tamam canım sizede iyi geceler ben de yatıyorum
neyseki hepimiz aynoı zamanda çıkıyoz yalnız kalmadık :))
Şeniz
gönül umduğuna küsermiş canım
onların adı bile geçmiyor aramızda mrk bile etmiyoruz sen kendini onlarla birmi tutuyorsun aşkolsun yani :1hug: :1hug: :1hug:
günaydın canım ,sen nasılsın?kaç gün kaldı teste??günaydın kızlarr nasılsınız?
günaydın canım ,sen nasılsın?kaç gün kaldı teste??
bende iyiyim canım teşekkür ederim..cumartesi günü,4 gün kaldı eyvahedigeldismile
pek bir belirtim yok ama göğüslerim hassaslaşmaya başladı yeni yeni o da zaten hem regl hem hamilelik belirtisi kaydirigubbakcemile3
içini ferah tut canım,hiç belli olmaz...bende hiçbir belirti yoktu mesela...hem bi yerden başlamış oldun,yeniden umut doğdu içine,bu bile iyi bir gelişme...
günaydın kızlarr nasılsınız?
babucum bak aklımdayken söyliyim dün sormuşsun yaa bebekler hastaneden çıkana kadar nerede kalıyor diye,benim 2 arkadaşım başka hastanelerde yaptılar doğumu ikisininde bebeği 24 saat yanlarındaydı..
odalarına çıkıp kendilerine geldikten sonra bebeği getirdiler ve hep yanlarında kaldı..
bence süper bir uygulama olması gereken bu çünkü
günaydın tatlımm...peki canım yanlarındayken nerede yatırdılar? oraya beşik ana kucagı falan bir şeyler mi götürüyolar acaba?
günaydın tatlımm...peki canım yanlarındayken nerede yatırdılar? Oraya beşik ana kucagı falan bir şeyler mi götürüyolar acaba?
odalarda var hastaneye ait bebek yatakları..orada yatıyordu minik melekler,zaten çoğunluk annesinin koynunda emiyor olacak :))))
canım hastanelerde yeni doğanlar için beşikler var.beşik dediğim bebek küveti büyüklüğünde bişey .ona yatırıyorlar,hep annnenin yanında kalıyor bebek..tabi her hangi bi sağlık problemi yoksa..
devlet hastanelerinde de var mı öyle bir uygulama acaba :bbo:
vardır herhalde,sanırım bu genel bir uygulama artık ama sen yinede listene yaz bunu sorarsın :))
bu arada sevgi nerede saat 10 oldu ???
ben geldimmmm kızlar hepinize kocaman günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?