim mi sen seversin bebikolari69 dan çaya ne zaman geldik. Ben de geleyim miiiiNe tatlısı getirmişler?? Tatlıyla birlikte bana gönder hepsini dshdhs