Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

darkangellowe gebemi ya kıslar bn hala acemi sayılırım:) hızlı yanıta cwp yazıym doğrumu

tuğbacım canım doğum günün kutlu mutlu olsun,Rabbim yeni yaşında dilediğin herşeyi nasip etsin sana inşallah..sevdiklerinle sağlıklı mutlu nice yaşlar.

cnm kıyamaaam yaa alaah hayırlı doğumlaar nasip etsin sana allah kısa zmnda isteyen herkese banada wersin:9

darkangellowe gebemi ya kıslar bn hala acemi sayılırım:) hızlı yanıta cwp yazıym doğrumu

cevap yazmak istediğin mesajın altındaki alıntı yap butonuna basıp cevap yazarsan bu şekilde çıkar mesaj,kime cevap yazdığın daha net anlaşılır canım..

hperi bnde hoşbuldum seninle daha önce konuşmuştuk hatırlayabilirsen kist wardı cmt dr gittm geçmiiişşşş:)

alıntı yapa tıkla cnmm
tuğbacım canım doğum günün kutlu mutlu olsun,Rabbim yeni yaşında dilediğin herşeyi nasip etsin sana inşallah..sevdiklerinle sağlıklı mutlu nice yaşlar.
saol cnm benimmmm hepimize gönlümüzdekini versin rabbim
hperi h.g:) bu arada tuğba ii yaşlaaar

saol cnmmm.senin sorunun ney anlatırmısın.bu topikte bu soruyu ben sorarım topiğin hanım ağası benimm.neden düştün bu topiğeee :roflol::roflol::roflol:

saol cnmmm.senin sorunun ney anlatırmısın.bu topikte bu soruyu ben sorarım topiğin hanım ağası benimm.neden düştün bu topiğeee :roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

hanım ağacım ablacım:) bnde kist wardı ama artıkk yoook işmdi gebe kalmayı planlıyorum aranıza katıldım yani öle cnm :2::2:

inşş çabuk zamnda kalırsın cnmmm.benimde tüplerim kapalıydı.geçen hafta ameliyat oldum açıldıı.ogünden beri gevezeliğim üstümdeee:1:

inşş çabuk zamnda kalırsın cnmmm.benimde tüplerim kapalıydı.geçen hafta ameliyat oldum açıldıı.ogünden beri gevezeliğim üstümdeee:1:

sanada çok geçmiş olsun tatlım ne diyelim artık pozitif düşünceyle hamiş kalacağız snr dahada çok çenelerimiz düşecek işalaaahkaydirigubbakcemile3

Back
X