Potansiyel KV

baharguzeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
338
228
103
Merhaba hanimlar daha once bir kac konu daha yazmistim erkek arkadasim hakkinda yinede bilmeyenler icin ozet geceyim.

Erkek arkadasimla uzun zamandir cikiyoruz ve ciddi dusunuyoruz ancak ailesi yurtdisinda oldugu icin daha tanisamadik. Fakat annesi biliyor beni. Ben daha oncr sevgilime bir mektup yazmistim ve mektupta espri olarak mal, salak yaziyordu. Erkek arkadasim kisa bir sureligine turkiyeye geldiginde odasini bosaltirken bulmus ve okumus. Bugunde demiski "sizin iliskiniz ne olacak sen burdasin o orda, belki begenmiycen" gibi seyler soylemis :KK43:(

Ve ilk ogrendiginde de Almanya vatandasligi almak icin yapiyo olmasin demis ve profilimde birisi egoist yazmisti onu gormus demekki kendini begenmis demis..

Kizçeler cok moralim bozuldu napicam ben :'( :'(

Edit: sevgilime mal demedim yahu!! Ikimizin resmini cizdim onun konustugu baloncukta mal yaziyordu yani o mal diyor ama normalde demez orda esprili bi olay vardi...

Son düzenleme:
Annesinin mektup gibi özel bir paylaşım okuması yanlış. Ama sevgiliye "mal, salak" gibi kelimeleri sarf edip espri diye açıklamak çok mu doğru? Şimdiden ilişkiyi laçkalaştırmak için elinizden geleni yapmışsınız tebrikler. Ayrıca sizin profilinizdeki ismi nasıl görüyor anlamadım.

Annesinin mektup gibi özel bir paylaşım okuması yanlış. Ama sevgiliye "mal, salak" gibi kelimeleri sarf edip espri diye açıklamak çok mu doğru? Şimdiden ilişkiyi laçkalaştırmak için elinizden geleni yapmışsınız tebrikler. Ayrıca sizin profilinizdeki ismi nasıl görüyor anlamadım.

sevgilime demedim ki mal.salak diye... Erkek arkadasim fotograflarimi gosterirken gormus

Erkek arkadaşınız da gelip bunları size anlattı öyle mi?
Bu yanlış bence.

Çok kafaya takmaya değmez, hele bi ciddi adımlar atın, sonrası cümbüş zaten, boşverin valla hiç şimdiden takmayın.
Kaynanalık yapmaya çalışmış, çalışsın, herkes görevini yapıyor:21:

Kayinvalide sorun olursa evliliğin gidişatı iyi olmaz .

Bide türkiyede mi yurt dışında mi yasicaksiniz ? Eğer yurt dışı olursa işin daha zor söylemedi deme ...

Yaa ben cidden konuyu anlamadım. Siz kime mal dediniz? Kim kimin odasını boşaltıyor? Kim belki anlaşamayacaksınız diyor?

Ilk kez kaynanadan taraf olucam. Ben olsam bende anlamakta zorlanirdim senin gibi bi kizi.

Bunda ne varki kadın endişesini dile getirmiş sizi tanımıyor sonuçta haklı.

Yaa ben cidden konuyu anlamadım. Siz kime mal dediniz? Kim kimin odasını boşaltıyor? Kim belki anlaşamayacaksınız diyor?

Ben kimseye mal demediim yazsigim mektupta bir olayda geciyordu. Annesi de temizlemek icin odasini bosaltirken bulmus oyle demis

17 yasindamisin gercekten?
17 yasinda sevgilinle ! nasil bu akdar lacka bir iliski yasayabiliyorsun?

Back
X