Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma seninde iyi olmana sevindim canım

nehir hanım bu hafta daha çok beslenir canım inşallah hayırlısıyla günüde gelir nehircik canım sende çok fazla doğum sancısı çekmeden doğom yaparsın inşallah canım

günaydın hoşgeldin canım senin ve nehirciğin iyi olmanıza ve erken doğum tehliken olmamasına sevindim..
demek tek sancı çıktı benim 2 tane çıkmıştı dediğin gibi sanki içimde buğlem hareket ediyormuş gibi hissediyordum ama o sancıymış...Normal doğumu kabullendik artık sancısınıda çekeceğiz ne yapalım emeksiz yemek olmuyor.....

slmmmmmm kızlarrrrrr nasılsınız sekerlerrrr

ayyyyyy soner kabayı nın senı arıyorum sarkısını dınlıyorum sabah sabah super oldu yaaa

kübracım çok sağol, geçmiş olsunluk bir durum yok, rutin kontroller bunlar ama yine de sağol.
başsağlığı mesajına da teşekür ederim, dostlar sağolsun.

bu hafta nehir hanımcığın kilo alması için bo bol ye, bol bol dinlen banucum
herşeyin yolunda olmasına sevindim, umarım doğum da bir avazda olacak, hepiniz sağlıkla kucağınıza alacaksınız bebeklerinizi

nehir hanımın iyi olmasına ve herşeyin normal çıkmasına çok sevindim canımmm...
nazar değmesin ikinize de
saol tatlımmm
insallah canımmm
evet canım aynen öyle:) gecmiş olsun bu arada bol bol c vitamini al dikkat et kendine canımm
herkese günaydınn
iyi bir gün olsun dilerim.
günaydın canımmmm naberr?

Son düzenleme:

ayyyyyy soner kabayı nın senı arıyorum sarkısını dınlıyorum sabah sabah super oldu yaaa

slmm canım hoşgeldinnn...

bende güne hareketli şarkılarla başladım kendime gelebilmek içinn...
bana da çok iyi geldii :118: :118:

günaydın canımmm iyiyiz sen nasılsın??

insallah tatlımm..gecen hafta biraz fazla gezdim sanırım yordum kendimi. dedigin gbi bu hafta bol bol dinlenecegim...bas saglıgı dilenmiş hayırdır canım?

selamm, hoşgeldin

Günaydın şekerler,ben geçmişi okuyup geliyorum sanırım biraz zaman alacak :)))

yok çok konuşmadık, fazla zaman almaz herhalde
hoşgeldin şekerim, özledim seni.

insallah tatlımm..gecen hafta biraz fazla gezdim sanırım yordum kendimi. dedigin gbi bu hafta bol bol dinlenecegim...bas saglıgı dilenmiş hayırdır canım?

aman ihmal etme, dinlen de nehircik kilo alsın
çok yakın bir arkadaşım babasını kaybetti banucum. öyle, aniden

herkese günaydınn
iyi bir gün olsun dilerim.
günaydın canım hoşgeldin

selam şeker hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın?
Günaydın şekerler,ben geçmişi okuyup geliyorum sanırım biraz zaman alacak :)))
hoşgeldin tatlım bekliyoruz gel bakalım

saolun kızlar bende ıyım cok sukurr sabah sabah uyku modundan cıkıyım dıye edam gıbı hareketlı muzuk actım pcden hem sızleyım hem muzıkle ayyyyyy sabah sabah super oldu yaaaa bır daha boyle yapıcam

saolun kızlar bende ıyım cok sukurr sabah sabah uyku modundan cıkıyım dıye edam gıbı hareketlı muzuk actım pcden hem sızleyım hem muzıkle ayyyyyy sabah sabah super oldu yaaaa bır daha boyle yapıcam

ben yabancı müzklerle başladım şuanda sılanın gol şarkısını dinliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…