Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: daha iyi değilmi bencee ben kilo almaya çalışıyorum ama hiç alamıyorum çok azz yerimseniben

daha iyi mi:sinifsinif:
o senin için geçerli tatlım bende nasıl kilo almıycam diye çırpınıp duruyorum:sinifsinif::sinifsinif:

http://lbdf.lilypie.com/A0hQp3.png

CANIM ÜSTÜNE TIKLAYIPDA GÖREBİLİSİN

ya buda çok güzel sultan şimdi birlikte karar verelim hangisi kalsın ben 3 nüde beğendim imkanım olsa 3 nü birden koyucam :roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

canım ben 3 de beğendim..o yüzden yaptım
ama senn beğendiğin hangisiyse yazısını değiştiriz
sende her ay birini yap

gülcüm testi aldım ne zaman yapım sence bilmiyorumkismile

sen kendini nasıl rahat hissediceksen cnm ama ben strese girmem her snuca hazırım diyorsan ve en önemlisi negatif çıkarsa ümidi kesmiyceksen sonuçta adetine daha var çıkması mucize çıkmaması değil yani unutma bence yarın sabah ilk idrarla yap ama dediğim gibi stres yapmıycaksan ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim içinde geçerli depil..
geçen seda da söyldi ya i..saraç
onu deneyim diom
maydonozlu limonu

maydanoz suyu (kaynatılmış)ve sabahları aç karna sıcak limonlu su süper zayıflatıyo bi haftada bile fark etti bende inşş doğumdan sonra devam ederim .
çok şükür fazla da kilo almadım bide doğumdan kalan kilolar olsaydı :sinifsinif::sinifsinif:

yok canm allahıma şükürler olsun alıştık bacım gayet normal pozitif sonuçla yaşıyoruzz :roflol: :roflol: :roflol: yok bunula alakası yok hani doğruluk açısından şettim :roflol: :roflol: :roflol:

hımm buda madonuzu rondodan geçirip 1 bardak suya 2 kaşık limon sıkıp içiliyomuş

daha iyi mi:sinifsinif:
o senin için geçerli tatlım bende nasıl kilo almıycam diye çırpınıp duruyorum:sinifsinif::sinifsinif:

neden ki kaç kilosun normal kilon hamile kalmadan önceki eşin zayıf istiyodur seni belki ondandır gerçi bende hep zayıf olmak isterim ama eşim çok karşı illa kilo alcakmışım kilom 51 iyimi boyum 1.62

ben yemek yedikçe süt içtikçe boyum uzuyo daha küçüküm :roflol: sen gelişim çağındasın diyo habire abur cubur yiyom eti puf alıp duruyo ben büyüdüm yavv :roflol:

hamilelikte kaç kilo aldın şeker??

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
karats, edammm+

annemle konuşana kadr 2 kalmışız canm:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…