• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Portakallı Ve Çikolatalı Parfe

Tarif çok güzel lezzetli de görünüyor:56: Ama ben yumurtalara takıldım, çiğ kaldı değil mi onlar:44::44:

Robotta o kadar çok cırpıyorsun ki o ısıyla pişiyor onlar:)Parfelerin geneli öyle canım.Pastanelerde yediklerin de dahil:)

Herşey bir kenara sırf emek için özelllikle tebrik ediyorum :29:

oylama başladımı bilmiyorum ama kesinlikle favorim bu tatlı eger oylama başladıysa oyumu vereyim

Ellerinize sağlık başarılar dilerimm:16:
Çok teşekkür ederim.:16:

İmzanız dikkatimi çekti.Geçen gün balkonda oturuyoruz.Çeşme var tam karşımızda.Bir tane sokak köpeği çeşmeye gitti su bulamadı.Oraya yıkılıyor buraya yıkılıyor hayvan.Ablam gidip bir kaba su koydu.Nasıl içti o suyu.:5:Herkes yapsa keşke bunu.

Çok teşekkür ederim.:16:

İmzanız dikkatimi çekti.Geçen gün balkonda oturuyoruz.Çeşme var tam karşımızda.Bir tane sokak köpeği çeşmeye gitti su bulamadı.Oraya yıkılıyor buraya yıkılıyor hayvan.Ablam gidip bir kaba su koydu.Nasıl içti o suyu.:5:Herkes yapsa keşke bunu.

Rica ederim cnmmm:16::16: Allah ablanızdan razı olsun :38: cnm benim çeşmeyi açma becerisi yokki:50: havaların cehennem gibi olduğu bu günlerde minik dostlarımızın suya çok ihtiyacı var hepsi bize allahın emaneti hepimiz kollamalıyız elimizden geldiğince en büyük sevap bence :16::16:

Eline sağlık adra.. Yalnız resimleri göremiyorum ben :50:

Eline sağlık adra.. Yalnız resimleri göremiyorum ben :50:
Teşekkür ederim canım.Ben sadece tabletten girince resimleri göremiyorum.Şu an telefondan baktım görünüyor resimler.Normal bilgisayarda da görünmesi lazım.:26:

Teşekkür ederim canım.Ben sadece tabletten girince resimleri göremiyorum.Şu an telefondan baktım görünüyor resimler.Normal bilgisayarda da görünmesi lazım.:26:

Sanırım benim netimde bir sorun vardı. Şimdi gördüm ellerine sağlık birkez daha canım enfes gözüküyor:54: :56:

uzun zamandır sitede yoktum yarısma kaldıgı yerden devam..
bide baktım ne göreyim müdavinimiz adra yine sahalarda:52:
elerine sağlık pek güzel görünüyor:56:
gerçi oruçlu girmeyeydim bu bölüme eyiydiii:27:

uzun zamandır sitede yoktum yarısma kaldıgı yerden devam..
bide baktım ne göreyim müdavinimiz adra yine sahalarda:52:
elerine sağlık pek güzel görünüyor:56:
gerçi oruçlu girmeyeydim bu bölüme eyiydiii:27:

Jübileme hepinizi davet edeceğim.:60:Ama bir iki sene daha top oynayabilirim bu sahalarda.:52:

Çok teşekkür ederim canım.:16:Akşama az kaldı dayan.:1:

Back
X