Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben de hem btç hem bunu yapayım diyorum, sonuçta bitkisel çay, başka faydaları da var :)
ama umarım gerek kalmaz tabii :Saruboceq:

evet umarım canım
ama bu işlerde birşey vesile oluyor işte,kimine böğürtlen kimine hayıt kimine btç
yeterki bebiş gelmek istesin..
:ecrin_bebek:

kız ne bulsan içiyosun kaydirigubbakcemile3 mideni bozmasın sonra

amaann bozsun ne yapim bir umut işte deniyoruz kaydirigubbakcemile3

kızlar ya bişey sorcam..şimdi ben göğüslerime baktım :)) ucunun etrafındaki kahverengi bölge varya orada mavi damarlar var..baya belirgin..acaba önceden de mi vardı..sizdede var mı..

kızlar ya bişey sorcam..şimdi ben göğüslerime baktım :)) ucunun etrafındaki kahverengi bölge varya orada mavi damarlar var..baya belirgin..acaba önceden de mi vardı..sizdede var mı..

bende bakmaya wc ye gittim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sağ göğsümün üstünde incecik,sol göğüsümün alt kısmında incecik var ama belli belirsiz..

sağ göğsümün üstünde incecik,sol göğüsümün alt kısmında incecik var ama belli belirsiz..

kız ben size ne diyeyim hemi komik hatunlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla ben hiç dikkat etmedim şuanda gidip bakıcak vaktim yok yarın söylesem olurmu

kaydirigubbakcemile3 o zaman benimde normalde varmış galiba şimdi göğüslerim baya şiş ondan belirgin olabilir..ben bu test açıklanan kadar paranoyak olcam kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

kız ben size ne diyeyim hemi komik hatunlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla ben hiç dikkat etmedim şuanda gidip bakıcak vaktim yok yarın söylesem olurmu

kaydirigubbakcemile3 o zaman benimde normalde varmış galiba şimdi göğüslerim baya şiş ondan belirgin olabilir..ben bu test açıklanan kadar paranoyak olcam kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

Ayyy çok alemiz hakkaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet şiş diye belirginleşmiştir..ama hamilelik belirtiside olabilir.. yerimseniben

sevgi sende kesin vardır bir sürü hayatımm :CüvCüv:

Ayyy çok alemiz hakkaten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet şiş diye belirginleşmiştir..ama hamilelik belirtiside olabilir.. yerimseniben

sevgi sende kesin vardır bir sürü hayatımm :CüvCüv:

olablir evet canım akşam gidince ilk işim açıp bakmak olacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ya burda olup kedimin yatışını görmenizi isterdim..yazık hayvan sıcaktan şekilden şekile giriyor kaydirigubbakcemile3

Back
X