Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yanlış şekilde yönlendiriliyrm demekki bu konuda teşekkürler kızlar

rica ederiz canımm..
ben kullandım ve hiç bir eksi yönünü görmedim..
aksine adet agrın olmuyor, adetin düzene giriyor..
bence faydaları çok fazlaa..
ben 1. bebişim olduktan sonra yasmin kullanmaya devam edicem meselaa..

cnmm okuldu evdiii hastaneydi derken nevrim döndü.kuzenim doğum yapmıştı 2hafta önce hastanedeyken gitmiştim bidaha telaştan gidemedim yanına bugün ona gittimm
İyi yapmışsın.
Allah bağışlasın canım..
loğusa şerbetide varmıydı,ben bayılırım..

ayy arkadaşımmm ağzından balmı damlıo seninnn.ayy inşşş ameliyattan sonra kalıcam düşünmesi bile güzel ve heycan vericii:teytey:
tüplerim tıkalı slaı günü laparoskobi oluıcamm:Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ii geceler kızlar bana müsade kendinize çok cici kaliteli bakın öpüyorum byee.....

iyi geceler canım, iyi ve güzel uyuyun :)

yasmin'in yeni ilacı var yazz, onu kullan. 7 gün ara vermen gerekmiyor, 28 tablet, sürekli devam ediyorsun, bitince yenisine başlıyorsun. ilacın 7si beyaz renkli, o haplara geldiğinde regl oluyorsun zaten.
ben en son onu kullanıyordum.

QUOTE=maonyaaa;15718470]canlarım sizden tek ricam lütfen dua edin banaaaa.[/QUOTE]

ediyorum canım allah yardımcın olsunn..
ben inanıyorum ki çok yakın zamanda güzel haber vereceksin bizee :Saruboceq:

edammm, AskMelegi+, fatmaerozkan, hperi+, karats+, maonyaaa+, minikkuzucum

olumunekankayizsmile

inşallah teorim gerçekleşecek
evet sen öyle konuşmuştun doktorla ama gerek kalmayacak nasıl olsa,kocişine kavuştuğun ilk dönemde bebiş gelicek..
inşallah canım hepimize nasip olsun bu duygu..

hoş bulduk kızlar sizleri çok özledim alışkanlık oldu galibaa.düşünüyrm bugün acaba kızlar napıoo sohbet konuları ney falan diee.salı günü hastanede 1 gece kalacam napacamki sizsizzz:sinifsinif:

biz senin yanında olacağız kalbimizle dualarımızla merak etme..

Son düzenleme:

doğru bak birde ben bu haparı kullanmayıda bilemiyorum sizlere çok şeyler danışıcam anlaşıldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…