ayy kuzummm hakkaten yaa çok zor,izne geldikçe parti parti götüreceksiniz o zaman bazı şeyleri...doğru söylüyorsun kuzum da kilo sınırı var, işte o deli ediyor laelaelaelaelae
hayatımı 20 kiloluk bavullara sığdırıp yaşıyorum son 3 yıldır kaydirigubbakcemile3
bi de bu ülkelerde düzgün çay, peynir, zeytin vesaire bulunmadığı için onları falan da götürüyoruz biz, düşün yani içinden çıkılmaz bi durum sempatiksalakcinni
ilk zamanlar liste yapıyordum, şimdi otomatiğe bağladım kaydirigubbakcemile3
aynı şeyleri yaşıyoruz resmen kaydirigubbakcemile3
bende önceden bir hafta öncesinden başlardım liste yapmaya birşey unutmayayım diye ama artık gerek duymuyorum kafamda hazır planı var her zaman kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sorma canım yaa izin nedir unuttum artık şu küçücük ilde tek başıma yaşıyorum resmen.
dün izinliydi ama olay çıkmıs göreve çagırdılar sabah 6 ya kadar bekledim geldi 2 saat uyudu tekrar göreve çagırdılar..gece 1.5 da gelecek, bir olay çıkmazda biraz vakit gecirebiliriz inş..yarın izinli olma ihtimali varmıs bakalım dua ediyorum olay çıkmasın diye çünkü yarın alışverişe batmana gitmek istiyorumm..
yatak odası konusunda size hak veriyorum, mantıklı düşünüyorsunuz bende öyle yapıcam sanırım..
vallahi çok zor, allah ikiniz de sabır ve güç versin.
benim eşim de gittiğinden beri daha hiç izin yapmadı, bu cuma 1 ay olacak, hala çalışıyor garibim :/
ayy kuzummm hakkaten yaa çok zor,izne geldikçe parti parti götüreceksiniz o zaman bazı şeyleri...
şey sormuştum görmedinmi yol masraflarını kim karşılıyor şirketmi?
herşeyi şirket karşılıyor handancım.
bu kez farklı olarak ben çalışmadığım için benim yol giderlerimi kendimiz karşılayacağız.
her gidiş gelişte yavaş yavaş taşırız artık dediğin gibi :)
sonra dönerken de aynı şekilde :)
ilk zamanlar liste yapıyordum, şimdi otomatiğe bağladım kaydirigubbakcemile3
aynı şeyleri yaşıyoruz resmen kaydirigubbakcemile3
bende önceden bir hafta öncesinden başlardım liste yapmaya birşey unutmayayım diye ama artık gerek duymuyorum kafamda hazır planı var her zaman kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
burçdaşım benim :) evlilik yıldönümünüz benim doğumgünüm bu arada
benim eşim de gittiğinden beri daha hiç izin yapmadı, bu cuma 1 ay olacak, hala çalışıyor garibim :/
sağol canım tşk ederimmm...
allahtan gecici sabrediyorum yoksa kesin kafayı oynatmıstımm kaydirigubbakcemile3
eşinede allah sabır versin canımmm...izinsiz çalışmak çok zor oluyor allah yardımcısı olsunn..
burçdaşım benim :) evlilik yıldönümünüz benim doğumgünüm bu arada
aaaaaaaaaa ne güzelllll alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bundan sonra her evlilik yıldönümümde aklıma gelirsin çiğdemcimm...
sağol canım tşk ederimmm...
allahtan gecici sabrediyorum yoksa kesin kafayı oynatmıstımm kaydirigubbakcemile3
eşinede allah sabır versin canımmm...izinsiz çalışmak çok zor oluyor allah yardımcısı olsunn..
geçici olduğunu bildiğimizden katlanılır oluyor zaten kuzum, yoksa çekilecek dert değil valla.
tek tesellisi bunun birgün biteceğini biliyor olmak olumunekankayizsmile
aaaaaaaaaa ne güzelllll alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bundan sonra her evlilik yıldönümümde aklıma gelirsin çiğdemcimm...
alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3
ya kızlar ben bu bal, tarçın, çörektou ve benzeri faydalı olabilecek tüm aklımdaki otu çöpü biyolojide yüksek lisans yapan bir arkadaşıma sordum, dedi ki bu saydıklarını her zaman tüketebilirsin, hatta tüket dedi, bir zararı olmaz, aksine o faydalı olacak bi yer mutlaka bulur dedi :)
ben de bugün bal, tarçın, çörektou yaptım akşam bi kaşık yedim
geçici olduğunu bildiğimizden katlanılır oluyor zaten kuzum, yoksa çekilecek dert değil valla.
tek tesellisi bunun birgün biteceğini biliyor olmak olumunekankayizsmile
aynen canım çekilecek çile değil ben hala anlamıyorum burda insanlar nasıl yaşıyor..
ben 1.5 senede psikolojimi bozdum resmenn...
evettt bitecekkk inşallahh :Saruboceq:
alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
minikkuzucum, angelseyda, edammm+, hperi+, karats+, TATLICIK
tabi ki canım her zaman yediğimiz şeyler sadece birleştirip yemiyoruzz...
ve çok şeyede faydası var..
yanlız bana çok kasık agrısı yaptı nedense o yüzden bırakmak zorunda kaldım istemeden..
aynen canım çekilecek çile değil ben hala anlamıyorum burda insanlar nasıl yaşıyor..
ben 1.5 senede psikolojimi bozdum resmenn...
evettt bitecekkk inşallahh :Saruboceq:
ahh ah, antidepresanlar bile kullandım zamanında. ama işte sevdiğinin yanı cennetin oluveriyor.
olumunekankayizsmile
işte ben korkuyorum, yumurta ölçtürmüştüm ben 21 mm olduğunda bugün yarın çatlar demişti doktor. yani zaten yeterince büyüyor, kiste dönüşüvermesin diye korktum. ama o zaman da işte ölçüyü azaltmak gerekiyormuş. günde 2 kaşık değil de 2 günde 1 kaşık yersen hem başka bi sürü şeye de faydası olurmuş.
ahh ah, antidepresanlar bile kullandım zamanında. ama işte sevdiğinin yanı cennetin oluveriyor.
olumunekankayizsmile
kocişim yanımda olsa bana her yer cennette o da yok ki :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?