günaydın kızlar nasılsınız?? ben iyiiyim..dün doktordaydım, gecen haftaya göre 100 gr falan almıs bu hafta iyi besleyememişim nehir hanımı2700'e yakın kilosu umarım bu hafta bol bol kilo alır:)
sevgicim sordum sancı işini de.
yine bi tane sancım cıktı nst'de..o sancının cıktıgı sırada karnımın içi büzüsüyomus gbi bi kasılma olmustu doktora tarif ettim bu dogum sancısı mı diye. o da dedi ki:) dogum sancısı bunun cok cok fazlası:) 10 dakikakada 3-4 kere falan bu hissettiğin kasılmanın kat kat şiddetlisini hissedeceksin, gercekleri de bilmende fayda var, gözünden yaş gelecek:) dedi. :18: rahim agzındaki mesafe 33mm idi, 25 in altına indiginde doguma yaklasmıs oluyomusuz..bebek biraz asagıda duruyo ama su an erken dogum tehlikesi yok. bakalım hayırlısı
sevgiciğim nasılsın canım buğlemcik nasıl???
günaydın canım inşallah güzel bir gün olur
günaydınn tatlım hoşgeldinnn...
nasılsınız minik kızınlaa??
saolun kızlar buğlemcik iyide ben bugün yutkunamıyorum boğazım şişecek galiba
ay inşallah düzelirim hemen
günaydın kızlar nasılsınız?? ben iyiiyim..dün doktordaydım, gecen haftaya göre 100 gr falan almıs bu hafta iyi besleyememişim nehir hanımı2700'e yakın kilosu umarım bu hafta bol bol kilo alır:)
yine bi tane sancım cıktı nst'de..o sancının cıktıgı sırada karnımın içi büzüsüyomus gbi bi kasılma olmustu doktora tarif ettim bu dogum sancısı mı diye. o da dedi ki:) dogum sancısı bunun cok cok fazlası:) 10 dakikakada 3-4 kere falan bu hissettiğin kasılmanın kat kat şiddetlisini hissedeceksin, gercekleri de bilmende fayda var, gözünden yaş gelecek:) dedi. :18: rahim agzındaki mesafe 33mm idi, 25 in altına indiginde doguma yaklasmıs oluyomusuz..bebek biraz asagıda duruyo ama su an erken dogum tehlikesi yok. bakalım hayırlısı
saolun kızlar buğlemcik iyide ben bugün yutkunamıyorum boğazım şişecek galiba
canım dikkat et kendine üşütmüş olabilirsin canım geçmiş olsun
[saolun kızlar buğlemcik iyide ben bugün yutkunamıyorum boğazım şişecek galiba
herkese günaydınn
iyi bir gün olsun dilerim.
günaydınlar ben geldimmm
çiğdemciğin geçmiş olsun canım herşey yolundaymış çok şükür çok sevindim canım
arkadaşının babası vefat etmiş başınız sağ olsun canım Allah sabırlar versin
hepimize güzel bir gün olur inşallah
saol tatlımmmnehir hanımın iyi olmasına ve herşeyin normal çıkmasına çok sevindim canımmm...
nazar değmesin ikinize de
insallah canımmmgünaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma seninde iyi olmana sevindim canım
nehir hanım bu hafta daha çok beslenir canım inşallah hayırlısıyla günüde gelir nehircik canım sende çok fazla doğum sancısı çekmeden doğom yaparsın inşallah canım
evet canım aynen öyle:) gecmiş olsun bu arada bol bol c vitamini al dikkat et kendine canımmgünaydın hoşgeldin canım senin ve nehirciğin iyi olmanıza ve erken doğum tehliken olmamasına sevindim..
demek tek sancı çıktı benim 2 tane çıkmıştı dediğin gibi sanki içimde buğlem hareket ediyormuş gibi hissediyordum ama o sancıymış...Normal doğumu kabullendik artık sancısınıda çekeceğiz ne yapalım emeksiz yemek olmuyor.....
günaydın canımmmm naberr?herkese günaydınn
Günaydın şekerler,ben geçmişi okuyup geliyorum sanırım biraz zaman alacak:)))
slmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınız sekerlerrrr
ayyyyyy soner kabayı nın senı arıyorum sarkısını dınlıyorum sabah sabah super oldu yaaa
günaydın canımmm iyiyiz sen nasılsın??slmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınız sekerlerrrr
ayyyyyy soner kabayı nın senı arıyorum sarkısını dınlıyorum sabah sabah super oldu yaaa
kübracım çok sağol, geçmiş olsunluk bir durum yok, rutin kontroller bunlarama yine de sağol.
başsağlığı mesajına da teşekür ederim, dostlar sağolsun.
bu hafta nehir hanımcığın kilo alması için bo bol ye, bol bol dinlen banucum
herşeyin yolunda olmasına sevindim, umarım doğum da bir avazda olacak, hepiniz sağlıkla kucağınıza alacaksınız bebeklerinizi
slmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınız sekerlerrrr
insallah tatlımm..gecen hafta biraz fazla gezdim sanırım yordum kendimi. dedigin gbi bu hafta bol bol dinlenecegim...bas saglıgı dilenmiş hayırdır canım?
günaydın canım hoşgeldinherkese günaydınn
selam şeker hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın?slmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınız sekerlerrrr
hoşgeldin tatlım bekliyoruz gel bakalımGünaydın şekerler,ben geçmişi okuyup geliyorum sanırım biraz zaman alacak:)))
günaydın canım hoşgeldin
selam şeker hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın?
hoşgeldin tatlım bekliyoruz gel bakalım
saolun kızlar bende ıyım cok sukurr sabah sabah uyku modundan cıkıyım dıye edam gıbı hareketlı muzuk actım pcden hem sızleyım hem muzıkle ayyyyyy sabah sabah super oldu yaaaa bır daha boyle yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?