Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yine herkesler kayıp

evet bende ara ara bakıyorum tık yok ama şimdi gelmiş kızlar

günaydın kızlar
gerçi kimse yokmuş benim kırmızılar gelmeye başladı pozitif olacak hiç halim yokkk

günaydın hg
olsun sen yinede pozitif olmayı dene belki işe yarar..Her durumda pozitif olmak önemli olan..

günaydın arkadaşlar..

günaydın kuşum nasılsın?

oda arkadaşım hamile ve bu ay bende hamiş olurum sanmıştım ama olmadı mantıklı düşünemez oldum offf yaaaa

herşeyin bir zamanı var,hayırlısı ne zaman ise o zaman olacak,sen dua edip istemeye devam et..Bebişini çağır ben öyle yapmaya başladım
gel bebeğim diyorum seni bekliyorum hazırım seni çok istiyorum diye çağırıyorum onu..
sende çağır,mutlaka gelicek doğru zamanda..

öylemi diyosun handan bide adet olduğum için içimden hep ağlamak geliyo hassaslaşıyorum bu zmanalrda düşüncelerim çok karışık kkıskançlık değil inanki nedenini bilmiyorum tuhaf bi durum.. ama geçecek inşallah

öylemi diyosun handan bide adet olduğum için içimden hep ağlamak geliyo hassaslaşıyorum bu zmanalrda düşüncelerim çok karışık kkıskançlık değil inanki nedenini bilmiyorum tuhaf bi durum.. ama geçecek inşallah

hepimiz yaşıyoruz canım çok normal,zaten hassaslaşıyorsun bu dönemde,birde istediğin şeyin olmamasının getirdiği hayalkırıklığı ekleniyor.İnsan ister istemez üzülüyor ama hayırlısının bu olduğuna inanıp,inancını yitirmemen gerekiyor.Vardır bundada bir hayır de ve haline şükret,rabbimden hep hayırlısını iste mutlaka verecektir..

benimde karnım ağrıyor ara ara kuşum..
acaba yerleşiyormu kız bizim sıpalar kaydirigubbakcemile3

inşallah kuzu ...ama benim hiç umudum benşm en büyük belirti gögüsler çok hassas canım acıyo erken olmazsam iyiydir geçen ayda 3 gün erken oldum yaa :(

günaydın kızlar
gerçi kimse yokmuş benim kırmızılar gelmeye başladı pozitif olacak hiç halim yokkk
herşeyin hayırlısı canım demekki zamanı değilmiş üzme kendini ve güzel şeyler düşün
günaydın arkadaşlar..
günaydın canım hoşgeldin
benimde karnım ağrıyor ara ara kuşum..
acaba yerleşiyormu kız bizim sıpalar kaydirigubbakcemile3

ayyy inşallah canım yerleşiyordur sizin sıpalar yani benim sıpanın kuzenleri

çük teşşekkür ederim handan canım yardımın için
doğru söylüyorsun insan bi an düşünemyiyor hiçbişey zaten doktorumu da değiştirdim 7 eylüle randevu verdi bakalım hayırısı
ben çıkıyorum kızlar bu dert yetmezmiş gibi bide sınav stresi var ders çalışmam gerekiyo kendinize iyi bakın çok öptüm hepinizi

handancııığım ateş topiğindeki arkadaşlar girip çıkan karın ağrısı gebeliğin belirtisi diyolar senn gibi :)
olurmu acaba niyeyse bu ay umudum yok

sevgiciğim sennde adete günler varken karın ağrısı girip çıkıyomuy mu

handancııığım ateş topiğindeki arkadaşlar girip çıkan karın ağrısı gebeliğin belirtisi diyolar senn gibi :)

sevgiciğim sennde adete günler varken karın ağrısı girip çıkıyomuy mu

tabiki canım 1 hafta adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı

inşallah kuzu ...ama benim hiç umudum benşm en büyük belirti gögüsler çok hassas canım acıyo erken olmazsam iyiydir geçen ayda 3 gün erken oldum yaa :(

hayırlısı olsun hayatım ne yapalım yılmak yok,yola devam olana kadar..

ayyy inşallah canım yerleşiyordur sizin sıpalar yani benim sıpanın kuzenleri

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eveeettt kuzen sıpalar :emir_bebek:

çük teşşekkür ederim handan canım yardımın için
doğru söylüyorsun insan bi an düşünemyiyor hiçbişey zaten doktorumu da değiştirdim 7 eylüle randevu verdi bakalım hayırısı
ben çıkıyorum kızlar bu dert yetmezmiş gibi bide sınav stresi var ders çalışmam gerekiyo kendinize iyi bakın çok öptüm hepinizi

canım ne demek,yeni doktorunla inşallah başaracaksın bu işi,kolay gelsin..
Allah zihin açıklığı versin kaydirigubbakcemile3,görüşürüz..

vallahi canım ne çok umutlanmak nede hiç umutlanmamak istiyorum..
karışık bir durumdayım,sadece hergün karnımı sevip bebeğim gel hazırım senin için seni istiyorum seni bekliyorum diyorum..
İnşallah duyarda gelir.
Ama olmazsada artık yeni doktor aşılama tüp bebek girişimlerine başlayacağım.
/QUOTE]

Back
X