haklısın aslında ama ne bileyim bu şekilde bu zamana kadar geldik :)geri çekilmede hamile kalmama olasılıgı çok düşük %16 gibi birşeyy..
insan güvenemiyor bu yöntemee..
yanlış şekilde yönlendiriliyrm demekki bu konuda teşekkürler kızlar
ayyy canım yaa bizimde gözümüz seni arıyorr..
evet bizde hep merak edicez senii eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
İyi yapmışsın.cnmm okuldu evdiii hastaneydi derken nevrim döndü.kuzenim doğum yapmıştı 2hafta önce hastanedeyken gitmiştim bidaha telaştan gidemedim yanına bugün ona gittimm
iyi geceler cnmmm bana dua etmeyi unutmaaa lütfennii geceler kızlar bana müsade kendinize çok cici kaliteli bakın öpüyorum byee.....
ayy arkadaşımmm ağzından balmı damlıo seninnn.ayy inşşş ameliyattan sonra kalıcam düşünmesi bile güzel ve heycan vericii:teytey:
tüplerim tıkalı slaı günü laparoskobi oluıcamm:Saruboceq:
ayy arkadaşımmm ağzından balmı damlıo seninnn.ayy inşşş ameliyattan sonra kalıcam düşünmesi bile güzel ve heycan vericii:teytey:
tüplerim tıkalı slaı günü laparoskobi oluıcamm:Saruboceq:[/QUOTEayyy içimden öyle geçti balık burcuyum ben ve altıncı hissim çok kuvvetlidir demekki yakında bebeişin geliyor olcak :)
İyi yapmışsın.
Allah bağışlasın canım..
loğusa şerbetide varmıydı,ben bayılırım..
kaç yaşındasın fatma?
haklısın aslında ama ne bileyim bu şekilde bu zamana kadar geldik :)
tüplerim tıkalı slaı günü laparoskobi oluıcamm:Saruboceq:[/QUOTEayyy içimden öyle geçti balık burcuyum ben ve altıncı hissim çok kuvvetlidir demekki yakında bebeişin geliyor olcak :)
kızzzz bayıldım haa sanaaa.
ayy rabbim duy sesimiziiiii:teytey:
ii geceler kızlar bana müsade kendinize çok cici kaliteli bakın öpüyorum byee.....
1983 doğumluyum kızlar sizler ?ben de aynı soruyu sorucaktımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ii geceler kızlar bana müsade kendinize çok cici kaliteli bakın öpüyorum byee.....
rica ederiz canımm..
ben kullandım ve hiç bir eksi yönünü görmedim..
aksine adet agrın olmuyor, adetin düzene giriyor..
bence faydaları çok fazlaa..
ben 1. bebişim olduktan sonra yasmin kullanmaya devam edicem meselaa..
kızzzz bayıldım haa sanaaa.
ayy rabbim duy sesimiziiiii:teytey:
dualarım seninle canım:lepi:
edammm, AskMelegi+, fatmaerozkan, hperi+, karats+, maonyaaa+, minikkuzucum
inşallah teorim gerçekleşecektüm saatimizi regl döngümüze göre ayarlayınca hiç farketmiyoruz zamanın nasıl geçtiğini, zaten ben de yılbaşına kadar bekleyeceğim, eğer senin teorin gerçekleşir de bu sene için de hepimiz hamile kalırssak bi sorun yok ama hala bir gelişme olmamışsa doktora gideceğim. artık ne gerekiyorsa yapmak için.
zaten rahim filminden sonra da böyle pazarlık yapmıştım doktorla kaydirigubbakcemile3
dilerim senin çiçeğin bu ay açar annesi :Saruboceq:
hoş bulduk kızlar sizleri çok özledim alışkanlık oldu galibaa.düşünüyrm bugün acaba kızlar napıoo sohbet konuları ney falan diee.salı günü hastanede 1 gece kalacam napacamki sizsizzz:sinifsinif:
iyi geceler canım, iyi ve güzel uyuyun :)
yasmin'in yeni ilacı var yazz, onu kullan. 7 gün ara vermen gerekmiyor, 28 tablet, sürekli devam ediyorsun, bitince yenisine başlıyorsun. ilacın 7si beyaz renkli, o haplara geldiğinde regl oluyorsun zaten.
ben en son onu kullanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?