Power Plate Yapan var mı ?

etkili birşey diye biliyorum.ablam düğününden önce gitmişti bi süre,memnun kalmıştı. bence dene:31:

Selam kızlar,

Bugun bir fırsat sitesinde power plate ile zayıflama fırsatı gördüm. Bioten Güzellikte 10 Seans Power Plate 19,90 TL!

İnternette arastırdım baya olumlu yorumlar okudum ama cesaret edemedim. Aranızda yapıp deneyen var mı hiç ?

Ben yaklaşık 2 aydır haftada 2-3 kez 10'ar dakika PowerPlate yapıyorum. Vücudum inanılmaz farketti. Kilo vermekten ziyade derlenip toparlandı, sıkılaştı. İnsanların "ne kadar zayıflamışsın" deyişlerini duymak hereşye değiyor. :) Gidebildiğim kadar devam etmeyi düşünüyorum.

Ama PowerPlate'de çalıştıran faktörü çok önemli. Aletin üzerine çıkıp beklemekle hiçbir şey olmuyor. Sana ihtiyacın olan hareketleri yaptıracak ve yaparken denetleyecek bir hoca çok önemli.

Ben Kadıköy Rıhtım'da Dermatec'e gidiyorum. Herkese de tavsiye ediyorum.

Kızlar uzun zamandır istanbulda Power Plate yapıyorum, gerçektende etkisi şüphesiz. Tabii maddi açıdan bir külfeti olduğu için senede 4 kez 20 şer seanslar halinde alıyordum.Çok iyi hocalarla çalıştığınız zaman gerçektende etkisi çok iyi, bir kaç ucuz yere gittim daha az süre ile yaptıran. çok birşey anlamadım, hem de paramdan oldum. 2 ay önce Ankara'ya taşındım. Burdada başlamak istedim ama İstanbuldaki gibi çok stüdyo yok sanırım. Gerçi 2 gün önce bir arkadaşım Facebook sayfasından Ankara Tunalı da açılan prime studio diye bir yerin sayfasını paylaşmış. Bayağı iyi bir yere benziyor. Sitede kullananların yorumlarına baktım çok iyi şeyler yazmışlar. Bende web sitelerindeki formu doldurdum. Yarın için randevu verdiler. Deneyip göreceğiz. Sizi gelişmelerden haberdar ederim...Çok heyecanlıyım... :)))

Kızlar, gerçekten beklentilerimin üzerinde bir deneyimdi. Gerçekten çok farklı bir ortam yapmışlar. Butik bir özel ders stüdyosu gibi olmuş, sanki kendi evimde çalışıyormuşum gibi hissettim. Çalışmadan bahsedecek olursam, buranın kurucuları Karı- Koca'dan oluşan Spor kökenli bir çift. Aklıma gelen soruları daha soramadan bana istediğim cevapları verdiler. insana gerçekten güven verici bir duruşları var.,neyse seans daha önceki PP çalışmalarıma hiç benzemiyordu, bana daha önce denemedim farklı hareketleri denettiler, durmadan beni düzelttim doğru vücut hareketiyle gösterdiler.Bu şekilde beni düzeltmeleride ayrıca hoşuma gitti. 2 gündür hiç hissetmediğim kadar kalça kaslarımı hissediyorum, özellikle bacak içlerimdeki kaslar şu an bayağı ağrıyor. daha önce de ağrılarım olmuştu ama gerçekten kaslarımın bu kadar çalıştırdığımı hissetmemiştim. Velhasıl, haftaya Gerçek derslere de başlıyor, ordaki eğitmen beyin dediğine göre yaklaşık 2 aylık bir çalışma da çok daha ince bir bedene sahip olacakmışım, bana şimdiden bir yeme-içme önerisi verdiler, biraz sıkıcı gibi duruyor ama yapacaz artık...Benden bu kadar hanımlar,fazla uzatmayarak tavsiye ederim,,

Back
X