Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ayy kuzummm hakkaten yaa çok zor,izne geldikçe parti parti götüreceksiniz o zaman bazı şeyleri...
şey sormuştum görmedinmi yol masraflarını kim karşılıyor şirketmi?

ya kızlar ben bu bal, tarçın, çörektou ve benzeri faydalı olabilecek tüm aklımdaki otu çöpü biyolojide yüksek lisans yapan bir arkadaşıma sordum, dedi ki bu saydıklarını her zaman tüketebilirsin, hatta tüket dedi, bir zararı olmaz, aksine o faydalı olacak bi yer mutlaka bulur dedi :)
ben de bugün bal, tarçın, çörektou yaptım akşam bi kaşık yedim

tabi ki canım her zaman yediğimiz şeyler sadece birleştirip yemiyoruzz...
ve çok şeyede faydası var..
yanlız bana çok kasık agrısı yaptı nedense o yüzden bırakmak zorunda kaldım istemeden..

tabi ki canım her zaman yediğimiz şeyler sadece birleştirip yemiyoruzz...
ve çok şeyede faydası var..
yanlız bana çok kasık agrısı yaptı nedense o yüzden bırakmak zorunda kaldım istemeden..

işte ben korkuyorum, yumurta ölçtürmüştüm ben 21 mm olduğunda bugün yarın çatlar demişti doktor. yani zaten yeterince büyüyor, kiste dönüşüvermesin diye korktum. ama o zaman da işte ölçüyü azaltmak gerekiyormuş. günde 2 kaşık değil de 2 günde 1 kaşık yersen hem başka bi sürü şeye de faydası olurmuş.

kubiyi merak ediyorum bugünde girmedi..
gelsin oklavayı göstercem onaaa klava:
merak ettiğimizi biliyor insan bir haber verir

canım benimde senin gibi büyümede bir problemim yok belkide fazla büyüdüğü için agrı yaptı anlamadım ki..
evet canımm çok sık yemeğede gerek yok aklına geldikçe yesen o da olurr..

maonyaaa, angelseyda, edammm+, hperi+, karats+, minikkuzucum, TATLICIK
slm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…