hoşgeldin canım nasılsınevet canım,sabah girmiştim,ondan sonrasını okuyayım dedim..nasılsınız bakalım?
tubişide çok merak ediyorum tam olarak kendine gelmiştir artıkk...
yarın bize güzel haberlerle döner inş...
aminnn inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canım nasılsınevet canım,sabah girmiştim,ondan sonrasını okuyayım dedim..nasılsınız bakalım?
tubişide çok merak ediyorum tam olarak kendine gelmiştir artıkk...
yarın bize güzel haberlerle döner inş...
[QUOTE
özpar hoşgeldin, sen adını söylemiş miydin? :)
diyelim ki ailen bile yok, o zaman da ekonomik özgürlüğünü eline almaya bakarsın.
bence :)
allahım uzakta tutsun böylelerini hepimizden.
mucuk kslar ben çıkıyorum ii geceler hepinizeopuyorumnanaktan
iyi geceler kendine iyi bakmucuk kslar ben çıkıyorum ii geceler hepinizeopuyorumnanaktan
iyiyiz canım öyle bir gecer zamankini izliyoruz hep birliktee kaydirigubbakcemile3
osmana üzülüyoruzz...
kocasını boşamayan hapiste olan kadına kızıyoruzz..
sarışın çiyanıda boğalıyasımız geliyorr..
çok karışık durumdayız kısacası kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım bizler için tamam da elinde hiç bir iş olmayan kadınlarımız için biraz zor olabilir..
bende olsam kendi başımın çaresine bakabilirdimm..
amin canım aminn :Saruboceq:
iyiyiz canım öyle bir gecer zamankini izliyoruz hep birliktee kaydirigubbakcemile3
osmana üzülüyoruzz...
hasefe hn gibi bir kaynanam olsun milyon dolar borcum olsun kaydirigubbakcemile3
hasefe hn gibi bir kaynanam olsun milyon dolar borcum olsun kaydirigubbakcemile3
osmana üzülüyoruzz...
okumuşsundur, ben eşimin yanına gitme hazırlığındayım, telaşlıyım, mutluyum :)
sen nasılsın?
hoşgeldin canım nasılsın
aminnn inşallah
hoşbulduk canım,bi kez söylemiştim, adım öznur...
dimi herkese örnek olsun bu kadın..
milyon dolar kızz bi kaynana için çok değilmi![]()
süper özet bayıldımm alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3
bu aralar sıkıntılıyız biraz,ailecek..eşim önce nezle oldu,sonra bronşite çevirdi hastalık,bir haftadur raporlu,yatıyor evde,banada geçti nezle tabi aynı evin içinde olunca(ne kadarda dikkat ettik halbuki) okulda da yoruldum tabi,dünden beri boğazında ağrıyor,kulaklarıma bile vurdu,yarın sabah doktora gidecem,perşembede bebişimizin kontrolü var...
eşim evde olunca onunla ilgilenmekten pek uğrayamıyorum tabi,arada bir anca girebildim işte..önümüzdeki hafta herşey düzelecek inş,hasret birecek..
işte sırf bu yüzden okummaış bir kadın bile kurslara gidip, kendini geliştirip bişeyler yapabilmeli.
allah korusun.
olumunekankayizsmile
kaynana ama baksana anne gibi kız kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 SÜper özett![]()
milyon dolar kızz bi kaynana için çok değilmi![]()