Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

güle güle cnm yine gel dicem ama biz misafiriz en çok sen burdasın kaydirigubbakcemile3 bizede buyur gel :roflol:

evet tatlım sabah 8 aksam 6 arası burdayım sevgi de öyle tabia.s gündüzleri bekleriz hepinizi bizi yalnız bırakmayın sekerlerzemuszemus iyi akşamlaaaaaarrrrropuyorumnanaktan

evet tatlım sabah 8 aksam 6 arası burdayım sevgi de öyle tabia.s gündüzleri bekleriz hepinizi bizi yalnız bırakmayın sekerlerzemuszemus iyi akşamlaaaaaarrrrropuyorumnanaktan

ben yarın doktora gidiyorum cnm inşallah geliriz allaha emanet olun öpüldünüz yavrular kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.

sultancık nerde kız havlun haftaya göstercem dedin kaç hafta oldu :mymeka:

malesef cnm regl kartı yedim sabah bide rüya gördüm önceden adet olmuştum bi uyandım ki :çok üzgünüm: aman olsun sağlık olsun yola devam gamyoncuiremsu

canın sağ olsun canım elbet bir gün tutturacağız :))

kız sultan naptın kız kursta? hani sen bize havlu mu neydi bitirip resim gönderecektin?

hoşbulduk denizciiim....
havlum bu akşam bitirrsem yarın koycam inşallah resnmini..
bugün kumaş aldım..yatak odası yapacakmışım..
:hulya::hulya:

Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.

vayyyyy :roflol: :roflol: :roflol: cnm sen oturarakmı yazıysun nasıl ayaklandın hemencik :lepi: mahşallahın var heeeeeeee cnm biraz uzak durmaya çalış leptopsa sehbaya koy ben öle yapıyorum adet oluncada kucama alıyorum :roflol: :roflol:

sonuç süper yakında bebişin geliyor desene yaşasınnnnnnnn :lepi:
hersey çok güzel olacak canımmm...

sultancık nerde kız havlun haftaya göstercem dedin kaç hafta oldu :mymeka:

yok kız geçen hafta dedim ki bu haftadan için göstercem die
kız sürekli yapmıyom ki ..hafta da 1 gün olunca bitmiyo..ne yapayım dantel değilki
modelden çıkartayım...alsanaalsanasmile

leptop eğil
cnm masada olduğu için rahatım.bide mutluluğun verdiği gazla ayaktayımmmmm:sm_cool:

ellerine sağlık cnm ya eşinden izin almayı nasıl beceriyosun bana da fikir ver burda yakında ismek kursları var kuaföre yazılcaktım malesef o kadar kur yaptım hep boşe gitti yok diyyo başka bişey demiyo hiç biyere izin vermiyo yav :çok üzgünüm: okdar istedim ki bu işi bekarken babam okula falan yollamadı şimdide eşim kaçırırlar diyo ne kadar saçma yaaa :1no2:

leptop eğil
cnm masada olduğu için rahatım.bide mutluluğun verdiği gazla ayaktayımmmmm:sm_cool:

ne güzel yaa:çok üzgünüm: artık bebeişin gelcek ya biz nelcaz :roflol: cnm benim inşallah tez gelir hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sonuç süper yakında bebişin geliyor desene yaşasınnnnnnnn :lepi:
hersey çok güzel olacak canımmm...

inşş cnm hepimizinki gelsin.
biliosunuz bu ameliyattan çok korkuyordumm.ameliyata hüngür hüngür ağlayarak girdim.
narkozdan ayma şeklime 2annem ve eşim ağladılar.herkes narkozdan ayarken saçmalar.ben nolur bana umut vermeyin doğruyu söleyin diyorum ama yarı baygınım:Saruboceq:allahım hepinizi sıkıntılarınızdn kurtarsınn

tuğbacııım aferim sana bak bununda üstünden geldin canım....
artık bundan sonra üzülmek yok.....
seni çok merak ettik amaa allaha şükür güzel haberlerle geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…