Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

çay, meyve suyu asitli yiecekler.Yeşil çayı kesinlikle içmeyeceksin dedi.Bürüksel lahanası,salam sosis ve sucuk hele hiç yemeyeceksin dedi.Aklıma gelenler bunlar.BEnde artık sütçüden süt alıyorum ve yoğurdumu bile kendim yapıyorum.(canım benim daha önce kayıplarım olduğu için doktor daha titiz davranıyor)
Ben bu hafta 7. haftaya gireceğim senin 5 haftalıktır sanırım değil mi?

evet tatlım 5. hafta ya giriyorum. Ben zaten bol bol süt içiyorum yoğurt ve ayran tüketiyorum severimde zaten çay hiç içmezdim önceleride. ama hazır sütler bence daha sağlıklı sütçüden alınanları kaynatınca bütün vitamini gidiyomuş canım. yoğurdunda en doğalını ve kalitelisini tercih ediyorum. haftada 2 defa balık 2 defa tavuk 2 defada kırmızı et yiyiyorum çok az tüketiyorum hergün sebze yemeğim oluyo ve tatlı yemiyorum sadece meyveden alıyorum tatlı ihtiyacımı

olmazmı canım işyerimde bile nerdeyse uyuyacak hale geliyordum ama mrk etme hepsi geçiyor ilk 3 ayın sonunda bütün dertlerin sıkıntıların bitiyyor

ey canım çacucak geçsin bu sıkıntılı günler artık uyumak istemiyorum günümün yarısından çoğu uykuyla geçiyokaydirigubbakcemile3

olmazmı canım işyerimde bile nerdeyse uyuyacak hale geliyordum ama mrk etme hepsi geçiyor ilk 3 ayın sonunda bütün dertlerin sıkıntıların bitiyyor

evet tatlım 5. hafta ya giriyorum. Ben zaten bol bol süt içiyorum yoğurt ve ayran tüketiyorum severimde zaten çay hiç içmezdim önceleride. ama hazır sütler bence daha sağlıklı sütçüden alınanları kaynatınca bütün vitamini gidiyomuş canım. yoğurdunda en doğalını ve kalitelisini tercih ediyorum. haftada 2 defa balık 2 defa tavuk 2 defada kırmızı et yiyiyorum çok az tüketiyorum hergün sebze yemeğim oluyo ve tatlı yemiyorum sadece meyveden alıyorum tatlı ihtiyacımı

ekmeği az tüketiyorum yazacaktım yazmamışım:)

saol cnm benim evet gelemedim ne zamandır işle ilgili sıkıntılarım oldu o geçti derken bu çıktı şimdi inş. düzelirimde hamiş kalırım bende umudumu yitiriyorum böle olunca şu an çok kötüyüm çoook senağlama
sıkma canını kendini üzersen bebişin gelmek istemez canım istersen başka doktorada görün garanti olsun
her doktor farklı şey söylüyor...ben de brokoli yiyorum bi zararı oldugunu söyleyen olmadı hiç niye öyle dedi acaba doktor:bbo: benimki de maydonozu cok tüketme bir de hurma yeme dedi...bebek olması için uğraşanlara iyi gelir ama hamilelerde erken doguma neden olaiblir dedi..bir çok hamile de hurma yiyo deli gbi dogumu rahat olsun diye anlamadım ki:bbo:

evet canım hurmayı okumuştum doğuma yakın yersen doğumu kolaylaştırıyomuş diye duymuştum bende

bilemiyorum canım doktorum prof. çokta hastası var.BEnde dedim ki yeşil çay yararlı diye biliyorum.O da bana dedi.Normal beslenmeyle gebelikte ki beslenme farkılıdır dedi.Normalde iyi gelen şey (maydonoz gibi)gebelikte iyi gelmemeyebiliyor.Ama senin kafanı karıştırmayım belki benim daha önce kayıplarım olduğu için ona bağlı bir beslenme programı vermiştir.
bitki çayları genel olarak önerilmez gebelikte...ama ben dondurulmuş hazır gıdalar ve konserve dısında cok da secici davranmıyorum acıkcası. çünkü bu zararlı diye söylenen seyleri zaten hamilelik öncesinde de tüketmiyoduma.ssalam, sosis ve sucuk normalde de önerilmeyen şeyler aslında. asitli içecekleri, hazır meyva sularını falan da normalde de içmediğim için ben sıkıntı yasamıyorum su an...a.s

çamaşır astım geldim burdayım canım :3:
:1hug:
sıkma canını kendini üzersen bebişin gelmek istemez canım istersen başka doktorada görün garanti olsun

evet canım hurmayı okumuştum doğuma yakın yersen doğumu kolaylaştırıyomuş diye duymuştum bende

benim doktor da erken doguma neden olur o söylentileri boşver yeme dedi...yaa zaten aslına bakarsanız ben pek de inanmıyorum bu tarz söylentilere ama bir şey bildigimden de değil...en iyisi son hafta yiyelim zaten bebişin doğum vakti gelmiş olacak kaydirigubbakcemile3

:1hug:

benim doktor da erken doguma neden olur o söylentileri boşver yeme dedi...yaa zaten aslına bakarsanız ben pek de inanmıyorum bu tarz söylentilere ama bir şey bildigimden de değil...en iyisi son hafta yiyelim zaten bebişin doğum vakti gelmiş olacak kaydirigubbakcemile3

bencede kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

MAşşalh ne hamaratsın.BEnim o kadar çok işim varki.Ama bugün eşim yok ve okuldan gelince yapmayı planlıyorum.ÇAmaşır, yemek, ev süpürülecek, toz alınacak, ütü offffffffff yazık bana:)

ay ne hamaratı ev dandini duruyor daha yatağımı toplamadım
çamaşırıda kalkınca kurmuştum bitti astım mecburen :)))
sende herşeyi bir arada yapıp kendini yorma canım

ay ne hamaratı ev dandini duruyor daha yatağımı toplamadım
çamaşırıda kalkınca kurmuştum bitti astım mecburen :)))
sende herşeyi bir arada yapıp kendini yorma canım

Bende de bu günlerde bir tembellik sorma.Ya içimden ev temizlemek gelmiyor.İşler birikti ben annemi istiyorum:(((((

Bende de bu günlerde bir tembellik sorma.Ya içimden ev temizlemek gelmiyor.İşler birikti ben annemi istiyorum:(((((

eh çok normal tembellik olması,şu an hamilesin.O yüzden içinden gelmiyorsa yapma boşver bir yardımcı bul o gelsin ara sıra temizliğe.Sende günlük şeyleri yaparsın..
Anneler özleniyor tabi bize tek kıyamayan varlık onlar hayatta.Allah sağlık uzun ömürler versin ailelerimize..

kızlarrrr merhaba :) havaalanındayım, sabah başıma gelenlerden yüzünden yazamadım size.
sabah 5ten beri elektrik kesikmiş, 14. kattan 30 kilo ile yürüyerek inmasi bayağı bir maceralı oldu :D
biletimi aldım, beklemedeyim :)
hepinizi çok öpüyorum.
vedalaşmak için geldim :)

kızlarrrr merhaba :) havaalanındayım, sabah başıma gelenlerden yüzünden yazamadım size.
sabah 5ten beri elektrik kesikmiş, 14. kattan 30 kilo ile yürüyerek inmasi bayağı bir maceralı oldu :D
biletimi aldım, beklemedeyim :)
hepinizi çok öpüyorum.
vedalaşmak için geldim :)

güle güle git canım hayırlı yolculuklar yolun açık olsun bizleri unutma ordada haberdar et

eh çok normal tembellik olması,şu an hamilesin.O yüzden içinden gelmiyorsa yapma boşver bir yardımcı bul o gelsin ara sıra temizliğe.Sende günlük şeyleri yaparsın..
Anneler özleniyor tabi bize tek kıyamayan varlık onlar hayatta.Allah sağlık uzun ömürler versin ailelerimize..

Ay doğru sölüyorsun.Anne bir başka oluyor.Annem geldiği zaman okuldan geldğim zaman yemek hazırlanmış oluyor elimi yıkayıp yemeğe oturuyorum.HEr işimi annem yapıyor.

Back
X