Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyiyim kızlar sizler nasılsınız??
cumartesi cok kötüydüm ben. doktoruma sinir oldum saatlerce ağladım ve sonunda baska bir doktora gitmeye karar verdim. yeni doktorumun özel muayenehanesi var ve devlet hastanesinde yapıyor dogumları. cok fazla zaman ayırdı ultrasonda uzun uzun inceledi bebişi. devlet hastanesinde dogum yapmakla ilgili kaygılarımı anlattım, o da sagolsun rahatlattı beni. etrafımda da baya arkadasım var devlet hastanesinde bu doktor tarafından dogumu yapılan herkes memnun. bakalım artık hayırlısı. cumartesi günkü kontrolde gözlerini dudaklarını bile cok net gördük. hatta dudaklarına bakarken dil cıkardı doktor da biz de koptuk gülmekten komiktikaydirigubbakcemile3 ellerini acıp kapattı teyzeleri. bebişi görünce de kendime geldim düzeldim a.s

çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah artık kucağunda seversin bebişini

ay ay yerim ben onun talı dilini şimdiden size oyun yapıyor annesi bak kızlar böyle cilveli oluyor işte.Bu doktorların çoğunun amacı para o yüzden pek güvenilmiyorda ama sen başka birini bulmuşsun umarım bu doktor çok iyi olurda söylediğin gibi doğumuda buna yaptırırsın canım

günaydın canım haoşgeldin.
günaydın canım hoşgeldinolumunekankayizsmile
günaydın canımmm sana da iyi haftalarrrkaydirigubbakcemile2
günaydın canım hoşgeldin

hoşbuldum kızlar opuyorumnanaktan

ayy canım maşallah
öbür doktor niye sinir ettiki seni yazdınmı geçmişte,yavaş yaval okuyorum yazdıysan görürüm birazdan..
neyse herşeyin yolunda olması önemli olan çok sevindim..
bu doktor iyidir de bari artık onunla yola devam edersin..güvenebilmen lazım doktoruna çok önemli..

canım artık devlet hastaneleri eskisi gibi değil.VE bence kesinlikle devlet hastaneri bir çok özelden daha iyi.

çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah artık kucağunda seversin bebişini
inşallah canımmm :Saruboceq:

inşallah canım...digeri özel hastanedeydi 30 lira muayene ücretydi. şimdikinin ücreti aylık 150 lira ayda iki kere gidiyosun. evet maalesef bütün doktorların gözünü para bürümüş. buna en azından verdigimiz paraya degdi. uzun uzun ilgilendi digeri kilomu bile ölçmüyordu. bi arkadasım bi hafta içinde dogum yapacak yeni gittigim doktorla. bakalm onunla da konusurum dogumundan sonra. bu arada doktor bebeğin hareketlerini hissediyor musun diye sordu evet dedim. zayıf olanlar erken hissediyor genelde sen hiçbir şey yemiyo musun dedikaydirigubbakcemile3 dedim 4 kilo aldım şaşırdı kaydirigubbakcemile3 iyi ki almıssın dedikaydirigubbakcemile3

yok canikom yazmadım. cuma günü ayrıntılı ultrasona bakıldı sonuclarını gösteremedim ameliyata girdigi için. sonra cumartesi gittim adam akıllı ilgilenmedi benimle. sonuclar iyi cıkmıs dedi o kadar. kan ve idrar tahlili sonuclarım onun bilgiyasarına düşecekti benim aklıma gelmedi sormak o da bakmadı sonuclara sinir oldum. dısarıda bi sürü hasta var giren 10 dakikada cıkıyor aslında cok güveniyordum bu zamana kadar hiç böyle yapmamıştı ama sonra düşündüm ben gece sancılansam doguma gidecek olsam arasam bu adam gelir mi ondan bile emin olamıyorum. orda maaşlı çalışan doktor nöbetci kimse o dogurtsun derse bana o zaman ne yapcam o halde...kafamı kurcaladı durdu bunlar sonra dedim madem emin olamıyorum yol yakınken değiştireyim.. umarım böylesi daha iyi olur hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
makca|18.10.2010
KUBI|18.10.2010
ua27|21.10.2010
aysenik|22.10.2010
hperi|23.10.2010
elfkaya|23.10.2010
edammm|27.10.2010
karats|01.11.2010
fatmaerozkan|06.11.2010
minikkuzucum|07.11.2010
maonyaaa|08.11.2010
trhn1677|12.11.2010
Nimett07|20.11.2010
busecan35|?
N_a_l_a_n|?
pretty9217|?
HAVALIKIZ|?
masal_naz|?
perininkizi|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet
AskMelegi|31 hafta|Kız
babu|20 hafta|Kız
impaladeniz|19 hafta|Erkek
darkangellove58|18 hafta|Kız
CNNYSR|18 hafta|Erkek
ozpar|17 hafta|?
betus19|12 hafta|?
banu77|12 hafta|?
guzel83|5 hafta|?
_dreamlike_|4 hafta|?
[/table]

Son düzenleme:

ben adamın gözüne hiç gözükmüyüm o zaman kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende zayıfım ama hala hissetmiyorum 20.haftayı bekliyorum o zaman hissederim belki

ben bütün özellere 12 lira veriyorum özel muaneler pahalı oluyo demekki

canım artık devlet hastaneleri eskisi gibi değil.VE bence kesinlikle devlet hastaneri bir çok özelden daha iyi.

bakalm canım umarım hayırlısı budur. ikisinden de memnun kalan arkadaslarım var o yüzden emin olamadım ama benimle ve bebeğimle detaylı bir şekilde ilgilenilmesini istiyorum bunu da kim saglarsa onunla devam ederim. sevgi ve denizin de sormamı istedikleri şeyler olmustu onları bile soramadım adama. o kadar geciştirdi ki beni

ben adamın gözüne hiç gözükmüyüm o zaman kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende zayıfım ama hala hissetmiyorum 20.haftayı bekliyorum o zaman hissederim belki

evet sekerim kesin döver seniikaydirigubbakcemile3 bu arada balık yağına gerek yok bence dedi her türlü besinden alırsan hiç bi hapa gerek kalmaz dedi. konserve cok tüketme dedi o yüzden ton balıgı yemem ben sanırım.. annemle kayınvalideme dedim sırayla onlar yapar artık balığıkaydirigubbakcemile3

Allah allah ne saçmalık,yahu sen hamilesin ilk defa böyle bir şey yaşıyorsun tecrübesizsin.bu kadar hassas ve önemli bir konu
nasıl oluyor da ilgilenmiyor,sen sormadan sana anlatması lazım bazı şeyleri..bunlar bir an önce başlarından atmak için uğraşıyor.
dediğin gibi allah korusun ya ani birşey olsa adama ulaşamayacaksın.
evet inşallah canım hayırlısı olsun

sevgicim 26. haftasında bile yeni hissetmeye başlayanlar oluyo herkesin ki farklı.. belki sen de hissediyosundur da anlam veremiyosundur henüz. bagırsak hareketleriyle karısıyo ilk baslarda cünküa.s

evet canım yaaa bi de yani hassas bi dönemdeyiz. ben önceden olsa hayatta kafama takmazdım böyle seyleri ama hamileliğin verdigi psikolojiyle görsen saatlerce durmadan agladım eşim arkadaslarım cok üzüldüler görsen halimi bir şey oldu sanarsın:1no2:

benim eşim balığı aldığı yerde pişiriyolar pişirtip getiriyıo:) haftada iki gün alıcam hep böyle diyo eşimaklinialirimsmile

benim eşim balığı aldığı yerde pişiriyolar pişirtip getiriyıo:) haftada iki gün alıcam hep böyle diyo eşimaklinialirimsmile

canım yalnız söyle de eşine yag kullanmasınlar pişirirken...yağ bütün vitaminini öldürüyomus hiçbir anlamı kalmıyomus yedigimiz balıgın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…