Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sevgicim 26. haftasında bile yeni hissetmeye başlayanlar oluyo herkesin ki farklı.. belki sen de hissediyosundur da anlam veremiyosundur henüz. bagırsak hareketleriyle karısıyo ilk baslarda cünküa.s

bilmiyorumki canım olablir belki yani hareket ediyordurda ben anlam veremiyorumdur neyse bekleyelim bakalım iyice tekmeleri hissedilene kadar

bilmiyorumki canım olablir belki yani hareket ediyordurda ben anlam veremiyorumdur neyse bekleyelim bakalım iyice tekmeleri hissedilene kadar

evet canım acelemiz yok zaten uzunca bir süre tekme atıp duracaklar inşallahh :Saruboceq: tatlı şeyler yedikten sonra dikkat et özellikle enerji fazlalıklarını acıga cıkarıyolar kaydirigubbakcemile3

bu arada kubı nin pozitif cıkmıs tetsi yanlış görmedim di mi???kan testi falan yaptırdı mı??? inşallah gelmiştir sıpasıııhihoyyyt

yaa kızlar listeyi yaparken farkettimki
cnnysr,betus19,banu77,pretty9217 uzun süredir yok,nerde bu kızlar yahu...
ozparda eskisi gibi girmiyor
:uhm:

bu arada kubı nin pozitif cıkmıs tetsi yanlış görmedim di mi???kan testi falan yaptırdı mı??? inşallah gelmiştir sıpasıııhihoyyyt
evet ya bende okudum ama kan testi yaptırmamış daha adet günü geçtikten sonra yaptıracakmış inşallah hamiledir

canan geçen gelmişti hastayım giremiyorum falan demişti ama çok takılmıyor artık eskisi gibi

evet canım cananın adını arada görüyorum aşagıda yazıyor ama konusmuyor hiç...özpar arada bşr geliyor digerlerini görmedim ben de uzun zamandır...

canan geçen gelmişti hastayım giremiyorum falan demişti ama çok takılmıyor artık eskisi gibi
evet canım cananın adını arada görüyorum aşagıda yazıyor ama konusmuyor hiç...özpar arada bşr geliyor digerlerini görmedim ben de uzun zamandır...

siz ikinizz bize küsüp grev yapacağınızaa onlara küsünnn mademm
biz en azından hergün giriyoruz bak ben iş güç yapmıyorum size konuşuyorum ama takdir varmı,kıymet biliniyomu,yooook peeeeh bende size küstüm işteeeeee konuşmuyorum :dilcikar:

gönül umduğuna küsermiş canım
onların adı bile geçmiyor aramızda mrk bile etmiyoruz sen kendini onlarla birmi tutuyorsun aşkolsun yani :1hug: :1hug: :1hug:

anaaaaam anaaaaaammmm canımmm benim biz sana küsmediik kiiii gelmeyenler içindi o grev a.s küsmeee bak teyzesi dilini cıkarır kızım sanaaaakaydirigubbakcemile3 :1hug:

günaydın arkadaşlarrrrropuyorumnanaktan

banucum mrb..bebeğinn iyi olmasına çok sevindim...

gönül umduğuna küsermiş canım
onların adı bile geçmiyor aramızda mrk bile etmiyoruz sen kendini onlarla birmi tutuyorsun aşkolsun yani :1hug: :1hug: :1hug:

anaaaaam anaaaaaammmm canımmm benim biz sana küsmediik kiiii gelmeyenler içindi o grev a.s küsmeee bak teyzesi dilini cıkarır kızım sanaaaakaydirigubbakcemile3 :1hug:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayy ne hoş bak nazlandım umduğumu aldım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende zaten size şaka yapıyodumm,ben size küsmemki sizi çok seviyorummm..

günaydın arkadaşlarrrrropuyorumnanaktan

banucum mrb..bebeğinn iyi olmasına çok sevindim...

günaydın kuşum nasılsın?

canımmmmmm biz de seni coooook seviyoruzzzz:1hug:

günaydın kuş iyiyim..sende iyisindir inşallah..bi dün görüşemedik yaa
sanki günlerdir yokmuşsun gibi soruyom .

evet kuşum dün sabah erken girdim ben sonrada hep sokaklardaydık kocişle,hava çok güzeldi.akşamda giremedim film falan seyrettik...Banada öyle geliyor günlerdir konuşmamışız gibi kaydirigubbakcemile3
birazdanda pazara gidicem evimi topladım bile pek hamaratım

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayy ne hoş bak nazlandım umduğumu aldım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende zaten size şaka yapıyodumm,ben size küsmemki sizi çok seviyorum
bizde seni çok seviyoruz canımcım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sevgiiicik sanada günaydın nasılsın canm...bilmiyorumkismile

günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?opuyorumnanaktan

ohhh aferin hamarat ev hanımımızaaakaydirigubbakcemile3
ayyyyyy cumartesi günü yaklaştııııhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…