kız ben şimdiden bunun 3 katını falan aldımkaydirigubbakcemile3 almıcam zaten artık bişeylmaz:
ha öyle desene gııııı. bende diyom iki parça şey çocuğa nasıl yetecek yıka yıka giydir mi yapılcakkaydirigubbakcemile3tatlım bunlar hastane çantası için tabiki bunlar tamamen yetmez .........
benim arkadaşda ist..doğum sezeryan yaptı ..ohaoldumsmileohaoldumsmilesanırım özel
2 milyardı bi daha hamiş olursam yine orda yaparım diodu
ha öyle desene gııııı. bende diyom iki parça şey çocuğa nasıl yetecek yıka yıka giydir mi yapılcakkaydirigubbakcemile3
görmemişim demek ki yaaaa niye bağırıyonuz bize yaaaa tabi senin kızın büyük benim oğluşumu dövecek dimi?geçmişi okumadın galiba:roflol::roflol:
evet doğrudur cnm daha büyük hastaneler zaten ohaoldumsmile
sultansım ben önce özele gidiyordum ama biliyosun hiçbi özel hastaneyle anlaşması yok akerişyenin sürekli cepten de güç yetmiyo bende gata ya gitmeye başladım keşke daha önceden gitseydim ya her türlü imkan elinin altında eğer geldiysen zaten bilirsin burdaki gata türkiyenin en büyük hastanelerinden biri istersen profff..bile var gereken tüm tahliller imkanlar içinde ve o kadar temiz bi hastane ki asla hastane kokusu yok dktr hemşireler hepsi süper ben çok memnunum en güzel yanıda hem süper hemde 1 lira bile ödemiyoruz:roflol::roflol:
görmemişim demek ki yaaaa niye bağırıyonuz bize yaaaa tabi senin kızın büyük benim oğluşumu dövecek dimi?klava:
benim efemde ağlıcak mafoldumben anneeee şunun kokoş kızına bayanssulusmile bişey deeeeeee bende senin kızının saçını çekicemkaydirigubbakcemileevet :dilcikar:
kızım efe yi döv diycem saçını çek kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol:
benim efemde ağlıcak mafoldumben anneeee şunun kokoş kızına bayanssulusmile bişey deeeeeee bende senin kızının saçını çekicemkaydirigubbakcemile
denizzz sende şu ticker değiştirsen artık nasıl sıkılmadan duruyon gııı:tomato:
yav şu tickeri nasıl yapıysunuz bi türlü yapamadım kızlar bunuda bi arkadaşım yapmıştı :kedi:boshayallersmile
arkadaşlar ben eve gidiyorum. hepinize iyi akşamlar. iyi tatiller. öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan
nie canım senn ki güzel
eğer istersen başka buluyum sana
sultancım zahmet olamazsa değişik güzel bi ticker isterim :kedi:
bende sen demeden bakıyodum
sat tarih canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?