Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

diyelim ki ailen bile yok, o zaman da ekonomik özgürlüğünü eline almaya bakarsın.
bence :)
allahım uzakta tutsun böylelerini hepimizden.

canım bizler için tamam da elinde hiç bir iş olmayan kadınlarımız için biraz zor olabilir..
bende olsam kendi başımın çaresine bakabilirdimm..
amin canım aminn :Saruboceq:

mucuk kslar ben çıkıyorum ii geceler hepinizeopuyorumnanaktan
iyi geceler kendine iyi bak
iyiyiz canım öyle bir gecer zamankini izliyoruz hep birliktee kaydirigubbakcemile3
osmana üzülüyoruzz...
kocasını boşamayan hapiste olan kadına kızıyoruzz..
sarışın çiyanıda boğalıyasımız geliyorr..
çok karışık durumdayız kısacası kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

süper özet bayıldımm alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3

canım bizler için tamam da elinde hiç bir iş olmayan kadınlarımız için biraz zor olabilir..
bende olsam kendi başımın çaresine bakabilirdimm..
amin canım aminn :Saruboceq:

işte sırf bu yüzden okummaış bir kadın bile kurslara gidip, kendini geliştirip bişeyler yapabilmeli.
allah korusun.

iyiyiz canım öyle bir gecer zamankini izliyoruz hep birliktee kaydirigubbakcemile3
osmana üzülüyoruzz...

kaydirigubbakcemile3 SÜper özett:1:

osmana üzülüyoruzz...

bizde onu izliyoruz canım,duygular aynı burda da..

okumuşsundur, ben eşimin yanına gitme hazırlığındayım, telaşlıyım, mutluyum :)
sen nasılsın?

okudum canım,tatlı bir heyecandır eminimki...

hoşgeldin canım nasılsın

aminnn inşallah

hoşbulduk canım,bi kez söylemiştim, adım öznur...

ben kaçırmışım öznur :)
memnun oldum çok. gerçi çok daha önceden bebişinin uğurunu alarak memnun olmuştum ama kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

bu aralar sıkıntılıyız biraz,ailecek..eşim önce nezle oldu,sonra bronşite çevirdi hastalık,bir haftadur raporlu,yatıyor evde,banada geçti nezle tabi aynı evin içinde olunca(ne kadarda dikkat ettik halbuki) okulda da yoruldum tabi,dünden beri boğazında ağrıyor,kulaklarıma bile vurdu,yarın sabah doktora gidecem,perşembede bebişimizin kontrolü var...
eşim evde olunca onunla ilgilenmekten pek uğrayamıyorum tabi,arada bir anca girebildim işte..önümüzdeki hafta herşey düzelecek inş,hasret birecek..

bu aralar sıkıntılıyız biraz,ailecek..eşim önce nezle oldu,sonra bronşite çevirdi hastalık,bir haftadur raporlu,yatıyor evde,banada geçti nezle tabi aynı evin içinde olunca(ne kadarda dikkat ettik halbuki) okulda da yoruldum tabi,dünden beri boğazında ağrıyor,kulaklarıma bile vurdu,yarın sabah doktora gidecem,perşembede bebişimizin kontrolü var...
eşim evde olunca onunla ilgilenmekten pek uğrayamıyorum tabi,arada bir anca girebildim işte..önümüzdeki hafta herşey düzelecek inş,hasret birecek..

ay canım benim, inşallah bir an önce düzene girer herşey. çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. hemen iyileş, uğur böceğim etkilenmesin kaydirigubbakcemile3

işte sırf bu yüzden okummaış bir kadın bile kurslara gidip, kendini geliştirip bişeyler yapabilmeli.
allah korusun.

bende senin gibi düşünüyorum canımm vereliniortak
bir kadın muhakkak kendini geliştirebilmeli, elinden geldiği kadar da olsaa..

Back
X