- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Arkadaşlar Merhaba. Benimki bir sıkıntı mı, yoksa gereksiz bir korku mu beraber karar verelim istiyorum. Eşimle ailesi ile ilgili sıkıntılardan ötürü ayrılmıştık ve şimdi tekrar bir araya geldik. 4 aydır tekrar bir aradayız. Eskiden yaşadığımız sıkıntı ve sorunların hiç bir tanesi şu an yaşanmıyor. Fakat eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Onun görüşmesine hiç bir şekilde de karışmıyorum. Oda bana hiç bir sorun çıkarmıyor. Eskisinden çok çok iyi giden bir evliliğim var. Fakat şu noktaya takılıyorum, acaba yaşlı bir insanla mesafe koyarak insafsızlik mi yapıyorum? Ama bu mesafe konmasa bu sefer eşim arada kalıyor ve sürekli gergin oluyor. (O şu an bana bırakmış durumda. Istersen hiç görüşme diyor. Çünkü dediğim gibi asla ona sorun cikarmiyorum).
Şimdi sizce ben derdim yok dert mi arıyorum? Yoksa iç huzursuzluğu çekmek konusunda haklı miyim? Sonuçta çocuğunu büyütmüs, yetiştirmiş. Haksızlık mi yapıyorum?
Not: yazım yanlışı varsa ve çok karışık yazmışsam şimdiden Özür diliyorum. (Telefondan yaziyorum)
Aslında çok detaylı yazmak istemedim. Çünkü insan hatırladıkca tekrar üzülüyor ama kısaca bahsetmem gerekirse: yapmadığım seyleri ve asla yapmayacagim seyler esime yapmisim gibisöylendi. O zaman bu kadar acik iletisimimiz yoktu. Ben ne oldugunu anlayamiyordum ve sürekli tartışıyorduk (şu an herseyi konusabiliyoruz çok şükür ). Saçımdan , makyajima, kiyafetime kadar karişıldı. Sürekli akşam şunu yap, bunu yap şeklinde işin içinde oldu. Tüm aileme telefon edip sürekli benimle ilgili yorum yapıldı (nerden aldım bu saygısız kızı bana "sanane" dedi,... gibi. Oysa asla böyle bir şey demedim. Hatta o gün onunla gorusmemistim bile)Tam olarak ne sorun yaşadınız ailesiyle yazmamışsınız?
Ona göre haksızlık yapıyorsunuz diyelim.
Ben şimdi bilmeden "mesafe koyduysan vardır bir bildiğin"diyemem konuyu bilmeden.
Çok iyi yapıyorsun, mesafeyi korumaya devamAslında çok detaylı yazmak istemedim. Çünkü insan hatırladıkca tekrar üzülüyor ama kısaca bahsetmem gerekirse: yapmadığım seyleri ve asla yapmayacagim seyler esime yapmisim gibisöylendi. O zaman bu kadar acik iletisimimiz yoktu. Ben ne oldugunu anlayamiyordum ve sürekli tartışıyorduk (şu an herseyi konusabiliyoruz çok şükür ). Saçımdan , makyajima, kiyafetime kadar karişıldı. Sürekli akşam şunu yap, bunu yap şeklinde işin içinde oldu. Tüm aileme telefon edip sürekli benimle ilgili yorum yapıldı (nerden aldım bu saygısız kızı bana "sanane" dedi,... gibi. Oysa asla böyle bir şey demedim. Hatta o gün onunla gorusmemistim bile)
Iyiki detaylı yazmak istememisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?