Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

pazartesi hastalanmazsam salı sabahı yaptırıcam..normalde yarına gün verdi ama beklicem ben regli tarihimi..
niye yoruldun yine bu kadar,neler yaptın?

anladım cnm sabırsızlıkla bekliycem dualarım seninle hakkında hayırlsıı:Saruboceq::Saruboceq:

cnm artık son ayıma girmeden büyük bi temizlik yapiim dedim battaniye yıkadım makinaya sığmadı elde yıkadım tabiiakannehir
oturma odasındaki kanepeleri koltukları sildim mutfakla uğraştım biraz
wc banyo temizledim biraz derinden daldım :1:
2 makina çamaşır yıkadım bi makinayı katlaım yerleştirdim bu kadar daha yarın perde yıka cam sil evi düzenle akannehirakannehirakannehir

anladım cnm sabırsızlıkla bekliycem dualarım seninle hakkında hayırlsıı:Saruboceq::Saruboceq:

cnm artık son ayıma girmeden büyük bi temizlik yapiim dedim battaniye yıkadım makinaya sığmadı elde yıkadım tabiiakannehir
2 makina çamaşır yıkadım bi makinayı katlaım yerleştirdim bu kadar daha yarın perde yıka cam sil evi düzenle akannehirakannehirakannehir

canım karnın baya büyüktür nasıl yaptın bu kadar işi ??

ayy kıyamam nazlan hadi tamamm,niye sıktın yine kendini bu kadar sen..
ben dün gece eve gelince girdim ama kimse yoktu hakkaten sende yoktun 1 kullanıcı okuyor yazıyordu olsan konuşurdum herhalde ..

tatlım önemli değil saat çok geçti bu günlerde senin bol bol dinlenmen azım sana mesaj yazdım dün gece görmedin heralde dediğim gibi ssaat çok geç olmuştu sen dinlen cnm bu günlerde yorma kendini sakın büyük temizlik ağır iş yapma yüksek yerlere uzanma :oklava:

nazınız bana handan hanımdan hiç ses yokk
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

sağol canım inşallah hayırlısı

yuh bu kadar şey yapılır mı hamile hamile tek başına aşkolsun,niye bu kadar yoruyorsun kendini..Yardımcın yokmu senin büyük temizliğe gelen? Yoksada bul birini yazık günah canına

kaynananlarmı geliyooo:teytey:

kaynım eltim ve 2 çocugu...
kayınvalidemle kayınpederimde gelebilirler..
ama o kadar kişiyi yatıracak yerim yok kafamçokkarıştı
sanırım kayınvalidem gelmeyecek ama diğerleri garanti..
onlar varken de girmem imkansız hizmetten nefes alamam heralde 4 gün kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

tatlım önemli değil saat çok geçti bu günlerde senin bol bol dinlenmen azım sana mesaj yazdım dün gece görmedin heralde dediğim gibi ssaat çok geç olmuştu sen dinlen cnm bu günlerde yorma kendini sakın büyük temizlik ağır iş yapma yüksek yerlere uzanma :oklava:

görmedim canım,biraz önce sen söyleyince gidip baktım geçmişe yeni gördüm..yatmadan bi bakim diye girmiştim zaten kimseyi göremeyince geçmişe baktım yazıcaklarımı yazdım o arada gelen olmamıştı bende çıktım..burada çıktıktan bir süre sonraya kadar hala varmış gibi görünüyor belki ondan burdayım sandın..yoksa seni görsem niye laf atmiim sana,konuşmaya halim olmasa bile iyi geceler derim en azından..
:teselli:

inadınada iş yapasım tuttu benimde bu aralar çok yormamaya çalışıyorum,dinlene dinlene yapıyorum..fazla kafaya takmamak lazım,sakınan göze çöp batar misali..

her an uyuya bilirim ...sonra bağırıp sıçratmayın beniii
sonra ben sizi döverim..mirmirmirmir

ayy canm ne istedi şimdiii
mercimek köftesi offfff ya

neeeeeee cokacimcoookalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisakannehir

hehhh dönmene sevindim kuşummm olumunekankayizsmile

sağol cnm ya dönmeyip napcam sizden başka kimim var sözde eşim var ama adm nöbetten çıktı bi film izledik sonra uyuya kaldı :çok üzgünüm:

canım karnın baya büyüktür nasıl yaptın bu kadar işi ??
yok cnm ya ben fazla kilo da almadım karnımda çok büyümedi şu anda 5 aylık gibi diyolar :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sen hamile gibi eğilsin diyo eşim ve komşularım napim ben mi küçülttüm karnımı olan bu beğenirlerse :dilcikar::dilcikar:

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

sağol canım inşallah hayırlısı

yuh bu kadar şey yapılır mı hamile hamile tek başına aşkolsun,niye bu kadar yoruyorsun kendini..Yardımcın yokmu senin büyük temizliğe gelen? Yoksada bul birini yazık günah canına

yarın eşim yardım edicek cnm yanlız yapmıycam özellikle bu aya bıraktım büyük temizliği doğuma kadar temiz kalsın her yer pırıl pırıl olsun kızım gelince annem ne pasaklı karıymış demesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım çalışmıyorum ben zaten evdeyi büyük temizlikleri eşimle birlikte yapıyorum normalde ama şimdi eşim kızdı da ben iyiyim çok şükür kendi elimle her yeri temizleyip düzenlemek daha çok içime siniyo napiim zaten yarın da bitiririz inşallah bi mutfak dolabı felan kalıyo ondan snrada gün sayarız artık :Saruboceq:

her an uyuya bilirim ...sonra bağırıp sıçratmayın beniii
sonra ben sizi döverim..mirmirmirmir

uyuma sende aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben eşimin uyuya kalmasından bıktım bide sen mi çıktın başıma sultannnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae

onlar varken de girmem imkansız hizmetten nefes alamam heralde 4 gün kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

akannehir ayyy kolay gelsin şimdiden şekercim
Allah güç kuvvet versin..

uyuma sende aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben eşimin uyuya kalmasından bıktım bide sen mi çıktın başıma sultannnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae

sus kız bağırma kaç gündür sabahın köründe kalkıyom
hemde başım ağrıyo bu aralar sıklaştı yinee
ayrıca 25 saattir eşimin sesini duymuyom canım sıkkın senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

neeeeeee cokacimcoookalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisakannehir

sağol cnm ya dönmeyip napcam sizden başka kimim var sözde eşim var ama adm nöbetten çıktı bi film izledik sonra uyuya kaldı :çok üzgünüm:

yok cnm ya ben fazla kilo da almadım karnımda çok büyümedi şu anda 5 aylık gibi diyolar :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sen hamile gibi eğilsin diyo eşim ve komşularım napim ben mi küçülttüm karnımı olan bu beğenirlerse :dilcikar::dilcikar:

yarın eşim yardım edicek cnm yanlız yapmıycam özellikle bu aya bıraktım büyük temizliği doğuma kadar temiz kalsın her yer pırıl pırıl olsun kızım gelince annem ne pasaklı karıymış demesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım çalışmıyorum ben zaten evdeyi büyük temizlikleri eşimle birlikte yapıyorum normalde ama şimdi eşim kızdı da ben iyiyim çok şükür kendi elimle her yeri temizleyip düzenlemek daha çok içime siniyo napiim zaten yarın da bitiririz inşallah bi mutfak dolabı felan kalıyo ondan snrada gün sayarız artık :Saruboceq:

iç karnın geniştir canım benim ablam doguma gittiğinde millet 2-3 aylık mı hamilesin diyorlardı..

ayyy canım benimde hep öyle oluyor bir flim izliyor bitiremeden bakıyorum çoktan uyumus..

canım kendini çok yorma son ayın sonucta...

Allah yardımcın olsun cnm akannehirakannehirakannehirboshayallersmile

görmedim canım,biraz önce sen söyleyince gidip baktım geçmişe yeni gördüm..yatmadan bi bakim diye girmiştim zaten kimseyi göremeyince geçmişe baktım yazıcaklarımı yazdım o arada gelen olmamıştı bende çıktım..burada çıktıktan bir süre sonraya kadar hala varmış gibi görünüyor belki ondan burdayım sandın..yoksa seni görsem niye laf atmiim sana,konuşmaya halim olmasa bile iyi geceler derim en azından..
:teselli:

inadınada iş yapasım tuttu benimde bu aralar çok yormamaya çalışıyorum,dinlene dinlene yapıyorum..fazla kafaya takmamak lazım,sakınan göze çöp batar misali..

tatlım zten görsen mutaka yazıcağını biliyrum geç saatti ondan görmemişsindir dedim her zaman sıcaklığınıza yakınlığınıza hayranım kızlar allah razı olsun cnm hepinizden .
tatlım ama tabiki sakınan göze çöp batar ama ağır iş yüksek yerlere uzanma felan dşüğe neden olur allah korusun tuttuysa sadece bu tür şeylere dikkat et demek istedim bu kadar emek harcıyosun sonuçta maddi manevi yıpranıyosun nşallah kuzucuğumuz da gelmştir bu ay bekletmez:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sus kız bağırma kaç gündür sabahın köründe kalkıyom
hemde başım ağrıyo bu aralar sıklaştı yinee
ayrıca 25 saattir eşimin sesini duymuyom canım sıkkın senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bağırtma sende aaaa bak doğururum burda görürsün :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
geçmiş olsun neden ağırıyo ki cnm ya dikkat et :1hug:
25 saat mi senağlamasenağlamasenağlama
cnm Allah sabrınıda verir napıcaksın görev çok zor ama Allah kavuştursun ne diyim hem bak az kaldı gelicek artık inşş hayırlısıyla :teselli:

Back
X