Tavuk Yemekleri Poşette Tavuk(Resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
45
İzmir
tavuğun en leziz ve en sağlıklı hali..

tavuk guzelce yıkanır..

1 bütün tavuk
2 orta boy soğan
4-5 orta boy patates
2 diş sarmısak.
tuz karabiber

soyulmuş ve elma dilimi doğranmış patatesler,soyulmuş bütün haldeki soğan,
soyulmuş sarmısak ve bütün haldeki tavuk tuz ve karabiberlenip poşete koyulur ve ağzı kapatılır..üzeri nar gibi kızarıncaya kadar fırında tutulur ve sıcak olarak servis edilir..afiyet olsn.

frnpoetindetavuk2.jpg

resim alıntıdır..

Son düzenleme:
pınarım dökturmuşsun yineee..supper duruo..
ananem çok yapar bunu...izmire gelince bende hemen ananeme yaptırımm...
ellerine sağlık..

pazar günü bende yapmıştım böyle ama benimki tavuk pirzolaydı bide sosladım tavuğu tadı çok güzeldi hep yapıyorum fakat bazen yapışıyo tavuklar patatesler poşete acaba çokmu pişiriyorum bunun belli bi pişme süresi varmı acaba

pınarım dökturmuşsun yineee..supper duruo..
ananem çok yapar bunu...izmire gelince bende hemen ananeme yaptırımm...
ellerine sağlık..

buyur gel cnm bizede gel bende yaparm sana

valla süper duruyor cnm ellerine sağlık

teşekkürler balım..

pazar günü bende yapmıştım böyle ama benimki tavuk pirzolaydı bide sosladım tavuğu tadı çok güzeldi hep yapıyorum fakat bazen yapışıyo tavuklar patatesler poşete acaba çokmu pişiriyorum bunun belli bi pişme süresi varmı acaba

belkide biraz fazla fırında tutuyorsun cunku kuruyor demekkı yapıstığına göre..

böyle bütün tavuk koyunca içi pişiyormu acaba?ben çok tedirgin olup koyamıyorum..

böle bütün olarak hiç denememiştim tavuğu hep parça şeklinde pişiriyordum poşeti biraz unlarsanız yapışma olmaz bide fırın sıcaklığını poşettee yazan kadar ayarlayın fazlası eritebilir poşeti

hım tamam canım saol:)

birşey değil,afiyet olsun balım..opuyorumnanaktan

böle bütün olarak hiç denememiştim tavuğu hep parça şeklinde pişiriyordum poşeti biraz unlarsanız yapışma olmaz bide fırın sıcaklığını poşettee yazan kadar ayarlayın fazlası eritebilir poşeti

bütün olarak hoş oluyor hemde basit..aslında bunun içini birde biryani pilavıyla doldurmak var.onuda yakında yapıp eklerm inşallah..cokacimcoook

mmm bu tavuğu ben komple alıp gideyim süper olmuş:)
Ellerine sağlık..
Fotoğraf da çok hoş çıkmış net ve iştah açıcı..
güzel çekmişsin mmmm

mmm bu tavuğu ben komple alıp gideyim süper olmuş:)
Ellerine sağlık..
Fotoğraf da çok hoş çıkmış net ve iştah açıcı..
güzel çekmişsin mmmm

fotoğraf alıntı cnm benim tavuk masaya geldiği anda daldığımız için çekmeye fırsatım olmadı 2 gun once yapmıştım ben de bunu buldum netten ekledım..yorum ıcın teşekkürler..:1hug:

canım..bahsettiğin poşet nasıl bir poşet acaba?...şu marketlerde satılan cook roasting bags gibi olan poşetlerden mi..

canım ya süre göremedim, kaç dakka tutalım fırında, saol şimdiden cevabın içina.s.

ellerine sağlık.çok güzel görünüyor.
hiç bütün tavuk yapmamıştım.ama bu tarifi deneyeceğim.kaç derecede pişirdin canım.

Back
X