Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayyy ağzından bal damlıyor kız inşallah tutar hepsi canım

inşallah canım sağlıkla kucağınıza alın inşallah..

bana herkes erkek diyor kaydirigubbakcemile3 karnım çok şişti ondan sanırım.
hayırlısı neyse o olsun tabi, sağlıkla...

bizde eşimle roller farklı, o kız istiyor ben erkek istiyorum :kedi:

annelerin isteği önemli bi keree :))

herkese merhaba :) güzel bir gün olsun. nasıl keyifler?

hoşgeldin kuzum nasılsın?

mrb arkadaşlar...

hoşgeldin kuşum benim nasılsın?

inşallah :)

bugün dualarınızı esirgemeyin nolur, çok önemli haberler bekliyoruz işle ilgili :Saruboceq:

Şansınız bol olsun,inşallah hakkınızda hayırlısı olsun,güzel haberler alın bugün.

slm kuşum bilmiyorum biraz canım sıkılıyo sanırım günüm yaklaştıkça ..ateş topiğindeki arkadaşlar hamilesin diyolar ateşim bu10 gündür 37.0.lerde sabit..yüksek olması güzelmiş..nebiliyim :çok üzgünüm:

amin Handan'cım inşallah :Saruboceq:
iyiyim ne olsun, hergün birbirine benziyor sanki artık kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın?
benim adım da Çiğdem bu arada arkadaşlar.

hoşgeldin kuzum nasılsın?
Şansınız bol olsun,inşallah hakkınızda hayırlısı olsun,güzel haberler alın bugün.

sen nasılsın?

sağol canım ...bu arada adını öğrendiğime sevindim geçen gün dua ederken arkadaşların adını sayarken sana minikkuzucum die adını saydım biraz komik olmuştu :)

slm kuşum bilmiyorum biraz canım sıkılıyo sanırım günüm yaklaştıkça ..ateş topiğindeki arkadaşlar hamilesin diyolar ateşim bu10 gündür 37.0.lerde sabit..yüksek olması güzelmiş..nebiliyim :çok üzgünüm:

Canım benim neden moralini bozuyorsunki,evet tedirgin bir bekleyiş ama sıkıntı etme lütfen.
Herşeyin hayırlısı içini ferah tut lütfen..
bende bu ay karar verdim,eğer tutmadıysa tüp bebek deneyeceğim.
demekki doğal yolla olmuyor,olur olur diye bekliyorum 1,5 yıldır olmuyor..

sen nasılsın?

evet değil mi hergün aynı,ve su gibi geçiyor..
İnşallah iyi haberlerle yeni bir döneme geçiş yaparsınız,o zman bu kadar rahat görüşemeyiz ama ne yapalım yeterki iş güç olsun,sağlığımız yerinde olsun..
Çiğdemcimm olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 allah kabul etsin yine de, gönlünden geçmesi bile yeter. sizler de her zaman benim dualarımdasınız.

sağol canım ...bu arada adını öğrendiğime sevindim geçen gün dua ederken arkadaşların adını sayarken sana minikkuzucum die adını saydım biraz komik olmuştu :)

evet valla doğru söylüyorsun. zamanla yarışılmıyor kaydirigubbakcemile3
inşallah herşey güzel olur, tam bir geçiş süreci, herşey belirsiz. ama bir aydınlık tarafı ortaya çıkacak bakalım bu aralar.
sağol tüm iyi dileklerin için.

tüp bebeğe mi karar verdin?
bence sen bu ay kavuşacaksın meleğine :)

evet değil mi hergün aynı,ve su gibi geçiyor..
İnşallah iyi haberlerle yeni bir döneme geçiş yaparsınız,o zman bu kadar rahat görüşemeyiz ama ne yapalım yeterki iş güç olsun,sağlığımız yerinde olsun..
Çiğdemcimm olumunekankayizsmile

kuşum bende önümüzdeki aydan sonra artık doktr gitcem korkumdan hiç gitmemişdim..eşim önümüzdeki ayın 20 den sonra yok bende 20 kadar çalışalım sonuçtan sonra giitcem..die düşünüyom inşallah gerek kalmazda sonuç için giderim..

Back
X