Tavuk Yemekleri Poşette Tavuk(Resimli)

ellerine sağlık.çok güzel görünüyor.
hiç bütün tavuk yapmamıştım.ama bu tarifi deneyeceğim.kaç derecede pişirdin canım.

bende biraz sabırsızlık var genelde en üst derecesine getiririm fırının hızlı hızlı pişiririm ama yukarıda royall arkadaşın dediği gibi yap sen en iyisi..fırın poşetinin üzerinde yazan sıcaklığa sadık kalmak en iyisi olur..sonuç garanti olur tatlım bnm..güzel yorumun içinde teşekkür ederim bitnm..Şeniz

ellerine sağlık cnm misafirim gelecek hafta sonu fırında tavuk yapacaktım böyle bişi yapabilirm aslında ama içini doldurunca nasıl oluyor onuda eklersen sevinirim

ellerine sağlık cnm misafirim gelecek hafta sonu fırında tavuk yapacaktım böyle bişi yapabilirm aslında ama içini doldurunca nasıl oluyor onuda eklersen sevinirim

o biraz uğraştırıcı cnm ama istersen bir dene..benim recipes te ırak usulü biryani pilavı diye birşey var onu yapıyorsun ama tavuk koymuyorsun içine..sonra yaptığın pilavı çok fazla pişirmeden hafif diri olarak tavukların içine doldurup poşete koyuyorsun..tavuğun suyuyla leylaaaaa oluyor o pilav..muhteşem ötesi bir lezzet cidden..cokacimcoook

acaba tavuğun içine veya üstüne herhangi bir sos yağ falan sürmüyormusun?tarifte göremedim. yoksa direkt yağsız mı yapıyorsun.

acaba tavuğun içine veya üstüne herhangi bir sos yağ falan sürmüyormusun?tarifte göremedim. yoksa direkt yağsız mı yapıyorsun.

tabi bitnm..tavuk kendi yağını ve suyunu veriyor zaten onun içinde de pişiyor..hiçbirşeye gerek yok tuz ve lezzet vericiler dışında..

elinize sağlık ....tavuk bu şekilde piştiğinde gerçekten çook lezzetli oluyor....
ben de yapıyorum ben özel tavuk baharatı kullanıyorum....

Back
X