- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Ahahahahaha bu da ayrı bir kaçık yaaaaSemaveri napayım bacım ben sevimli şirin şirin pamuk prensesten hallice bir çaydanlık istiyorum :) koycam onu karşıma hem ona bardak koycam hem kendime![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahahaha bu da ayrı bir kaçık yaaaaSemaveri napayım bacım ben sevimli şirin şirin pamuk prensesten hallice bir çaydanlık istiyorum :) koycam onu karşıma hem ona bardak koycam hem kendime![]()
Markası ne? Büyük boy mu sizinkide?katiliyorum komple porselen cok daha şık duruyor digeri toplama malzeme gibi. temiz kullanırsanız uzun yillar gecirir sizinle benimki 4 yillik misafire çıkartirim hâlâ ilk gunku gibi.
İşte her kadının bir takıntısı varAhahahahaha bu da ayrı bir kaçık yaaaabende elektronik hastalığı var cayci kahve makinesi kettle katı meyve sikacagi buharlı pişirici pizza tavası blendır hepsi benim cocuklarim
![]()
200 liraysa 200 liraya dolap alırım kız :s arama yolluk alırım pempe :)) zevkime hitap edecek diye çulsuz kalıcam :sSen bak o dediğine canım, bimdekine de bak. Fiyatı uygun. Alabilirsin bence
Hmmm teşekkürler canım :) emaye beni bir itti sanki hiç çekmedi beni.. Kullanışlıdır belkiben anneme almıştım altı emaye üstü porselen
markası emsan dı.
sürekli kullanıyor birşey de olmadı.
Yok valla biz akşam sıktık mesela portakal elma kayısı şeftali çilek olsa havucda koyardım yoktu çok şahane oluyor piyasadaki karışık meyve sularının alasını sollar geçer tek geçerim katı meyve sıkacağım en iyi dostum ev doldu vallahi neyi nereye koycam bilemiyorum dolap içleri dolu ve inanılmaz büyük bir mutfağın varken ben sığamıyorumİşte her kadının bir takıntısı varkaynanamda saklama kabı hastası mesela evi saklama kabı dolu
bende katı meyve sıkacağı aldım ama daha hiç kullanmak nasip olmadı. Her gün elma mı sıkayım bacım havuç mu sıkayım :/ zaten katı meyve deyince bir elma bir armut bir havuç..
Benim geçeceğim evde ki mutfakta küçücük bacım ya :s mini mutfak severim ama nereye sığdırıcam eşyalarımı bilmiyorum. Bu katı sıkacağına portakalı komple soyup atıyorsun değil miYok valla biz akşam sıktık mesela portakal elma kayısı şeftali çilek olsa havucda koyardım yoktu çok şahane oluyor piyasadaki karışık meyve sularının alasını sollar geçer tek geçerim katı meyve sıkacağım en iyi dostum ev doldu vallahi neyi nereye koycam bilemiyorum dolap içleri dolu ve inanılmaz büyük bir mutfağın varken ben sığamıyorum
evet. biri simal biri de lemon's. ikisinden de memnunum.Markası ne? Büyük boy mu sizinkide?
Heeee ama bütün bütün atıyorum ben mandalin koy ne istersen saraçoğlu diyordu geçen yılda iki sefer 6 ayda bir ay hergun 1 cay bardağı taze sıkılmış havuç suyu hem cilde hemde alzheimer e karşı koruyucuymusBenim geçeceğim evde ki mutfakta küçücük bacım ya :s mini mutfak severim ama nereye sığdırıcam eşyalarımı bilmiyorum. Bu katı sıkacağına portakalı komple soyup atıyorsun değil mi
Eşimle bana küçük bir çaydanlık yetiyor şimdilik. Ama orta boy olsa daha iyi olabilir sanırım. Ya bu züccaciyelerde satılan çay ısıtıcılar var biliyor musun? Çay altı gibi bir şey. İçine jel döküp yakıyorsun. Oda da yanında duruyor çaydanlık sıcak kalıyor. Öyle bir şey kullandn mı? Soğumasın diye ocakta kısıktada bırakmak istemiyorum.evet. biri simal biri de lemon's. ikisinden de memnunum.
Komple kabuklarını soyup içine atıyosun yani :)Heeee ama bütün bütün atıyorum ben mandalin koy ne istersen saraçoğlu diyordu geçen yılda iki sefer 6 ayda bir ay hergun 1 cay bardağı taze sıkılmış havuç suyu hem cilde hemde alzheimer e karşı koruyucuymus![]()
IvitKomple kabuklarını soyup içine atıyosun yani :)
Hepsi karışınca güzel oluyo mu kız :/
Hmmm teşekkürler canım :) emaye beni bir itti sanki hiç çekmedi beni.. Kullanışlıdır belki
Sahaneeeee dene tavsiye ederimHepsi karışınca güzel oluyo mu kız :/
200 liraysa 200 liraya dolap alırım kız :s arama yolluk alırım pempe :)) zevkime hitap edecek diye çulsuz kalıcam :s
İçine şeker koyuyor musun hiç?Sahaneeeee dene tavsiye ederim
Bunun altının malı ne?Mağazaya gidip incelemen lazım
Tabi ki tercih meselesi :)
ben emaye seviyorum.
Eki Görüntüle 2005758
Görünüş olarak böyle.
Tamam canım :) alırsan buraya resmini atsanaYok yok daha ucuzu vardır bak sen :)