Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım Allah yardımcın olsun,ben inanıyorumki bu ameliyat senin için çok hayırlı olacak ve hayatında yep yeni bir sayfa açacak,seni bebişine kavuşturmak için büyük bir adım olacak.Sende içini ferah tut..Dualarımız seninle.
Korkma lütfen,herşey yolunda gidecek sonucuda olumlu olacak..

maonyaa cım dualarım seninle, herşey çok güzel olacak :) bebeğine giden yolda çok önemli bir adım atıyorsun gerçekten.
dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorum :)

handancık da bütün pazarı aldı galibakaydirigubbakcemile3
galiba öyle yaptı pazarın alltan giriyor üstten çıkıyor sonra birdaha aynısını yapıyor galiba
handancık da istanbulaki pazarları dolaşıyo sanırım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay sormayın bütün pazarı gezdim hakkaten ayaklarıma kara sular indi..
Sonra dedeme uğradım
sonra arkadaşım geldi bana 8 gibi gitti
yemek falan derken anca gelebiliyorumm..
yarım kavanoz fındık ezmesi yedim şu an şeker komasına girdim kafamçokkarıştı

daha ben izmirdeyken kaynattıklarınızı okumayı bitiremedim. kısım kısım okuyorum kaydirigubbakcemile3

a.s.
oo senin işin zor hayatım o bitmez kolay kolay

eşin biletini almış,hadi bakalım macera başlıyor bende ne kadar kalıcaksın diye sorucaktım okudum 3 yılmış.bayaa uzunmuş ana 4 ayda bir 20 günlük izin süpermiş.
Peki yol masraflarını firma mı karşılıyor??

slmmm şekerlerrr....
ben geldimmmmmmmmmmmm :)

Son düzenleme:

evet yeni macera başlıyor bakalım :) size fotoğraflar yüklerim arada.
evet herşeyi firma karşılıyor, ancak bu kez ben çalışmadığım için benim uçak biletlerimi eşim alacak, yani benim masrafım bizden çıkacak :)

bundan önceki firmalarda izinler 6 ayda bir 15 gündü, bu nispeten daha iyi :)

evet kuşum ablamın kızı..
şuanda onunla konuşuyorum daha siirtte döneli 1 ay oldu kıyameti koparıyor ne zaman geleceksin diyee..

Allah bağışlasın canım çok tatlı maşallah..
Teyze olmakta çok güzel,anne yarısı sonuçta..Sen ona o da sana düşkün işte,kız olması daha da güzel erkek daha kopuk olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…