:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: daha iyi değilmi bencee ben kilo almaya çalışıyorum ama hiç alamıyorum çok azz yerimseniben
daha iyi mi:sinifsinif:
o senin için geçerli tatlım bende nasıl kilo almıycam diye çırpınıp duruyorum:sinifsinif::sinifsinif:
gülcüm testi aldım ne zaman yapım sence bilmiyorumkismile
kız kubi yapta sonuca bakalımmm...
benim içinde geçerli depil..
geçen seda da söyldi ya i..saraç
onu deneyim diom
maydonozlu limonu
kız heycandan idrarım yok :roflol: şaka şaka yarın sabah yapsam daha iyi değilmi ozamn kesin sonuç alırım a.s
sen kendini nasıl rahat hissediceksen cnm ama ben strese girmem her snuca hazırım diyorsan ve en önemlisi negatif çıkarsa ümidi kesmiyceksen sonuçta adetine daha var çıkması mucize çıkmaması değil yani unutma bence yarın sabah ilk idrarla yap ama dediğim gibi stres yapmıycaksan ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
wc ye en son kaç saat önce gittin ve çok sıvı tükettin mi ?
maydanoz suyu (kaynatılmış)ve sabahları aç karna sıcak limonlu su süper zayıflatıyo bi haftada bile fark etti bende inşş doğumdan sonra devam ederim .
çok şükür fazla da kilo almadım bide doğumdan kalan kilolar olsaydı :sinifsinif::sinifsinif:
daha iyi mi:sinifsinif:
o senin için geçerli tatlım bende nasıl kilo almıycam diye çırpınıp duruyorum:sinifsinif::sinifsinif:
hımm buda madonuzu rondodan geçirip 1 bardak suya 2 kaşık limon sıkıp içiliyomuş
kız heycandan idrarım yok :roflol: şaka şaka yarın sabah yapsam daha iyi değilmi ozamn kesin sonuç alırım a.s
maydanoz suyu (kaynatılmış)ve sabahları aç karna sıcak limonlu su süper zayıflatıyo bi haftada bile fark etti bende inşş doğumdan sonra devam ederim .
çok şükür fazla da kilo almadım bide doğumdan kalan kilolar olsaydı :sinifsinif::sinifsinif:
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
karats, edammm+
annemle konuşana kadr 2 kalmışız canm:2:
idralini 4 saat tutarsan yapabiliyorsun canım aynı oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?