Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar nihayet kardeşimin eşini yatırmışlar hastaneye ve ilacını vermişler sancısı tutup bebeği alacaklarmış bende birazdan yanlarına gidicem haberiniz olsun istedim öğleden sonra olmayabilirim

amaaan iyi yapmıssın canımm iki dakikada halledersin bulasıkları nolcek:)) ben artık aldım basımı gidioyrum zaten sekercim nehir hanım kilo alsın baska bişi istemioyurm ben nasıl olsa veririm:)

evet kışın herşey daha zorrr...

allaha şükür bu konuda çok şanslıyım sağolsun her zaman yardımcı olur banaa

kızlar nihayet kardeşimin eşini yatırmışlar hastaneye ve ilacını vermişler sancısı tutup bebeği alacaklarmış bende birazdan yanlarına gidicem haberiniz olsun istedim öğleden sonra olmayabilirim

ayyy canım yaa hala duruyor muydu bebek??
ee şuan kaç haftalık oldu??
doğum mu olacak kürtaj mı??

allah yardımcısı olsunn...

allah yardımcısı olsun,güç kuvvet sabır versin.Bu zor günleri hayırlısıyla atlatıp yeniden sağlıkla hamile kalsın inşallah.Çok geçmiş olsun şimdiden sevgicim..
amaaan iyi yapmıssın canımm iki dakikada halledersin bulasıkları nolcek:)) ben artık aldım basımı gidioyrum zaten sekercim nehir hanım kilo alsın baska bişi istemioyurm ben nasıl olsa veririm:)
evet bi başladınmı işlere gerisi geliyor..
aynen öyle nasıl olsa verirsin hiç dert etme kendine..

hemencecik atlatır insallah tatlım..geçmiş olsun..sen de üzme kendini sakın buglemcik de etkilenmesin annesinin üzülmesine dayanamaz miniğimiz...

sekerler ben yemek yemeye gidiyorum sonra da uzanıp kitap okuyacagım malum kilo aldırma seanslarına agırlık vermem lazım:))) öpüyorum hepinizi

sekerler ben yemek yemeye gidiyorum sonra da uzanıp kitap okuyacagım malum kilo aldırma seanslarına agırlık vermem lazım:))) öpüyorum hepinizi

afiyet olsun şekerr...
bolca dinlenn tatlımmm...
nehircikte alsın bakalım kiloları

allah dayanma gücü ve sabır versin sevgicim. hayırlısıyla çabuk atlatırlar umarım, biliyorum çok zor ama

görüşürüz banucumm

dostlar sağolsun handancım, çok sağol.

kızar mıyım ben hiç sana, özledim sadece çok :78: ama iyi böyle yoğun geçmesi zamanın, insan meşgul olduğunda oturup kuracak vakti olmuyor hiç olmazsa

40 sayfa mı okudun, o kadar ayrı kalmış mıyız kuzum ya, bana da kimseler yokmuş gibi geliyor kaç gündür

evet benimde aklım hep sizdeydi,çok özledim..Dediğin gibi zamanın dolu geçmesi çok önemli ve güzel birşey..Yoksa bütün gün evdeyim ya iş yapıyorum ya bilgisayar başında oturuyorum..Tabiki sizinle sohbet etmek ve zaman geçirmekten çok keyif alıyorum,bende siz olmadan birgün geçiremem ama bu tür sosyal etkinliklerin insanın psikolojisine çok faydası var.Eşimde sürekli başımda vır vır söyleniyor zaten hiçbirşey yapmadığım için.Kaç aydır evdesin kendin için hiçbirşey yapmadın diyor haklı..Bir tembellik aldı başını gidiyor..

Yaaa öyle gibi ama aslında konuşulmuş :)) sende çok yokmuşsunki zaten :))

Son düzenleme:
kızlar bana müsade, herkesler aynı anda sustu, sus saatimiz geldi
biraz tv izleyeceğim, kitap okuyacağım. gelirim gene

en iyisini yapıyorsun kuzucum
ben de eşin gibi ve senin gibi düşünüyorum. otur otur köreliyor insan, depresyona yakın duruyor böyle olunca.
ama zamanın kaliteli ve dolu geçmesi çok önemli

kızlar bana müsade, herkesler aynı anda sustu, sus saatimiz geldi
biraz tv izleyeceğim, kitap okuyacağım. gelirim gene

susma saatimiz geldi yinee

kızlar yoğunlaştı yine heraldee...
güle güle canımmm...görüşürüzz...

en iyisini yapıyorsun kuzucum
ben de eşin gibi ve senin gibi düşünüyorum. otur otur köreliyor insan, depresyona yakın duruyor böyle olunca.
ama zamanın kaliteli ve dolu geçmesi çok önemli

Çamaşır bittide onu asıyodum ben :))

evet kuzum ne yapmamız gerektiğini biliyoruz ama iş uygulamaya gelince tembellik ağır basıyor..

sana iyi seyirler iyi okumalar görüşürüz sonra öpüyorum çok

edoş kaldık başbaşaa

sultanda gelmedi eşi nöbetçiymiş dün bugün evdedir herhalde ondan girememiştir..

edoş kaldık başbaşaa

sultanda gelmedi eşi nöbetçiymiş dün bugün evdedir herhalde ondan girememiştir..

evet canım başbaşa kaldıkkk...

sultanın eşinin akşama dogru ancak gelir bence çünkü öyle diyordu sabah erkenden gelmiyor yanılmıyorsam...
belki evle yada yemekle ugrasıyor olabilir...

sen napıyorsun şekercikk??

hımm öylemi bilmiyodum yada söylemiştirde ben unutmuşumdur :26:

Napim tavuk koydum düdüklüye haşlanıyor,çamaşırı astım.
Bir tek yatak değiştirmem kaldı..En sona bıraktım en gıcık işi :) onuda hallettim mi ohh rahatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…