- 26 Aralık 2022
- 413
- 395
- 33
- Konu Sahibi Lotuslilium
Peki size çok yırtık dikiş falan oldu muEn fazla 4 dedi doktor. Doğunca o da şaşırdı. Ben de artık doğurmuş bulundum. Ama eskiler hep kilolu çocuk kolay doğar derler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki size çok yırtık dikiş falan oldu muEn fazla 4 dedi doktor. Doğunca o da şaşırdı. Ben de artık doğurmuş bulundum. Ama eskiler hep kilolu çocuk kolay doğar derler
Olmaz mıPeki size çok yırtık dikiş falan oldu mu
Çok duygulandım, ne kadar güzel bir an olmuş. Her koşulda ameliyat elbette ki ağrı sızı olacaktır. Kendimi ona da hazırlıyorum.Ben de anlatiyim hemen . 41. Haftaya kadar bebisim gelmedi , aciklik yoktu sanci yoktu ve doktorum en fazla 2 gün daha beklerim dedi artik beklemek istemedim ve bir gün sonrasına sezaryen planladik. Sezaryen öncesi heyecandan hic uyuyamadim o kadar ilginc bir duygu ki biliyosun kisa bi süre sonra dünyadaki en güzel kisiyle tanisicaksin. Neyse esim ben annem gittik ben her seyine sahit olmak istedigim icin spinal yaptirdim. İlk ameliyathaneye girdigimde korktum ama ekip
cok tatliydi hemen yatistirdilar beni. En çok korktuğum an spinal ignesiydi ama asla acitmadi keske o kadar korkmasaydim. Neyse doktorum geldi , hazirsak basliyorum dedi kisa bi sure sonra belki 5 dk falan emin degilim bebisimin aglama sesini duydum ve o anda hemen ten tene temasi yapildi. Hayatimin en duygusal aniydi hüngür hüngür agladim neyse ki Allah a şükürler olsun sağlıkliydi kizim en önemlisi o . Daha sonra bebegimi temizlediler ve birlikte çiktik ayni sedyede . Esim ve annem kapida bekliyolardi asiri heyecanlanmistim onlarla tanistiricam diye . Çok kolay ve mükemmel anlardi. Tek sorun anestezi etkisi gecince agrim olmasiydi ilk gecem biraz zor gecti ama esimle çok iyi idare ettik. Zaten sonra her sey daha kolaylasiyor. Suan 2 aylik olduk ve her sey dün gibi. Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah hangi türlü dogum olursa olsun dogumunuz kolay olur ve bebeginiz dünyaya saglikla mutlulukla gelir![]()
41+3 de gece 3 de suyum geldi ,yengem kalk duş al sancıların sıklaşınca gidersin dedi kalktım duş aldım ,saçımı sabitledim yatağı değiştirdim sancı sıklaşınca ambulansı aradım aşağı indim ambulansta sıklaştı sancılar 3-4 dk da bir oldu gece 4 gibi hastaneye gittiğimde 4 cmlik açılmam vardı 7.05 de doğum oldu :) bebek çıktıktan sonra hiç bir şey yaşamamış gibi oldum. çok büyük bir rahatlama Sancıyı tarif et deseler edemem :) zor mu evet içimizden bir insan çıkıyor ama dayanıyorsun işteHerkese merhabaaaa
36+5 hamileyim. Artık çok az kaldı.
Az kalınca tabii insan da herşeyi düşünüyor.
Şu an ben vajinal doğum veya sezeryan doğum diye tutturmuyorum. O nasıl sağlıklı gelecekse diye akışına bıraktım.
Tabii ki önceliğim vajinal doğum, neticede fizyolojik olarak bedenimiz buna göre yaratılmış ama dediğim gibi sezeryan da olsa benim için hiiiiç sorun değil. O da doğum, bu da doğum.
Sadece beni sonrası korkutuyor, yani doğum ortalama ne kadar sürer vajinal veya sezeryan olursa.
Strese girer miyim, lohusalık vajinal veya sezeryan da farklı mı seyrediyor.
Pozitif görüşlere ve yorumlara ihtiyacım var.
![]()
Ay inanılmaz hızlı ve rahat olmuş, darısı başıma mı desem ne desem22.00 gibi suyum geldi 22.30 da hastaneye gittim cok sakin bir şekilde nefes egzersizleriyle harika ilerledim 01.06 da sedyeye bindim 01.08 de çataldaydım 01.10 da bebeğim kucagımdaydı durmadan dua edip nefes çalışması yaptım herşey harika ilerledi asla korkma asla![]()
Yaaa ne kadar güzel41+3 de gece 3 de suyum geldi ,yengem kalk duş al sancıların sıklaşınca gidersin dedi kalktım duş aldım ,saçımı sabitledim yatağı değiştirdim sancı sıklaşınca ambulansı aradım aşağı indim ambulansta sıklaştı sancılar 3-4 dk da bir oldu gece 4 gibi hastaneye gittiğimde 4 cmlik açılmam vardı 7.05 de doğum oldu :) bebek çıktıktan sonra hiç bir şey yaşamamış gibi oldum. çok büyük bir rahatlama Sancıyı tarif et deseler edemem :) zor mu evet içimizden bir insan çıkıyor ama dayanıyorsun işteBebekle birlikte odaya çıkışım 7.50,çıkarken eşim ban bakıp ağladı o ağlayınca ben ağladım ebe niye ağlıyonuz be dedi
doktor kontrolü , bebek kontrolü derken saat 9 da bir duş aldım pijamalarımı giydirdi eşim makyajımı yaptım aileleri arayıp doğurdum dedim,inanmadılar foto attım
![]()
amin amin inşallah Allah hayırlısını nasip etsin bir nefeste olsun doğumunuz.Yaaa ne kadar güzelsiz de bir anda doğuranlardan olmuşsunuz, biraz beklemiş sizi bebiş ama artık çıkcaö ben tutmayın beni demiş
Şöyle rahat bir doğum, amin![]()
Yaa süperamin amin inşallah Allah hayırlısını nasip etsin bir nefeste olsun doğumunuz.ben o kadar çok yürüdüm o kadar çok squat yaptım ki bence kendi kendine doğmalıydı da neyse 2 cm açıklıkla 2 hafta dolaştım
![]()
İki dogumumda da, açıklık muayenesine gidemeden doğum yaptım. Herkes in farklı tabi doğumu. Ama ben de son haftalarda iyi yuruyus yapiyordumYaa süper
Ben de evde pilates topuyla kendimce bir şeyler yapıyorum
37+2 deyim henüz çatı muayenesi olmadım o yüzden hiç bilmiyorum açıklığım var mı![]()
Korkunç yorgunluk ve tembellik çöktü üstüme bu son ay. Son aya kadar aşırı aktiftim ama malesef yürüyüş bile yapamıyorum artıkİki dogumumda da, açıklık muayenesine gidemeden doğum yaptım. Herkes in farklı tabi doğumu. Ama ben de son haftalarda iyi yuruyus yapiyordum![]()
Erken doğsun diye çabaladım ben de , yoksa haklisin insan yorgun oluyorKorkunç yorgunluk ve tembellik çöktü üstüme bu son ay. Son aya kadar aşırı aktiftim ama malesef yürüyüş bile yapamıyorum artık
Zaten izne daha yeni ayrıldım, ne oldu ne bitti diyemeden doğuma gitcem galiba![]()
hadi hayırlısı bir nefeste inşallahYaa süper
Ben de evde pilates topuyla kendimce bir şeyler yapıyorum
37+2 deyim henüz çatı muayenesi olmadım o yüzden hiç bilmiyorum açıklığım var mı![]()