- 19 Haziran 2025
- 1.340
- 2.531
- 48
Bi tatlıdan bi bebekten ısırırım. Öldüm de cennete mi gittimBir de bebeklerini getirmişler onu da göndereyim mi sen seversin bebikolari

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tatlıdan bi bebekten ısırırım. Öldüm de cennete mi gittimBir de bebeklerini getirmişler onu da göndereyim mi sen seversin bebikolari
Hee tabi habersiz etiket olacaktıKafam karıştı kız tam olarak ne yapmam gerekiyor şuvanBen zaten burdayım. Gidiyim mi yani
Bu gece sarıl cunku yarindan sonra o da aç olmayacak ahshdSarılalım karşim o Lya gadınını da dışlayalım almayalım aramızaZaten başıma ne geliyosa yanlış arkadaş seçimlerinden geliyor
![]()
Muhabbet akışına gore kerhane tatlisi diyorum ahdhd69 dan çaya ne zaman geldik. Ben de geleyim miiiiNe tatlısı getirmişler?? Tatlıyla birlikte bana gönder hepsini dshdhs
Ayyy hadi inşallah amcamlar yatıya kalmazsa, yarın kim tutar beniBu gece sarıl cunku yarindan sonra o da aç olmayacak ahshd
Aman yatiya kalsalar da isim var de çık. Adamin da senin de eliniz seyinizde kalacak yoksaAyyy hadi inşallah amcamlar yatıya kalmazsa, yarın kim tutar beni![]()
Kerta çok severim mmmmMuhabbet akışına gore kerhane tatlisi diyorum ahdhd
Sen dusunme cok. Dusundukce heyecanlanip beklentiyi arttiracaksin ve istediğini bulamayacaksin.Sürekli pozisyon düşünüyorum aklımı cinsellikle bozdum Allah bana akıl fikir versin![]()
Ahshd peki vezirparmagi sever misin tatli kiz?Kerta çok severim mmmm![]()
Benim kafam hep güzel djdkdkfk cinselliğin içtiğim antidepresana göre 3 kat daha etkili terapi olacağını düşünüyorumSen dusunme cok. Dusundukce heyecanlanip beklentiyi arttiracaksin ve istediğini bulamayacaksin.
Hahaha ben son sevismelerimin bir kismini hatirlamiyorum, kafamız cok güzeldi ahshd ama hatirladigim seyleri düşündükçe ulan yaa diye kendi kendime yükseliyorum ahshd
O hangi vezirin parmağını emcükliyceğime bağlıAhshd peki vezirparmagi sever misin tatli kiz?
Aha parmak fetişiiii bu arkadaşO hangi vezirin parmağını emcükliyceğime bağlı![]()
Sen kendine bak olum ponçik dedik kalbimizi açtık millete orta barnak gösteriyon burdaAha parmak fetişiiii bu arkadaş
Bence ucumuze de diyorlardir ahdnfBenim kafam hep güzel djdkdkfk cinselliğin içtiğim antidepresana göre 3 kat daha etkili terapi olacağını düşünüyorumaradan 2 sene geçince ister istemez insan beklenti içinde oluyor, heyecan yapıyor. Dışardan ziyaretçi olarak okuyanlar muhtemelen arkamdan kuduruk irispiii puuu diyordur.
![]()
Hiç de ponçik falan değilim, sakin yapıdayım sadece. O bana irispi diyen varsa, onun içindiiiSen kendine bak olum ponçik dedik kalbimizi açtık millete orta barnak gösteriyon burda![]()
Hııı hı belli belliHiç de ponçik falan değilim, sakin yapıdayım sadece. O bana irispi diyen varsa, onun içindiii
Kim yaşı küçük diyor bir şey anlamadımHııı hı belli belliyaşı küçük dedik diye yaşını büyüttüğünü görmedim sanki
![]()
Bide okuyup gülüyolla, özelden de yazıyolla ama adları çıkmasın diye emoci bile atmıyollaBence ucumuze de diyorlardir ahdnf