Pilav Tarifleri Porsiyon Etli Perde Pilavı --Yayla Pirinç Sponsorluğunda

ellerine sağlık çok güzel görünüyor :)
çok teşekkür ederim ♡♡♡

Ellerine sağlık canım. . Kızının eller yine çıkmış :))
Teşekkür ederim :) kızım hayatımın ortasında,haliyle aradan çıkıyor birkaç parmak el kol :))Anne yiyim mi , anne tamam mı yiyim mi diye diye :))

Waaooowwwww mu mu muhtesemmmm olmussss
Kiskananlar çatlasın temalı pilavınla şansa ihtiyacın yok şekerim 1. Sensin belli oldu
Teşekkür ederim harbi♡♡♡♡ Sizi de görmek isteriz sahalarda. Bizim daha çok yolumuz var,tecrübenizden öğretin bişeyler:)))

Ben de demiştim yapar kiii ,yapar kiii demiştim

Ellerine,emeğine sağlık canım şahane olmuşBen yapar demiştimTek porsiyonluk olması ayrı bir güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Hep benim sayemde oldu .40 kere bize perde pilavı yap yazmasaydım yapamazdı
40 kere yazınca oluyordu değil mi?Benim az işim var

Benim kızı da çekecektim aslında.Benimle beraber masanın etrafında döndü.Kendi telefonunu bırakmış,bimin ıslak mendil kapağını telefon niyetine kullanıp ,benimle beraber resim çekti.

Ellerine sağlık canım.Başlığı okuyunca porsiyonluk nasıl olur ki diye merak etmiştim.Güveç kabı iyi fikirmiş.Daha önce hiç yapmadım bu tarifi,ama görüntüsü hep beni cezbetmiştir.Başarılar dilerim.

On numara beş yıldız hakkaten Enfes görünüyor. Kokusu burnuma geldi sanki. Hem et, hem pilav hem çıtır çıtır hamurr

O tontik parmaklar da çook sevimlii Yaş kaç?

ne güzel olmuş böyle porsiyonluk ellerine sağlık hiç böyle bi pilav yapmadım yemedim de bi gün deneyeceğim cimcimenin de elleri çıkmış ısırırım onu ben cimcime dedim ama bilemiyorum tabi :))

Evet senin sayende oldu

Teşekkür ederim canımcım:)♡ porsiyon olarak yapınca benim Betülüm de daha çok yiyor:) o yüzden porsiyon güzeldir

Munzevi Zencefil

Ellerine sağlık canım .... iç pilavı harika gözüküyor .. porsiyonluk olmasını bende daha çok sevenlerdenim ..

Amaaaaaa sen yedin mi şimdi bundan ondan haber ver
Hiç yer miyim ausum senin açtığın o topik sayesinde iki kilo vermişken hemde teşekkür ederim canım ausum

On numara beş yıldız hakkaten Enfes görünüyor. Kokusu burnuma geldi sanki. Hem et, hem pilav hem çıtır çıtır hamurr

O tontik parmaklar da çook sevimlii Yaş kaç?
iki buçuk yaşında benim dombilim çok teşekkür ederim

ne güzel olmuş böyle porsiyonluk ellerine sağlık hiç böyle bi pilav yapmadım yemedim de bi gün deneyeceğim cimcimenin de elleri çıkmış ısırırım onu ben cimcime dedim ama bilemiyorum tabi :))
Cimcime evet çok teşekkür ederim mutlaka dene

Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor Başarılar dilerim
teşekkür ederim vuslatcım

Cok begendim eline saglik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…