Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çantalarla boğuşmaktan size uğrayamıyorum ben bugün :/
kilo problemi de olduğundan sürekli doldurup doldurup boşaltıyorum.
ama arada size bir bakayım dedim :)
benden başka kimse yok zaten canım o yüzden problem değil sen hazırla bavulunu
hoş geldin banucuk. nasılsın bebiş nasıl? çok haraketlimi? ben artık %100 hissediyorum ve eminim. özellikle bazen kıpır kıpır uzun süre kımıldıyorben de geldimmmmmmm
hoşgeldin kubicim cnm bende anlamadım senin durumun kadar ilginç bi durum görmemiştim snki bünyen karar veremiyo hamile olsam mı olmasam mı :roflol::roflol:
hakkında hayırlısı cnm belkide hayırlısı buydu :1hug:
:roflol: :roflol:hoşgeldin canım hakkında hayırlısı böyleymiş demekki o yüzden üzülmek yok yola devam
sanada afiyet olsun canım
ne oldu benim haberim yok yok muymuş bebiş? kan testi mi yaptırdın?bende anlamadım gitti hem pozitif çıkıyo hem bebiş yok :roflol:
:roflol: :roflol:
ya ben daha yemedim ama birazdan yicem :roflol: görümcemin bebeğine baktım :roflol:
oooollllllllleeeeeeeeyyyyyyyy uzun zamandır böyle güzel haber veren olmamıştı hihoyyythihoyyythihoyyyt hadi bakalım önce bi toparlan sonra sıra yavaş yavaş bebişin temellerini atmakta :dance::dance::dance:slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmmŞeniz
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda:lepi:
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn:teselli:
hoş geldin banucuk. nasılsın bebiş nasıl? çok haraketlimi? ben artık %100 hissediyorum ve eminim. özellikle bazen kıpır kıpır uzun süre kımıldıyorama bazen tık yok:1closedeyes:
canımmmm cok sevindim hadi gözümüz aydın....peki sonrası nasıl olacak ne zaman baslıyosunuz calısmalara?? ayy hele bi dinlen kendine gel önce tabiii ohhh rahatladık vallaahihoyyytslm kızlarrr.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda:lepi:
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn:teselli:
slm kızlarrr.