Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar allah hepinizden razıı olsunnolumunekankayizsmile
allahım 2010 bitmeden hepinizi anne yapsınnn.
hepiniz anne olmayı fazlasıyla hakkediosunuz ve ben inanıyrmm hepimiz birgün anne olucaz.
eğer ben evlenir evlenmez gebe kalsaydımm bu kadar bilinçli bi anne olmazdım çoçuğumu heralde bu kadar özlemle sevmezdimm.
herşeyde 1hayır vardır.görelim bakalım rabbim neyler,neylerse güzel eyler

kıyamam yaaa :) sen bekleme güzelim ya ben işime de kıyamıyorum çünkü ay bende kararsızım ki ya birde ben kokruyorum şu doğum olayından

ayy doğumu hiç söyleme ben çok tırsıyorumm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kıyamam yaaa :) sen bekleme güzelim ya ben işime de kıyamıyorum çünkü ay bende kararsızım ki ya birde ben kokruyorum şu doğum olayından

evliliğimizin ilk 1 senesi korunduk, yalnız bugünkü aklım olsaydı ve bu kadar bekleyeceğimi bilseydim değil 1 sene 1 gün bile korunmazdım.

maonyaaa sen en kısa zamanda kalırsın hamile hiç sıkma canını. canı yürekten dualarım seninle. allah hemde ikiz versin kız sana

ayyyy:teytey::teytey:
seni ben öperimmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
istediğimde bu zatennn. yolda birine yardım etsem bile bana böle dua ediolar allahmı söletio neee:teytey::teytey::teytey:

çok güzel düşünüyorsun tebrik ederim kuşumm alkisalkisalkis vereliniortak

ayyyy:teytey::teytey:
seni ben öperimmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
istediğimde bu zatennn. yolda birine yardım etsem bile bana böle dua ediolar allahmı söletio neee:teytey::teytey::teytey:

sen bir o haberi ver allah be... o zaman öpüşürüz tatlım :):):)

çok güzel düşünüyorsun tebrik ederim kuşumm alkisalkisalkis vereliniortak

kaynanam yok ya en zor günümde bile morelim nasıl güzel değilmiiii:dance:

ama yrn gelioooklava:klava:

bela geliyrm demez gelirrr:roflol:

kaynanam yok ya en zor günümde bile morelim nasıl güzel değilmiiii:dance:

ama yrn gelioooklava:klava:

bela geliyrm demez gelirrr:roflol:

evet canım hemde çok belli oluyor kaynanan olmayınca sende çok farklı bir psikoloji oluyor enerji saçıyorsun resmen..

kızlar banyoya giricem ama sırf burdasınız diye giremiyorum kaydirigubbakcemile3
neyse kociş 1 de gelcek ne de olsa o gelmeden girerimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…