5 ay bitmek üzere canımm a.s
ne güzel az kalmış sanki dün hamile olduğu öğrenmiş gibiyim yaa nasıl geçti 5 ay alsanaalsanasmile :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: biraz yavaş yavru bizde geliyoz birlikte kıpırdasınlar :roflol:
evet canım zaman cabuk geciyor...bir bakmıssın senin bebiş de dogmus büyümüş bileeea.s inşallah o günleri de görürüz canım hayırlısıyla:Saruboceq:
kubi tekrar test yaptınmı
güle güle cnm yine gel dicem ama biz misafiriz en çok sen burdasın kaydirigubbakcemile3 bizede buyur gel :roflol:
evet canım zaman cabuk geciyor...bir bakmıssın senin bebiş de dogmus büyümüş bileeea.s inşallah o günleri de görürüz canım hayırlısıyla:Saruboceq:
ayy inşallah bi hamile kalmayı becersek :roflol: gerisi gelicek ama işte :roflol:
yaptım cnm bu sefer negatif çıktı ve adet oldum olsun ne yapalım inşallah sen güzel haberler veririrsin bizlere sositososito sositososito
evet tatlım sabah 8 aksam 6 arası burdayımsevgi de öyle tabia.s gündüzleri bekleriz hepinizi bizi yalnız bırakmayın sekerlerzemuszemus iyi akşamlaaaaaarrrrropuyorumnanaktan
malesef cnm regl kartı yedim sabah bide rüya gördüm önceden adet olmuştum bi uyandım ki :çok üzgünüm: aman olsun sağlık olsun yola devam gamyoncuiremsu
kız sultan naptın kız kursta? hani sen bize havlu mu neydi bitirip resim gönderecektin?
Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmmŞeniz
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda:lepi:
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn:teselli:
sultancık nerde kız havlun haftaya göstercem dedin kaç hafta oldu :mymeka:
vayyyyy :roflol: :roflol: :roflol: cnm sen oturarakmı yazıysun nasıl ayaklandın hemencik :lepi: mahşallahın var heeeeeeee cnm biraz uzak durmaya çalış leptopsa sehbaya koy ben öle yapıyorum adet oluncada kucama alıyorum :roflol: :roflol:
canın sağ olsun canım elbet bir gün tutturacağız :))
hoşbulduk denizciiim....
havlum bu akşam bitirrsem yarın koycam inşallah resnmini..
bugün kumaş aldım..yatak odası yapacakmışım..
:hulya::hulya:
leptop eğil
cnm masada olduğu için rahatım.bide mutluluğun verdiği gazla ayaktayımmmmm:sm_cool:
sonuç süper yakında bebişin geliyor desene yaşasınnnnnnnn :lepi:
hersey çok güzel olacak canımmm...
ne güzel yaa:çok üzgünüm: artık bebeişin gelcek ya biz nelcaz :roflol: cnm benim inşallah tez gelir hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmmŞeniz
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda:lepi:
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?