- 28 Temmuz 2025
- 4
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi mutsuzlukdepresyon
-
Ne diyorsunuz anlamadım gerçekten cok kötüyüm bu konudaMahmut abii
Yorumlarınız iğrenç hemen hesabı sılıyorum vasatlar yeriymıs burası ben de belkı burda benımle aynı sureclerden gecenler varsa nasıl atlatmıstır diye belkı tavsıye alırım dedım ama sızın zıhnıyetlerınız de sızın kadar vızyonsuz gidin bı arastırın bu hastalık derecesınde bır sey dunyada bu bagımlılıgı bırakamayan gruplar var ve ben bu hastalıgı yasıyorum alaycı cevap veren herkes bın katını yasasın
Hastalıksa o kadar kötüyüm diyorsan uzmanina gideceksin, seni vizyonlu zihin o grupları biliyorsun da uzmanla görüşmeyi akıl edemedin sanırımYorumlarınız iğrenç hemen hesabı sılıyorum vasatlar yeriymıs burası ben de belkı burda benımle aynı sureclerden gecenler varsa nasıl atlatmıstır diye belkı tavsıye alırım dedım ama sızın zıhnıyetlerınız de sızın kadar vızyonsuz gidin bı arastırın bu hastalık derecesınde bır sey dunyada bu bagımlılıgı bırakamayan gruplar var ve ben bu hastalıgı yasıyorum alaycı cevap veren herkes bın katını yasasın
Sen burda mesai harcamaktan heralde bir seylerı anlama kapasiten bıraz sınırlı kalmıs . Vasat ortamında sana ıyı mesailer ahhaha bu son cevabım girip girip kontrol etme sakın ..
Hastalıksa o kadar kötüyüm diyorsan uzmanina gideceksin, seni vizyonlu zihin o grupları biliyorsun da uzmanla görüşmeyi akıl edemedin sanırım
Sana soracak değilim, kimin kapasitesi neyle sınırlı görüyoruz, direkt hakaret modunu açmışsın, ne cevap istiyordun ki cevaplar hoşuna gitmediSen burda mesai harcamaktan heralde bir seylerı anlama kapasiten bıraz sınırlı kalmıs . Vasat ortamında sana ıyı mesailer ahhaha bu son cevabım girip girip kontrol etme sakın .
Sen biraz önce mastürbasyon bedduası mı ettin ablacım bize? Ohhhh biraz da şuraya biraz da burayaYorumlarınız iğrenç hemen hesabı sılıyorum vasatlar yeriymıs burası ben de belkı burda benımle aynı sureclerden gecenler varsa nasıl atlatmıstır diye belkı tavsıye alırım dedım ama sızın zıhnıyetlerınız de sızın kadar vızyonsuz gidin bı arastırın bu hastalık derecesınde bır sey dunyada bu bagımlılıgı bırakamayan gruplar var ve ben bu hastalıgı yasıyorum alaycı cevap veren herkes bın katını yasasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?