- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Çok teşekkür ederim. Benim malzemelerin nerdeyse hepsi ev yapımı o yüzden bi pirinç sponsor olur diye düşündüm. Biz iki buçuk kişilik bi aile olduğumuzdan küçük porsiyonlar yapıyorum. Maklubeyide porsiyon yapıyorum:) İnşallah geniş aile olduğum günleride görürümEllerine saglik canim ayni gun ayni tarif gibi olmus.seninki porsiyonluk.benimki genis aileye hitap ediyor.yarismada bol sans dilerim.sponsorlarimiz bile pirinc
Sensin buçuk, Betül'e söyleyeyim dalağını alsın da görÇok teşekkür ederim. Benim malzemelerin nerdeyse hepsi ev yapımı o yüzden bi pirinç sponsor olur diye düşündüm. Biz iki buçuk kişilik bi aile olduğumuzdan küçük porsiyonlar yapıyorum. Maklubeyide porsiyon yapıyorum:) İnşallah geniş aile olduğum günleride görürümtekrar teşekkür ederim. Ellerimize sağlık
Teşekkür ederim pinkocumBen yapar demiştim
Oyyy çok güzel olmuşPorsiyon fikri çok güzelmiş, kalırsa ısıtma sorunu olmayacak Etli diye başlığa not düşmen iyi olmuş
Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar
Teşekkür ederim canım nevrestemEllerine,emeğine sağlık canım şahane olmuşBen yapar demiştim Tek porsiyonluk olması ayrı bir güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
teşekkür ederim abrekacımEtli olduğunu belirtmen iyi olmus ablacim
Ellerine saglik cok begendim canim cekti pilav sevmememe ragmen denemeye niyetim var
Porsiyonluk olmasi bu yuzden iyi olmus bende 1porsiyonluk yaparim
Şöyle uzaaak bir zamanlarda olsun amaSensin buçuk, Betül'e söyleyim dalağını alsın da gör
Duanı farketmedim sanma, aminnnn diyorum
Ya ben söylediğim şeyleri kötü niyetle söylemiyorum kiTeşekkür ederim pinkocumAynen mesela Betül üstünden yedi altı duruyor onu yarın ısıtıp iteleyeceğim önüne tekrar
Teşekkür ederim canım nevrestemPorsiyon candır Sen hep bana inandın güvendin sevdin Ama şu üstteki pinko bana estetiksizsin demişti
teşekkür ederim abrekacımetli olduğunu belirtmem gerekiyordu yoksa içimde kalırdı Porsiyon iyi oluyor misafir içinde kolaylık bence de denemelisin
Şöyle uzaaak bir zamanlarda olsun amaBetül ciğerimi alır o daha işe yarar aman diyim
İyiki belirttin ablacimteşekkür ederim abrekacımetli olduğunu belirtmem gerekiyordu yoksa içimde kalırdı
Hep kıskançlığındanTeşekkür ederim pinkocumAynen mesela Betül üstünden yedi altı duruyor onu yarın ısıtıp iteleyeceğim önüne tekrar
Teşekkür ederim canım nevrestemPorsiyon candır Sen hep bana inandın güvendin sevdin Ama şu üstteki pinko bana estetiksizsin demişti
teşekkür ederim abrekacımetli olduğunu belirtmem gerekiyordu yoksa içimde kalırdı Porsiyon iyi oluyor misafir içinde kolaylık bence de denemelisin
Şöyle uzaaak bir zamanlarda olsun amaBetül ciğerimi alır o daha işe yarar aman diyim
Hayır... Daha iyi olabileceğini bildiğimdenHep kıskançlığından
teşekkür ederim ♡♡Offf fena olmuş bueline sağlık başarılar dilerim
bence deHep kıskançlığından
Sende mi brütüsWaaooowwwwwmu mu muhtesemmmm olmussss
Kiskananlar çatlasın temalı pilavınla şansa ihtiyacın yok şekerim 1. Sensin belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?