powder dates pollen

demettuba83

HEDİYE GİBİ GELDİN HŞGLDN
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
2.205
4
116
İstanbul
Kızlar konu belki gereksiz olmuş olabilir ama burda araştırdım yada göremedimmi bilmiyorum bi bilgiye ulaşamadım yoksa konuyu açmazdım.Bu powder dates pollen die ilacı umreye giden biri getirdi bana nasıl kullanılacağını bilmiyorum .Bilen yada kullanan varsa bana yardımcı olabilirmi.Bu ilacı kullanan bi çok insan 14 sene sonra bile sonuç almış ALLAH ın izniyle.İnternette araştırdım hep yabancı dille anlatılıyo çeviride yaptım ama anlamadım.Bende burdaki arkadaşlarda olduğu gibi pko luyum ve bu ilaç çok iyi geliyomuş anladığım kadarıyla bala karışıtırılıyo ama nasıl kullanıcam ne kadar kullanıcam bilmiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim. RABBİM hepimizin bebeklerine evlatlarına en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin inş.

merhaba demettuba83 ben size bişey danışacaktım powder datse pollen diye bi ilaç geldi bana umreden araştırdım kullanımıyla alakalı bişey bulamadım siz kullandınız mı ya da kullandıysanız faydasını gördünüz mü biz de bebek için uğraşıyoruz şuan yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar

yarım kılo saf balın ıcıne bır paketı dokup ıyıce karıstırın ve gunde 1-2 yemek kasıgı tuketın,2-3 ay devam edın dıyor bazı sıtelerde..
bana soylenen ıse 1 bardak sute 1 cay kasıgı katıp sabahları ac karnına ıcın seklınde..
Rabbım sıfa nasıp etsın bu vesıle ıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…