Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

tamam canım sizede iyi geceler ben de yatıyorum
neyseki hepimiz aynoı zamanda çıkıyoz yalnız kalmadık :))
Şeniz

evet canım böyle daha güzel oluyor kimse tek kalmıyorr..
yarın görüşürüzzz olumunekankayizsmile

günaydın kızlarr nasılsınız?

babucum bak aklımdayken söyliyim dün sormuşsun yaa bebekler hastaneden çıkana kadar nerede kalıyor diye,benim 2 arkadaşım başka hastanelerde yaptılar doğumu ikisininde bebeği 24 saat yanlarındaydı..
odalarına çıkıp kendilerine geldikten sonra bebeği getirdiler ve hep yanlarında kaldı..
bence süper bir uygulama olması gereken bu çünkü

günaydın canım ,sen nasılsın?kaç gün kaldı teste??

bende iyiyim canım teşekkür ederim..cumartesi günü,4 gün kaldı eyvahedigeldismile
pek bir belirtim yok ama göğüslerim hassaslaşmaya başladı yeni yeni o da zaten hem regl hem hamilelik belirtisi kaydirigubbakcemile3

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
ua27|21.10.2010
aysenik|22.10.2010
hperi|23.10.2010
elfkaya|23.10.2010
edammm|27.10.2010
karats|01.11.2010
fatmaerozkan|06.11.2010
minikkuzucum|07.11.2010
maonyaaa|08.11.2010
makca|12.11.2010
trhn1677|12.11.2010
Nimett07|20.11.2010
busecan35|?
N_a_l_a_n|?
pretty9217|?
HAVALIKIZ|?
masal_naz|?
perininkizi|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
KUBI|18.10.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet
AskMelegi|31 hafta|Kız
babu|20 hafta|Kız
impaladeniz|19 hafta|Erkek
darkangellove58|18 hafta|Kız
CNNYSR|18 hafta|Erkek
ozpar|17 hafta|?
betus19|12 hafta|?
banu77|12 hafta|?
guzel83|5 hafta|?
_dreamlike_|4 hafta|?
[/table]

içini ferah tut canım,hiç belli olmaz...bende hiçbir belirti yoktu mesela...hem bi yerden başlamış oldun,yeniden umut doğdu içine,bu bile iyi bir gelişme...

içini ferah tut canım,hiç belli olmaz...bende hiçbir belirti yoktu mesela...hem bi yerden başlamış oldun,yeniden umut doğdu içine,bu bile iyi bir gelişme...

evet canım bende aynen öyle düşünüyorum,herşeyin hayırlısı olsun..

günaydın tatlımm...peki canım yanlarındayken nerede yatırdılar? oraya beşik ana kucagı falan bir şeyler mi götürüyolar acaba?

günaydın tatlımm...peki canım yanlarındayken nerede yatırdılar? oraya beşik ana kucagı falan bir şeyler mi götürüyolar acaba?

odalarda var hastaneye ait bebek yatakları..orada yatıyordu minik melekler,zaten çoğunluk annesinin koynunda emiyor olacak :))))

günaydın tatlımm...peki canım yanlarındayken nerede yatırdılar? Oraya beşik ana kucagı falan bir şeyler mi götürüyolar acaba?

canım hastanelerde yeni doğanlar için beşikler var.beşik dediğim bebek küveti büyüklüğünde bişey .ona yatırıyorlar,hep annnenin yanında kalıyor bebek..tabi her hangi bi sağlık problemi yoksa..

odalarda var hastaneye ait bebek yatakları..orada yatıyordu minik melekler,zaten çoğunluk annesinin koynunda emiyor olacak :))))

canım hastanelerde yeni doğanlar için beşikler var.beşik dediğim bebek küveti büyüklüğünde bişey .ona yatırıyorlar,hep annnenin yanında kalıyor bebek..tabi her hangi bi sağlık problemi yoksa..

devlet hastanelerinde de var mı öyle bir uygulama acaba :bbo:

vardır herhalde,sanırım bu genel bir uygulama artık ama sen yinede listene yaz bunu sorarsın :))

bu arada sevgi nerede saat 10 oldu ???

evet evet sorayımm bunu da kaydirigubbakcemile3

sevgiden haberim yok canım şimdiye coktan gelirdi aslında. belki dısarda işleri vardır bakalm gelir herhalde birazdan CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…