mrb.canım evet akşamları gelemiyorum hasret gideriyorum ama bu akşama gelcem...eşim nöbetçi..
gözün aydıncanımm siz bir arada olunda biz herzaman burdayız
mrb.canım evet akşamları gelemiyorum hasret gideriyorum ama bu akşama gelcem...eşim nöbetçi..
gözün aydıncanımm siz bir arada olunda biz herzaman burdayız
çok sağol canım....
sen nasılsın..ni ara kanaman olmuş...inşallah dahada gelmemişdir...
oo az kalmış canım hadi bakalım bize güzel haber veririsin inşallah bu haftaa
çok sağol canım....
sen nasılsın..ni ara kanaman olmuş...inşallah dahada gelmemişdir...
ped falan koymadım biraz bulaştı sadece dün ama bu sabahta geldi hafif pembe çok ağrım var kan boşalıcak gibi canım artık hayırlısı bilmiyorum(
ben pek iyi değilim canımm senin bebiş nasılll prensesin keyfi yerindedir umarummm
valla dün hafif pembe kanamam geldi bu sabah ilk idrarıma çıktığımdada bulaştı hafif ona sıkıldım biraz canımhayırdır canım neyin var hasta falanmısın?Ben ve bebişimde çok iyiyiz canım
ped falan koymadım biraz bulaştı sadece dün ama bu sabahta geldi hafif pembe çok ağrım var kan boşalıcak gibi canım artık hayırlısı bilmiyorum(
hım..... ne yapalım canım elimizden başka bişey gelmiyo.yapmamız gerekenleri yaptık
artık allahın taktırı ne zaman ol derse...:97:
biz sadece hayırlısı olsun demek den başka çaremiz yok...
hım..... ne yapalım canım elimizden başka bişey gelmiyo.yapmamız gerekenleri yaptık
artık allahın taktırı ne zaman ol derse...:97:
biz sadece hayırlısı olsun demek den başka çaremiz yok...
haklısın canımm Rabbim evlat eksikliği ile sınamasın hiçbirimizi vakti saati gelince sağlıklısını versin
güldenciğim sıkma canını canım moralini yüksek tut canım
canlarım çıkıyorum şimdilik noterde işlerim varrr hepinizi çokk öpüyorumm bebişli annelerin bebişlerinide opüyorummmm
canlarım çıkıyorum şimdilik noterde işlerim varrr hepinizi çokk öpüyorumm bebişli annelerin bebişlerinide opüyorummmm
valla dün hafif pembe kanamam geldi bu sabah ilk idrarıma çıktığımdada bulaştı hafif ona sıkıldım biraz canım
Günaydın şekerler,iyi haftalar.
Ben evden çıkıyorum birazdan bugün dışarıda çok işim var.Merak etmeyin.
Öpüyorum hepinizi çok çok!!
sanada iyi haftalar canım görüşürüz kolay gelsinGünaydın şekerler,iyi haftalar.
Ben evden çıkıyorum birazdan bugün dışarıda çok işim var.Merak etmeyin.
Öpüyorum hepinizi çok çok!!
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
mutlukız:84::84::84:
sanada iyi haftalar canım görüşürüz kolay gelsin
bu site ikide bir beni atıyor ya anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?