Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bütün dualrım seninle canımdua et kız banaaaa sen gebesinnnn duan kabul olurrrrr:teselli:
darkangellowe gebemi ya kıslar bn hala acemi sayılırım:) hızlı yanıta cwp yazıym doğrumu
hperi h.g:) bu arada tuğba ii yaşlaaar
darkangellowe gebemi ya kıslar bn hala acemi sayılırım:) hızlı yanıta cwp yazıym doğrumu
alıntı yapa tıkla cnmmdarkangellowe gebemi ya kıslar bn hala acemi sayılırım:) hızlı yanıta cwp yazıym doğrumu
saol cnm benimmmm hepimize gönlümüzdekini versin rabbimtuğbacım canım doğum günün kutlu mutlu olsun,Rabbim yeni yaşında dilediğin herşeyi nasip etsin sana inşallah..sevdiklerinle sağlıklı mutlu nice yaşlar.
hperi h.g:) bu arada tuğba ii yaşlaaar
cevap yazmak istediğin mesajın altındaki alıntı yap butonuna basıp cevap yazarsan bu şekilde çıkar mesaj,kime cevap yazdığın daha net anlaşılır canım..
cnm kıyamaaam yaa alaah hayırlı doğumlaar nasip etsin sana allah kısa zmnda isteyen herkese banada wersin:9
saol cnmmm.senin sorunun ney anlatırmısın.bu topikte bu soruyu ben sorarım topiğin hanım ağası benimm.neden düştün bu topiğeee :roflol::roflol::roflol:
vayyy hanım ağayı yesinler hemi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşş çabuk zamnda kalırsın cnmmm.benimde tüplerim kapalıydı.geçen hafta ameliyat oldum açıldıı.ogünden beri gevezeliğim üstümdeee![]()
sanada çok geçmiş olsun tatlım ne diyelim artık pozitif düşünceyle hamiş kalacağız snr dahada çok çenelerimiz düşecek işalaaahkaydirigubbakcemile3
kaç yıllık evlisin cnm
hperi bnde hoşbuldum seninle daha önce konuşmuştuk hatırlayabilirsen kist wardı cmt dr gittm geçmiiişşşş:)
saol cnm benimmmm hepimize gönlümüzdekini versin rabbim
hmmm böle sanırım cnm e anca alışıcam:)