- 20 Kasım 2018
- 15.529
- 58.655
- 598
- 35
Kiz sevgilim yok. Olsa da konussam keskem.Tuvalet molasına çıkmıştır,sevgilisiyle konuşuyordur , işi vardır vs gelir birazdan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz sevgilim yok. Olsa da konussam keskem.Tuvalet molasına çıkmıştır,sevgilisiyle konuşuyordur , işi vardır vs gelir birazdan![]()
Çoğunda şaka yapıyorum aslındaSeninle tanıştıktan sonra sitede çok fazla rahat davrandığımı ve kendimle ilgili çok detaylı bilgi verdiğimi fark ettim. Şekerli içip içmemek bile ifşalıksa :) benim anlattığım şeyleri bilsen kendini göm yok et, başka hesap aç dersin bana herhalde![]()
Şakayla gerçeği ayırt edemiyorum bazenÇoğunda şaka yapıyorum aslındaAma benden sonra rahatlamış olabilirsiniz bak o kabul
Daha ketum arkadaşlar var burda öhöm öhöm, ben daha civcivim yeni geldim, siteyi anlamaya çalışıyorum dsdhsa
Onu farkediyorum bi süredir, bundan sonra şaka yaptıktan sonra emoji koyacam sana özelŞakayla gerçeği ayırt edemiyorum bazen2 senedir kayıtlıyım siteye ama aktif olarak 1 senedir kullanıyorum. Senden önce de baya kendimle ilgili bilgi verdim sitede akışta takılan çoğu kişi beni tanır
sen de sitede hiç yeni gibi durmuyorsun sanki yıllardır burda gibisin hemen kaynaştın bence.
Seks geyiginde cigir actik bencesi ahshdOnu farkediyorum bi süredir, bundan sonra şaka yaptıktan sonra emoji koyacam sana özelBenimki güvenmemekten değil normal hayatta da kendim hakkında bilgi vermeyi pek sevmem aile içinde de öyle, huzursuz hissettiriyor ama hazır hissettikçe aralarda anlatıyorum yine de. Bu aralar boş vaktim fazla olduğu ve sizi sevdiğim için bence
Normalde cinsel konuları da konuşmam hepinize burdan teşekkürü borç bilirim efenim içimi dökmeme alan açtığınız için
Kız benden önce konuşmuyo muydunuz ve nasıl dayanıyodunuz? Asıl burda konuşulmalı hani burası anonim ya, sosyal hayatta konuşmak daha tehlikeli bi gün karşına çıkıp almanak haline getirebilirlerSeks geyiginde cigir actik bencesi ahshd
Evet cümle sonuna gülen emoji koyman iyi olur benim içinOnu farkediyorum bi süredir, bundan sonra şaka yaptıktan sonra emoji koyacam sana özelBenimki güvenmemekten değil normal hayatta da kendim hakkında bilgi vermeyi pek sevmem aile içinde de öyle, huzursuz hissettiriyor ama hazır hissettikçe aralarda anlatıyorum yine de. Bu aralar boş vaktim fazla olduğu ve sizi sevdiğim için bence
Normalde cinsel konuları da konuşmam hepinize burdan teşekkürü borç bilirim efenim içimi dökmeme alan açtığınız için
Lyanna benim cinsellikle ilgili 2 konuma yazmıştı,onunla konuma yazdığı gün ilk kez konuşmuştukKız benden önce konuşmuyo muydunuz ve nasıl dayanıyodunuz? Asıl burda konuşulmalı hani burası anonim ya, sosyal hayatta konuşmak daha tehlikeli bi gün karşına çıkıp almanak haline getirebilirler![]()
Ne konusu ne konusu 🕵Lyanna benim cinsellikle ilgili 2 konuma yazmıştı,onunla konuma yazdığı gün ilk kez konuşmuştuk![]()
Özelden atayım sana. Bir tanesi ten uyumuyla ilgili bir şeydi.Ne konusu ne konusu 🕵Cinsellikle ilgili nasıl bi konu açtın acaba çok merak ettim şu an
![]()
Konuşuyorduk da acilan konulara yorum yaparak. Boyle sayfalarca geyigini döndürmüyorduk ahshdhdKız benden önce konuşmuyo muydunuz ve nasıl dayanıyodunuz? Asıl burda konuşulmalı hani burası anonim ya, sosyal hayatta konuşmak daha tehlikeli bi gün karşına çıkıp almanak haline getirebilirler![]()
Bu arada sevdiğim insanları zorbalamayı çok severim ama estağfurullah öyle demeEvet cümle sonuna gülen emoji koyman iyi olur benim içinBilale anlatır gibi anlat bana her şeyi, benim beyin biraz farklı çalışıyor. Ben de seni sevdim ve teşekkür ederim
![]()
Lan yine şaka yaptım niye üzgün surat atıyon, gülseneÖzelden atayım sana. Bir tanesi ten uyumuyla ilgili bir şeydi.
İlerdeki konum FBli eski sevgilimi GSli yaptım.Ne konusu ne konusu 🕵Cinsellikle ilgili nasıl bi konu açtın acaba çok merak ettim şu an
![]()
Yok burda şaka yaptığını biliyorum da gülesim gelmedi o an sjdkdfkfkmhLan yine şaka yaptım niye üzgün surat atıyon, gülsene![]()
Iyi ki dahil oldun valla senin de katkin cokBeni de okumak sarıyordu ama sadece okuyup yorum yapmamayı stalklamak olarak gördüğüm için sohbet de sarınca ben de dahil oldum![]()
Ee ya seve seve ya..İlerdeki konum FBli eski sevgilimi GSli yaptım.
Aşırı sevgi dolu, sürekli yağ çeken, aşkımlı böcekli konuşmalar pek samimi gelmiyor, götünün kılıyız diyen dayılar gibi hissediyorum, böyle ağzıma hiç yakışmıyomuş gibi kekremsi bi tat yada her an borç para isteyecekmiş gibi. Umarım yanlış anlamıyosundur BrandonYok burda şaka yaptığını biliyorum da gülesim gelmedi o an sjdkdfkfkmh
Devamı da seve seve olsun please, argo kelime duymak istemiyor kulaklarımEe ya seve seve ya..