- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
günaydın kızlaaaaaaar:)
nasılsınız isiniz işlhhh:)
ayy bende topik deyim sanıyorum bu ne yaa sürekli atıyo...
günaydın kızlaaaaaaar:)
nasılsınız isiniz işlhhh:)
aaaa knse yook
5 dakika bişey yazmayını uçuruyor topik
iyim şükür cnm atlattım sayılır brz öksürüyorum sadece:))cimcimelerimde iler büyüyolar teyzesii:)günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma canım sen nasılsın cimcimeler nasıl canım griptin düzeldinmi biraz?
iyiyiz cnm çok şükür.)günaydın canım biz iyiyiz siz nasılsınız?
hoşbuldum cnm ewet ya bn geldim sen yoktun ama hbri almışındırmrb canım...hoşgeldin nasılsın...
görüşemedik uzun zamandır..bebişler nasıll
iyim şükür cnm atlattım sayılır brz öksürüyorum sadece:))cimcimelerimde iler büyüyolar teyzesii:)
iyiyiz cnm çok şükür.)
hoşbuldum cnm ewet ya bn geldim sen yoktun ama hbri almışındır
kız sultan tahminin tuutu ikizlerim kızmışş
merhaba kızlar. nasılsınız önemli bi gelişme var mı? ben iyiyim. bebişin odasının tülünü dün beğendik bugün son kez gidip okeyleyeceğiz ondan geldim. gelmişken biraz bakayım size istedim. aslında ben balıklı falan bi tül vardı onu daha uygun gibi gördüm ama eşim temel reis hem denizci odaya çok uyuyor diye çok heves etti bende sonuçta bir erkeği bir erkek daha iyi tanır ve anlar zevkini daha iyi bilir diye olur dedim.
hoşgeldin canım ben iyiyim kendi adıma oh oh efeciğin odası tamamlanıyor desene bencede temel reisli daha hoş olur canım ama yinede siz bilirsiniz canım
merhaba kızlar. nasılsınız önemli bi gelişme var mı? ben iyiyim. bebişin odasının tülünü dün beğendik bugün son kez gidip okeyleyeceğiz ondan geldim. gelmişken biraz bakayım size istedim. aslında ben balıklı falan bi tül vardı onu daha uygun gibi gördüm ama eşim temel reis hem denizci odaya çok uyuyor diye çok heves etti bende sonuçta bir erkeği bir erkek daha iyi tanır ve anlar zevkini daha iyi bilir diye olur dedim.
odanın halini bir görsen eşimin evlenmeden önceden klan ıvır zıvırları odanın ortasında tepe halinde bekliyor. mobilyacılar kurmaya hafta sonu gelebiliriz demişler. nasıl olsa hafta sonu kurulacak diye onları dükkanın deposuna götürmüyor. ay bi gelen olsa rezil olcaz. bende hiç durmadan başının etini yiyorum sen şimdiden götür oda boş beklesin en azından gelene rezil olmayız diye. sabah eline 2 poşet alıp götürdü her gün biraz götürecekmiş giderken
hoşgeldin dünür şimdilik önemli birşey yok herşey yolunda herkeste..Damadın odasının hazırlanmasınada sevindim rabbim güle güle yatmak nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?