ayy canm ne istedi şimdiii
mercimek köftesi offfff ya
ayy bende çok severimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazartesi hastalanmazsam salı sabahı yaptırıcam..normalde yarına gün verdi ama beklicem ben regli tarihimi..
niye yoruldun yine bu kadar,neler yaptın?
nazınız bana handan hanımdan hiç ses yokk
anladım cnm sabırsızlıkla bekliycem dualarım seninle hakkında hayırlsıı:Saruboceq::Saruboceq:
cnm artık son ayıma girmeden büyük bi temizlik yapiim dedim battaniye yıkadım makinaya sığmadı elde yıkadım tabiiakannehir
oturma odasındaki kanepeleri koltukları sildim mutfakla uğraştım biraz
wc banyo temizledim biraz derinden daldım
2 makina çamaşır yıkadım bi makinayı katlaım yerleştirdim bu kadar daha yarın perde yıka cam sil evi düzenle akannehirakannehirakannehir
bu arada önümüzdeki hafta perşembeden pazara kadar yatılı misafirim var malesef 3 gün giremicem senağlama
ayy kıyamam nazlan hadi tamamm,niye sıktın yine kendini bu kadar sen..
ben dün gece eve gelince girdim ama kimse yoktu hakkaten sende yoktun 1 kullanıcı okuyor yazıyordu olsan konuşurdum herhalde ..
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülünazınız bana handan hanımdan hiç ses yokk
anladım cnm sabırsızlıkla bekliycem dualarım seninle hakkında hayırlsıı:Saruboceq::Saruboceq:
cnm artık son ayıma girmeden büyük bi temizlik yapiim dedim battaniye yıkadım makinaya sığmadı elde yıkadım tabiiakannehir
oturma odasındaki kanepeleri koltukları sildim mutfakla uğraştım biraz
wc banyo temizledim biraz derinden daldım
2 makina çamaşır yıkadım bi makinayı katlaım yerleştirdim bu kadar daha yarın perde yıka cam sil evi düzenle akannehirakannehirakannehir
kaynananlarmı geliyooo:teytey:
tatlım önemli değil saat çok geçti bu günlerde senin bol bol dinlenmen azım sana mesaj yazdım dün gece görmedin heralde dediğim gibi ssaat çok geç olmuştu sen dinlen cnm bu günlerde yorma kendini sakın büyük temizlik ağır iş yapma yüksek yerlere uzanmaklava:
hehhh dönmene sevindim kuşummm olumunekankayizsmile
yok cnm ya ben fazla kilo da almadım karnımda çok büyümedi şu anda 5 aylık gibi diyolar :çok üzgünüm::çok üzgünüm:canım karnın baya büyüktür nasıl yaptın bu kadar işi ??
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
sağol canım inşallah hayırlısı
yuh bu kadar şey yapılır mı hamile hamile tek başına aşkolsun,niye bu kadar yoruyorsun kendini..Yardımcın yokmu senin büyük temizliğe gelen? Yoksada bul birini yazık günah canına
her an uyuya bilirim ...sonra bağırıp sıçratmayın beniii
sonra ben sizi döverim..mirmirmirmir
kaynım eltim ve 2 çocugu...
kayınvalidemle kayınpederimde gelebilirler..
ama o kadar kişiyi yatıracak yerim yok kafamçokkarıştı
sanırım kayınvalidem gelmeyecek ama diğerleri garanti..
onlar varken de girmem imkansız hizmetten nefes alamam heralde 4 gün kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
her an uyuya bilirim ...sonra bağırıp sıçratmayın beniii
sonra ben sizi döverim..mirmirmirmir
uyuma sende aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben eşimin uyuya kalmasından bıktım bide sen mi çıktın başıma sultannnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae
neeeeeee cokacimcoookalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisakannehir
sağol cnm ya dönmeyip napcam sizden başka kimim var sözde eşim var ama adm nöbetten çıktı bi film izledik sonra uyuya kaldı :çok üzgünüm:
yok cnm ya ben fazla kilo da almadım karnımda çok büyümedi şu anda 5 aylık gibi diyolar :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sen hamile gibi eğilsin diyo eşim ve komşularım napim ben mi küçülttüm karnımı olan bu beğenirlerse :dilcikar::dilcikar:
yarın eşim yardım edicek cnm yanlız yapmıycam özellikle bu aya bıraktım büyük temizliği doğuma kadar temiz kalsın her yer pırıl pırıl olsun kızım gelince annem ne pasaklı karıymış demesin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tatlım çalışmıyorum ben zaten evdeyi büyük temizlikleri eşimle birlikte yapıyorum normalde ama şimdi eşim kızdı da ben iyiyim çok şükür kendi elimle her yeri temizleyip düzenlemek daha çok içime siniyo napiim zaten yarın da bitiririz inşallah bi mutfak dolabı felan kalıyo ondan snrada gün sayarız artık :Saruboceq:
kaynım eltim ve 2 çocugu...
kayınvalidemle kayınpederimde gelebilirler..
ama o kadar kişiyi yatıracak yerim yok kafamçokkarıştı
sanırım kayınvalidem gelmeyecek ama diğerleri garanti..
onlar varken de girmem imkansız hizmetten nefes alamam heralde 4 gün kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
görmedim canım,biraz önce sen söyleyince gidip baktım geçmişe yeni gördüm..yatmadan bi bakim diye girmiştim zaten kimseyi göremeyince geçmişe baktım yazıcaklarımı yazdım o arada gelen olmamıştı bende çıktım..burada çıktıktan bir süre sonraya kadar hala varmış gibi görünüyor belki ondan burdayım sandın..yoksa seni görsem niye laf atmiim sana,konuşmaya halim olmasa bile iyi geceler derim en azından..
:teselli:
inadınada iş yapasım tuttu benimde bu aralar çok yormamaya çalışıyorum,dinlene dinlene yapıyorum..fazla kafaya takmamak lazım,sakınan göze çöp batar misali..
akannehir ayyy kolay gelsin şimdiden şekercim
Allah güç kuvvet versin..
sus kız bağırma kaç gündür sabahın köründe kalkıyom
hemde başım ağrıyo bu aralar sıklaştı yinee
ayrıca 25 saattir eşimin sesini duymuyom canım sıkkın senağlamasenağlamasenağlamasenağlama