kıyamam yaaa :) sen bekleme güzelim ya ben işime de kıyamıyorum çünkü ay bende kararsızım ki ya birde ben kokruyorum şu doğum olayından
kıyamam yaaa :) sen bekleme güzelim ya ben işime de kıyamıyorum çünkü ay bende kararsızım ki ya birde ben kokruyorum şu doğum olayından
adı "yazz" :)
tamam kuşum sağoll olumunekankayizsmile
bende ya eşime diyorum ki ben 9 ay taşıyım sen doğur :) oldu güzelim diyor o da :)ayy doğumu hiç söyleme ben çok tırsıyorumm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
maonyaaa sen en kısa zamanda kalırsın hamile hiç sıkma canını. canı yürekten dualarım seninle. allah hemde ikiz versin kız sana
ben bu gazla çalışmalara başlıyorum kuzucuğum :)evliliğimizin ilk 1 senesi korunduk, yalnız bugünkü aklım olsaydı ve bu kadar bekleyeceğimi bilseydim değil 1 sene 1 gün bile korunmazdım.
kızlar allah hepinizden razıı olsunnolumunekankayizsmile
allahım 2010 bitmeden hepinizi anne yapsınnn.
hepiniz anne olmayı fazlasıyla hakkediosunuz ve ben inanıyrmm hepimiz birgün anne olucaz.
eğer ben evlenir evlenmez gebe kalsaydımm bu kadar bilinçli bi anne olmazdım çoçuğumu heralde bu kadar özlemle sevmezdimm.
herşeyde 1hayır vardır.görelim bakalım rabbim neyler,neylerse güzel eyler
ayyyy:teytey::teytey:
seni ben öperimmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
istediğimde bu zatennn. yolda birine yardım etsem bile bana böle dua ediolar allahmı söletio neee:teytey::teytey::teytey:
bende ya eşime diyorum ki ben 9 ay taşıyım sen doğur :) oldu güzelim diyor o da :)
çok güzel düşünüyorsun tebrik ederim kuşumm alkisalkisalkis vereliniortak
amin tatlım aminnnnnnayyy aynen valla Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:
sultann yokmuuu şutarafagitti
kaçtı bir dahada gelmediiklava:
kaynanam yok ya en zor günümde bile morelim nasıl güzel değilmiiii:dance:
ama yrn gelioooklava: klava:
bela geliyrm demez gelirrr:roflol:
:mymeka::mymeka::mymeka:
ben hep burdayım bikerem sadece yazmıyorum tamamamıı
ben bu gazla çalışmalara başlıyorum kuzucuğum :)
:mymeka::mymeka::mymeka:
ben hep burdayım bikerem sadece yazmıyorum tamamamıı
kızlar banyoya giricem ama sırf burdasınız diye giremiyorum kaydirigubbakcemile3
neyse kociş 1 de gelcek ne de olsa o gelmeden girerimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?