Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

benmki 1,5 2 anca oluyodur bana kalsa hiç içmem sevmiyorum su içmeyi:1no2:

ya o kadar çok hararet basıyor ki dün eşimi kaldırdım hadi şekerime baktıracam diye.İçimden diyorum kesin şeker çıkacak.Sonuç normal çıktı.O kadar susuyorum yani.Sende ilk zamanlarda olmuş muydu?

Canım bende ancak o kadar içebliyorum hatta onuda midem bulana bulana içiyorum dediğin gibi zorla yani
geçen kontrolde doktora su oranını sordum suyu gayet iyi demişti demekki yeterli geliyomuş o kadar su

corba falan da içiyoruz yaa yeterli geliyodur herhalde aldıgımız sıvılar...bi de idrarırımız acık sarı renkteyse bu yetrli sıvı aldıgımızın göstergesiymiş

evet canım su pikniklere falan götürdügümüz şeffat petlerden...o kadarını alıyo midem canım yaa daha fazlasını içemiyorum...zaten aksam hiç içmiyorum yoksa gece tuvalete kalkıp duruyorumkaydirigubbakcemile3
ya o kadar çok hararet basıyor ki dün eşimi kaldırdım hadi şekerime baktıracam diye.İçimden diyorum kesin şeker çıkacak.Sonuç normal çıktı.O kadar susuyorum yani.Sende ilk zamanlarda olmuş muydu?
yok canım ben de hiç olmuyo hararet...kansız oldugum için sürekli üşürüm ben
selam kızlarhihoyyyt
hoşgeldin canımm

tamam canım kaydirigubbakcemile3 inşallah peşime düşmek zorunda kalmazsın :Saruboceq:
hıı bugün ayın 21i senin test ne zamandı?CADIARZU

cumartesi günü ama yaptırmayacağım galiba
pazartesiyi beklemeye karar verdim regli günümü..
eğer pazartesi olmazsa salı sabahı yaptırırım

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan tşk cnm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…