Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benim gecikmemin 2. günü 174 çıkmıştı :bbo:
ikiz miydi acaba, çünkü başka başlıklarda da baktım, ilk birkaç gün gecikmede, 100lerde falan hep çıkan değerler.
gerçi sonrası malum, dış gebelikti, ama ilk ölçüm yüksekmiş gene de değil mi :uhm:

evet canım 0,5 altı negatif ama inşallah seninki yüksek bi değer çıkar ben ilk yaptırdığımda 103 çıkmıştı 3.günümdü

bu arada arkadaşlar bu ay eşimle yumurtlama günlerimde hiç çalışma yapamadık taşınmaya denk geldi kayınvalidem geldi bir de eşim bir kaç gün boyunca gece görevindeydi..bu ay hiç bir beklentim yok malesef..hastalansam öbür aya bakayım desem eşim yanımda yok ben ist da eşim siirtte :(
o yüzden 3. ve 4. denemeleri yok sayarak 2. denemede kaldım şekerler..agustos ve eylülü es geçerek ekime bakıcam hayırlısıylaa :)

geldimm tatlımm opuyorumnanaktan
evet canım baya zor oldu ama atlattım..
ist dayım şuan annemlerde..
sizleri çok özledim hep aklımdaydınızz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy canım yaaa hoşgeldin edaaammmmopuyorumnanaktan
hadi gözün aydın işleri yoluna koymussun
çok sevindim geldiğineekaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

bu arada arkadaşlar bu ay eşimle yumurtlama günlerimde hiç çalışma yapamadık taşınmaya denk geldi kayınvalidem geldi bir de eşim bir kaç gün boyunca gece görevindeydi..bu ay hiç bir beklentim yok malesef..hastalansam öbür aya bakayım desem eşim yanımda yok ben ist da eşim siirtte :(
o yüzden 3. ve 4. denemeleri yok sayarak 2. denemede kaldım şekerler..agustos ve eylülü es geçerek ekime bakıcam hayırlısıylaa :)

benimde boş geçti sayılır canım ama ümitliyim Allahtan ümit kesilmezyerimseniben
artık burdasın dimi bizimlesin yanii:1hug:

kızlaarr yaa kan aldırcmya bekleyim dedim ama çok uykum varmirmirmirmir dayanamıycam
inşallah uyanambilirim 2-3saat sonra :1closedeyes:

Back
X