Günaydın kızlar..bugün tuğbanın ameliyatı mı var..İnşallah her şey yolunda gider:Saruboceq:
günaydın fıstıkkkkopuyorumnanaktanbabu+, darkangellove58+, hperi+ günaydın arkadaşlarropuyorumnanaktan
amin canım...inşallah sorunsuz geçmiştir...iyi haberlerle gelir :Saruboceq:tuğba ameliyattan çıktımı acaba 7 buçuktaydı galiba
Allah yardımcısı olsun şansı bol olsun...
geçmiş olsun canım yaa yazık adamcagız sürekli hastanede :1no2:şu an bir planım yok cicim evdeyim,bakalım zaman ne gösterecek kaydirigubbakcemile3
belki dedeme giderim yine hastaneye kaldırıldı zatürre olmuş
günaydın canım opuyorumnanaktanGünaydın kızlar..bugün tuğbanın ameliyatı mı var..İnşallah her şey yolunda gider:Saruboceq:
günaydın kuş hoşgeldin
Günaydın kızlar..bugün tuğbanın ameliyatı mı var..İnşallah her şey yolunda gider:Saruboceq:
ben sana bakıpta kafanı karıştırma demedimmi canım
hmmm belli bir tarihi yok yani iyi bari a.s bir ara mart annelerine baktım da yine kafam karıstı:bbo:
aynen katılıyorum canımhakediyo artık vallaa...testim pozitif cıktı deyip kacmak olur mu hiç cok ayıp biz burda sürekli onu merak edelim o gelip yazmasın iki kelimeeeklava:
günaydın canım hoşgeldinbabu+, darkangellove58+, hperi+ günaydın arkadaşlarropuyorumnanaktan
tuğba ameliyattan çıktımı acaba 7 buçuktaydı galiba
Allah yardımcısı olsun şansı bol olsun...
geçmiş olsun kuş...yaşlılar çok hassas oluyolar aynı bebek gibiler
ben sana bakıpta kafanı karıştırma demedimmi canım
aynen katılıyorum canım
günaydın canım hoşgeldin
evet ya bugün olacaktı değilmi ameliyat inşallah başarılı geçmiştir allahım şifasını verir
niye kimse bişey yazmıyor
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok güldümmm
ben evi topluyodum ondann..
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?